Reviews Restaurant Raïnaraï

Uitstekend
4.7/6
12 Reviews
Restaurant Raïnaraï Amsterdam image 1
Restaurant Raïnaraï Amsterdam image 2
Restaurant Raïnaraï Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

12 Restaurant Raïnaraï Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Raïnaraï. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Raïnaraï hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Raïnaraï.

Uitstekend
4.7/6
12 Reviews
Wachttijd:Gemiddeld
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Gemiddeld
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Aardig
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Carola W.16 dagen geleden · 1 review

Food is absolutely delicious, people are so friendly, great place to eat!

"Uitstekend"
6/6
jolanda V.5 maanden geleden · 1 review

heerlijk eten in een heel gastvrije en vrolijke sfeer. De nadruk ligt op groenten. Vis, maar zeker vlees heeft een minder nadrukkelijke plaats in de maaltijd. Overigens is ook het vlees en de vis heerlijk.

"Uitstekend"
6/6
Marie-Jose V.2 jaar geleden · 1 review

Het eten in Rainarai was erg goed!! Veel verse groenten, verfijnd met o.a. gebakken artisjokhart, verse kabeljauw, pittige kip, veel verse kruiden. Sinds lang niet zo lekker gegeten. Sfeer ook heerlijk, nomadisch, noord-afrikaans. later op de avond kwam er een dj die heerlijke muziek draaide....jammer dat we niet konden dansen. Fijne ervaring!

"Uitstekend"
6/6
Suzy A.2 jaar geleden · 1 review

Het lekkerste eten! Zo gezond. We zijn veganistisch en volgens mij is dit het beste in Amsterdam!! En de nagerechten met chocoladevijgen met ijs. Misschien niet vegetarisch maar......

"Goed"
4/6
Cynthia Dewi I.9 maanden geleden · 6 reviews

We kregen in eerste instantie niet wat we hadden besteld (Ik kreeg bijv. toch couscous, en ook pas in tweede instantie, terwijl ik tot drie keer toe had gezegd dat ik er rijst bij wilde), er was onduidelijkheid bij het bestellen. Het eten was verder wel lekker en ruime porties (er had misschien iets meer zout op gemogen wat mij betreft).

"Gemiddeld"
3/6
Jessie B.2 jaar geleden · 1 review

Te weinig personeel en het eten was niet goed. Vast menu: Mezze kwam veel te laat: een bord met doorgestoofde aubergines, paddestoelen en sperciebonen oa. later werd er nog een bordje couscous , vis met graten en een kleine salade gebracht. Om een fles wijn hebben we 3x moeten vragen. Voorlopig gaan we niet meer.

"Goed"
4/6
Yvonne K.2 maanden geleden · 1 review

Het eten was heerlijk! We zaten in de kelder wat niet ideaal was. De bediening was veelal onderweg naar boven en doordat ze het heel druk hadden was het rommelig en was de service heel traag. Wel zeer vriendelijke bediening overigens!

"Heel goed"
5/6
Lisanne V.2 jaar geleden · 1 review

Erg lekker eten, de bediening is wat traag en ook was onze bestelling niet goed doorgekomen. Dit hebben ze echter wel goed opgelost. Ze zouden wel wat meer soorten bier mogen serveren.

"Heel goed"
5/6
Karina M.9 maanden geleden · 3 reviews

Heerlijk eten. Lang wachten. Na een uur iets te drinken. Daarna ging het snel. Het was wat rommelig vanwege het Ras al Hanoutfeest denk ik

"Heel goed"
5/6
Marga V.3 maanden geleden · 1 review

Eten was heerlijk en flinke porties. Vlotte bediening. Alleen jammer van de koude tocht elke keer als voordeur opengaat. Zomers zal het buiten heerlijk zijn.