Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
MiMi Latteria Milanese

MiMi Latteria Milanese

Italiaans

Foto's van restaurant MiMi Latteria Milanese in Stadscentrum, Amsterdam
MiMi Latteria Milanese is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over MiMi Latteria Milanese

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Vandaag open
-
Opent om 09:00
Wednesday
09:00 - 18:00
Thursday
09:00 - 18:00
Friday
09:00 - 21:00
Saturday
09:00 - 21:00
Sunday
09:00 - 18:00
Monday
Gesloten
Tuesday
09:00 - 18:00

Meer informatie over het restaurant: MiMi Latteria Milanese

MiMi Latteria Milanese is een restaurant gevestigd aan de Kerkstraat 148, 1017 GR Amsterdam. MiMi Latteria Milanese is een populaire plek in de wijk Stadscentrum. Of je nu zin hebt in een lichte maaltijd of juist toe bent aan een fijnproeverservaring, ontdek de gerechten bij MiMi Latteria Milanese en ervaar authentiek Italiaans eten in Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant MiMi Latteria Milanese parkeergelegenheid?

Nee, het restaurant MiMi Latteria Milanese heeft geen parkeergelegenheid.

Kan ik in MiMi Latteria Milanese met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro, Amex.

Wil je een tafel reserveren bij MiMi Latteria Milanese?

MiMi is elke dag open van acht uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. De dag begint er heerlijk dolce, met een hele toonbank vol zoetigheden voor bij je cappuccino of espresso: mini-muffins, koekjes, brioches (croissantjes) en ander verleidelijk lekkers. Net als in een Italiaanse koffiebar!

Voor wie liever uitgebreid wil ontbijten, zijn er ook ontbijtmenu’s. Bestel je een Colazione MiMi, dan krijg je een heerlijk geurende omelet met tomaat en mozzarella en Parmaham. Colazione Bene-Addict brengt een gepocheerd eitje met geroosterde tomaat, ham en vers brood. Voor een uitgebreid zoet begin van de dag, bestel je Colazione Dolce Casa, met brood, gezouten boter en huisgemaakte jam.

Voor de lunch verandert de banco, toonbank, van een zoet Luilekkerland in een walhalla vol kleurrijke antipasti. Bij binnenkomst word je verwelkomd door grote schalen met gegrilde groenten, bruschetta, aardappeltaart, sappige ham… Het aanbod wisselt naar gelang het seizoen en het aanbod op de boerenmarkt, waar de ingrediënten vandaan komen, maar is elke keer weer om van te watertanden.

Voor zowel lunch als diner zijn er zuppe, soepen, pasta’s, salades en secondi (vlees- en visgerechten). De pasta’s zijn, net als de antipasto, in twee verschillende groottes te bestellen.