Reviews Restaurant Tambo

CentrumInternationaal, Thais
Uitstekend
5.1/6
11 Reviews
Restaurant Tambo Rhenen image 1
Restaurant Tambo Rhenen image 2
Restaurant Tambo Rhenen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

11 Restaurant Tambo Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Tambo. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Tambo hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Tambo.

Uitstekend
5.1/6
11 Reviews
Geluidsniveau:Heel rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
bert h.18 uur geleden · 1 review

het eten was goed. dit soort enquêtes is flauwekul. het eten was goed. dit soort enquêtes is flauwekul. het eten was goed. dit soort enquêtes

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Riejanne V.één dag geleden · 1 review

Wederom hebben we heerlijk gegeten bij Tambo in Rhenen. Leuke bediening en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. We komen snel weer een keer langs.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Linden V.9 dagen geleden · 1 review

Voor de tweede keer gegeten en het was weer heerlijk!! Lieve bediening,schoon. Zeker een topkok! Mooi opgemaakte borden. Precies genoeg eten en betaalbaar wat je krijgt.

"Uitstekend"
6/6
Tim W.2 maanden geleden · 1 review

Super lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Personeel is vriendelijk en professioneel. Het restaurant is gezellig ingedeeld. Hier gaan we zeker nog een keer heen.

"Goed"
4/6
frank v.één maand geleden · 1 review

Eten was goed, soms iets te zout. Wijnen zijn goed. Bediening is vriendelijk en snel. Helaas mist het restaurant wat sfeer en is de bediening iets te snel. Het nodigt niet echt uit tot lang tafelen. Je hebt het gevoel dat iedereen je gesprekken mee kan luisteren, waardoor er een soort van bedrukte sfeer hangt. Ligt denk deels aan de inrichting (opstelling van de tafels) en gehorigheid.

"Uitstekend"
6/6
Chris v.3 maanden geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. Smaakvolle amuses maakten het nog meer verrassend en gerechten waren heerlijk bereid. Dit restaurant verdient absoluut meer belangstelling in Rhenen. Personeel prima. Ook de kok komt aan tafel om naar de ervaringen te informeren.

"Uitstekend"
6/6
W.A d.3 maanden geleden · 2 reviews

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd. Fijne kleine porties die je zelf kan uitbreiden. Goed opgemaakte bordjes. Werken heel netjes en secuur. Als je allergie hebt wordt er iets anders voor je gemaakt. Top

"Uitstekend"
6/6
Anjo S.2 maanden geleden · 1 review

Het eten was top! En de wijntjes ook. Goede advisering en fijne bediening. Wij komen zeker terug! Verrassend menu erg lekker bereid. Wij waren erg onder de indruk.

Nieuw"Goed"
4/6
Christine Z.9 dagen geleden · 1 review

Prijs kwaliteit verhouding was op zich wel goed. Opmaak van de gerechten was mooi maar jammer dat t gepropt was in een klein schaaltje (dessert bijv.) Qua sfeer wel oké maar omdat er weinig mensen waren werden we erg snel bediend.

"Heel goed"
5/6
Johannes V.één maand geleden · 1 review

Bijzonder goed eten voor niet teveel geld. Aardige bediening. En ook niet onbelangrijk: fijne stoelen waarop je het gemakkelijk een hele avond uit houdt. Ik ga gauw nog een keer.