Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Den Haag
Stadscentrum
Cortenaer Bar & Restaurant

Cortenaer Bar & Restaurant

Internationaal, Frans, Europees, Borrelen

Gerecht voor ongeveer16€

Foto's van restaurant Cortenaer Bar & Restaurant in Stadscentrum, Den Haag
Cortenaer Bar & Restaurant is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Cortenaer Bar & Restaurant

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Nu open
-
Sluit om 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 01:00
Friday
07:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
07:00 - 00:00

Meer informatie over het restaurant: Cortenaer Bar & Restaurant

Sinds december 2016 heeft het centrum van Den Haag er in de vorm van het prachtige Cortenaer Bar & Restaurant een culinaire hotspot bij. Aan het begin van de Kortenaerkade geniet je in een moderne urban-chique sfeer van een uitgebreid aanbod unieke mediterrane, fusion en internationale gerechten. Of je er nou komt voor ontbijt, lunch, borrel of diner, achter de glazen wanden of op het gezellige terras is het altijd goed toeven.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Cortenaer Bar & Restaurant parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Cortenaer Bar & Restaurant heeft Op straat parkeren.

Serveert het restaurant Cortenaer Bar & Restaurant Internationaal eten?

Ja, het restaurant Cortenaer Bar & Restaurant serveert Internationaal eten en serveert ook Frans, Europees, Borrelen

Wil je een tafel reserveren bij Cortenaer Bar & Restaurant?

Bij Cortenaer begin je je dag meteen goed met een gezond en smakelijk ontbijt. Op de kaart staan klassiekers als croissants en yoghurt met granola, maar wie ‘s morgens eens wat anders wil, kan ook voor ricotta hotcakes met aardbeien of pittige shashuka (eieren, harissa-tomaten en Libanees brood) gaan. Goed nieuws voor langslapers: het ontbijt is tot 12.00 uur verkrijgbaar. Wie daarna wat bestelt mag tot 17.00 uur kiezen van de geweldige lunchkaart. Wordt het een pokebowl, plantain sandwich of toch de Cortenaer burger? En dan hebben we het nog niet eens over de smakelijke snacks en hemelse taarten gehad!

In dit bijzondere industrieel-elegant ingerichte restaurant zit je voor het diner natuurlijk ook helemaal goed. Van smakelijk short-rib tot verrukkelijke quinoa risotto met als afsluiter de ongeëvenaarde cheesecake 2.0: de innovatieve kaart van Cortenaer stelt nooit teleur. De vriendelijk bediening bedient je op je wenken en zorgt voor een eetbelevenis om nooit te vergeten. Kortom, Cortenaer in is nu al een begrip in het centrum van Den Haag.