Over Restaurant Oriental Swan

The Oriental Swan is een specialiteitenrestaurant met gerechten uit de Kantonese, Thaise en Szechuaanse keukens op de kaart. Op de uitgebreide kaart staan behalve de genoemde specialiteiten ook rijsttafels, twee bijzondere driegangen Dim Sum-menu's en een wisselend FER-maandmenu. De wijnkaart is zeer gevarieerd en de bediening adviseert graag bij een passende keuze.

Openingstijden

Vandaag gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 22:00
zaterdag
16:00 - 22:00
zondag
16:00 - 22:00

Adres

Restaurant Oriental Swan
Rademakerstraat 2
3769 BD Utrecht

Meer over Restaurant Oriental Swan, Utrecht

Bij gerechten uit de Chinese keuken worden naast de wijnen uit de Elzas vooral de witte wijnen uit de Bourgogne aanbevolen. Van de Elzaswijnen vormen vooral de Pinot Gris en de Gewurztraminer een uitstekende combinatie met de gerechten.

Voor de liefhebbers van wijnen uit de Loire-vallei selecteerde The Oriental Swan bijzondere wijnen. Een uitgebreide keuze van rode en witte wijnen uit diverse landen en streken maakt de wijnkaart compleet. Natuurlijk zijn de huiswijnen het visitekaartje van The Oriental Swan. Graag adviseert de bediening bij de juiste wijnkeuze bij de maaltijd.

Het team van The Oriental Swan staat garant voor een avond stijlvol dineren in een sfeervolle omgeving en het komt graag tegemoet aan uw specifieke wensen.

3 Restaurant Oriental Swan Reviews

Geweldig
5.7/6
3 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Heel rustig
Service:Uitstekend
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Kort
"Uitstekend"6/6
Percy H.één jaar geleden · 1 review

Heerlijke traditionele Aziatische gerechten in een super ambiance en bediend door echte gastheren -en vrouwen. Ruime keuze en prachtige verhalen van de 'oude' baas, een historisch pand met geschiedenis. Aanbeveling!

"Uitstekend"6/6
John v.2 jaar geleden · 1 review

Als vanouds weer een leuke avond gehad. Het is daar heerlijk en relaxed eten met een gezellige sfeer en leuke bediening en geweldige kwaliteit eten.

"Heel goed"5/6
Miranda V.10 maanden geleden · 1 review

Heerlijk eten en super vriendelijk personeel. Ook voor glutenvrij Kun je hier goed terecht. Wij komen hier regelmatig en genieten van alle keren dat wij er zijn. Top!