MiMi Latteria Milanese

CentrumItaliaans
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Casa di David

Centrum
5.1/6330
Casa di David

YamYam

West
5.3/6351
YamYam

Openingstijden

Vandaag gesloten
Thursday
09:00 - 18:00
Friday
09:00 - 21:00
Saturday
09:00 - 21:00
Sunday
09:00 - 18:00
Monday
Gesloten
Tuesday
09:00 - 18:00
Wednesday
09:00 - 18:00

Adres

MiMi Latteria Milanese
Kerkstraat 148
1017 GR Amsterdam

Meer over MiMi Latteria Milanese, Amsterdam

MiMi is elke dag open van acht uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. De dag begint er heerlijk dolce, met een hele toonbank vol zoetigheden voor bij je cappuccino of espresso: mini-muffins, koekjes, brioches (croissantjes) en ander verleidelijk lekkers. Net als in een Italiaanse koffiebar!

Voor wie liever uitgebreid wil ontbijten, zijn er ook ontbijtmenu’s. Bestel je een Colazione MiMi, dan krijg je een heerlijk geurende omelet met tomaat en mozzarella en Parmaham. Colazione Bene-Addict brengt een gepocheerd eitje met geroosterde tomaat, ham en vers brood. Voor een uitgebreid zoet begin van de dag, bestel je Colazione Dolce Casa, met brood, gezouten boter en huisgemaakte jam.

Voor de lunch verandert de banco, toonbank, van een zoet Luilekkerland in een walhalla vol kleurrijke antipasti. Bij binnenkomst word je verwelkomd door grote schalen met gegrilde groenten, bruschetta, aardappeltaart, sappige ham… Het aanbod wisselt naar gelang het seizoen en het aanbod op de boerenmarkt, waar de ingrediënten vandaan komen, maar is elke keer weer om van te watertanden.

Voor zowel lunch als diner zijn er zuppe, soepen, pasta’s, salades en secondi (vlees- en visgerechten). De pasta’s zijn, net als de antipasto, in twee verschillende groottes te bestellen.

0 MiMi Latteria Milanese Reviews