Over Restaurant Brazzo
Meer informatie over het restaurant: Restaurant Brazzo
Restaurant Brazzo gelegen aan de Boezemstraat in Rotterdam is gevestigd in een uniek historisch pand: een poortgebouw van het vroegere Openbare Slachthuis van Rotterdam. Gemakkelijk bereikbaar, aan de doorgaande weg tussen het centrum en het Kralingse Bos, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Brazzo is bij uitstek de gelegenheid voor kleine gezelschappen. Het interieur combineert informele knusheid met elegantie en artisticiteit. De wisselende kunstexposities zijn daarin mede sfeerbepalend. Bekende namen als Ada Breedveld en Jacques Tange , maar ook beginnende kunstenaars tonen hier hun werken.
Veelgestelde vragen
Heeft Restaurant Brazzo zitgelegenheid buiten?
Serveert het restaurant Restaurant Brazzo Frans eten?
Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Brazzo?
Restaurant Brazzo gelegen aan de Boezemstraat in Rotterdam is gevestigd in een uniek historisch pand: een poortgebouw van het vroegere Openbare Slachthuis van Rotterdam. Gemakkelijk bereikbaar, aan de doorgaande weg tussen het centrum en het Kralingse Bos, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Brazzo is bij uitstek de gelegenheid voor kleine gezelschappen. Het interieur combineert informele knusheid met elegantie en artisticiteit. De wisselende kunstexposities zijn daarin mede sfeerbepalend. Bekende namen als Ada Breedveld en Jacques Tange , maar ook beginnende kunstenaars tonen hier hun werken.
Op de benedenverdieping heerst een huiskamerachtige sfeer, terwijl de entresolverdieping de allure van een eetzaal heeft. De entresol leent zich ook uitstekend voor "besloten" diners voor gezelschappen van 20-30 personen. De gerechten worden samengesteld uit verse ingrediënten van de beste leveranciers.
De keukenteam van restaurant Brazzo kookt met verse ingrediënten van de beste leveranciers uit de Regio.
A la carte eten is niet mogelijk in het restaurant, uiteraard is er altijd een alternatief, mocht u zich niet kunnen vinden in het menu. Brazzo kookt culinair voor vis-, vlees en vegetarische gasten.