Over Restaurant Juliana

Welkom bij Restaurant Juliana! Veel mensen zijn positief verbaast over de mogelijkheden die het bereiden van eten op de Japanse bakplaat heeft. Of u nu komt met zaken relaties, partner of met het hele gezin, bij Juliana slaat u de spijker op z'n kop voor elke gewenste intentie. U vind restaurant Juliana aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:00
zondag
16:00 - 22:30
maandag
16:00 - 22:30
dinsdag
16:00 - 22:30
woensdag
16:00 - 22:30
donderdag
16:00 - 22:30
vrijdag
16:00 - 22:30
zaterdag
16:00 - 22:30

Adres

Restaurant Juliana
Amsterdamsestraatweg 464
3553 EL Utrecht

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

BANG BANG KEI


Szechuan kipsalade in een zoet-pittige saus
€ 6,75

HONG SIEUW AB


De beroemde Pekingeend flensjes
€ 8,75

PAPAYA HA


Cocktail van Hollandse garnalen met Papaya pittig
€ 9,50
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

SHANGHAI SATE


Ossenhaassaté met zwarte bonensaus

CHA SIEUW


Geroosterd mager varkensvlees met pikante saus

KAI PAD MED MAMUANG


Kipfilet met Cahsewnoten

Meer over Restaurant Juliana, Utrecht

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje? Dan bent u hier aan het goede adres. Bij Juliana verzorgen ze alles om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken geheel met aankleding, licht & geluid, Dj's en zangers.

58 Restaurant Juliana Reviews

Uitstekend
5.1/6
58 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
Gerda v.10 maanden geleden · 1 review

Uitstekend, keurig restaurant. Heerlijk Japans gegeten aan de bakplaat. Zeker voor herhaling vatbaar. Bediening is netjes. Het eten ziet er heerlijk en vers uit. Topper.

"Heel goed"5/6
Bart H.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten en gelijk een avondvullend kijkprogramma, bij de bereiding van alle heerlijke gerechten. Voldoende parkeergelegenheid, verse producten en aandacht voor het product. Iris kwaliteit verhouding is goed.

"Heel goed"5/6
Danique B.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten! Bediening is vriendelijk. Zeker een aanrader. We hebben met 2 personen heerlijk gegeten aan de bakplaat. Het is niet goedkoop, maar wel goed eten.

"Goed"4/6
Ben S.2 maanden geleden · 2 reviews

Sushi en grill gerechten waren heel erg matig. De ober was continue aan het sloffen op zijn schoenen, heel erg irritant. Het was uitgestorven op zondagavond en dus ook totaal geen sfeer.

"Heel goed"5/6
Ben K.8 maanden geleden · 1 review

Makkelijk te bespreken. Vriendelijk, goed ontvangen en bediend. Na een passend advies het juiste menu kunnen kiezen en... die met goede smaak is bereid !.

"Heel goed"5/6
Monique R.2 maanden geleden · 1 review

Weer heerlijk gegeten aan de teppan-plaat bij Juliana. Levert kwaliteitsproducten en vriendelijke bediening. Vreemd dat het niet veel drukker is. Wij gaan zeker weer terug.

"Goed"4/6
Aubrey R.2 maanden geleden · 1 review

Goed eten! Bediening mag wat meer aandacht voor zijn gasten hebben! Soms moeilijk aandacht te krijgen van de gastheren. All you can taste? Leg dan geen beperkingen op! Verder goed restaurant.

"Slecht"2/6
Dennis d.7 maanden geleden · 1 review

Wij hebben afgelopen vrijdag 17-11-2017 chinees gegeten bij U. Dat is niet goed bevallen, de pekingeend was te dik en te vet, zaten ook stukjes bot in. Mijn collega had een Chinese rijsttafel, deze viel ook tegen betreft o.a. de smaak. Dat voor deze prijs.... Geen aanrader, en helaas komen we niet meer terug. Met vriendelijke groet petertje.

"Goed"4/6
Sandra D.één maand geleden · 1 review

Kwaliteit was niet wat ik had verwacht, meerdere keren dingen niet geleverd die wel besteld waren. We veelvuldig de vraag of we nog wat wilden drinken

"Gemiddeld"3/6
Jeroen R.één jaar geleden · 2 reviews

Prijs kwaliteit niet in verhouding, bediening ronduit slecht, wij zijn hier een aantal kaar geleden ook geweest, toen was het nog goed, nu is het vergane glorie, wij gaan niet meer terug