Menu from Restaurant de Opschepper
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Beef Steak Tartare
met toast
"Hot" Wings
met pikante saus
Visplankje
bestaande uit een mooi stuk forel, heerlijke gekruide makreel en een verse tonijnsalade geserveerd met toast
Mexican Surprise
zowel vegetarisch of met kop te verkrijgen
Great Balls of Fire (2x +/- 200 gram)
pittig gekruid gehakt met ui,spek en BBQ-saus
Stoofpot (+/- 375 gram)
rundvlees met ui, paprika's en champignons in een heerlijke saus
Mixed Fish (+/- 400 gram)
bestaande uit zalm, kabeljauw, sliptong en scampi's
Grill
BBQ-Diner Buffet
Het BBQ-Diner Buffet presenteren wij elke vrijdag, zaterdag en zondag. Op aanvraag is het ook op doordeweekse dagen mogelijk met een minimum van 15 personen.
Desserts
Monchou kruidige koek
met een verse mousse van roomkaas en een bessen topping
