Menu from Restaurant Topoli
Menu highlights
Starters
Dal Adas
Licht pittige rode linzensoep (vegetarisch)
Raaze Anna (Oma´s Geheim)
Gemarineerde, licht gebraden en flinterdun gesneden runderhaas met cashewnoten, geraspte oude kaas en truffelmayonaise
Kashke Bademjan
Fijne ragout van gebraden aubergine en "kashk". Kashk is ingedikte yoghurt, die tot balletjes wordt gerold en gedroogd. De smaak is vergelijkbaar met een milde geitenkaas.
Mains
Khoreshte Bademjan
Gemarineerde kip met gebakken aubergine en tomatensaus
Halime Gharch
Bladerdeegtaartje van ongekende verfijning, gevuld met een krachtige ragout van bospaddestoelen en kastanjechampignons en dragon. Afgetopt met een dakje van seizoenspaddestoelen
Topoli speciaal
Tournedos met robuust gegrilde groenten en appelsaus
Desserts
Boshghabe Panir
Biologisch kaasplankje waarbij de verschillende kaasstukjes van mild naar pittig aan u worden gepresenteerd, waardoor alle smaken tot hun recht komen
Perentaartje
Warm perentaartje van bladerdeeg met karamel, kaneel, rozijnen en slagroom
Sorbetijs
2 bolletjes sorbetijs (vraag bij uw gastheer/-vrouw naar de aanwezige smaken)
If you have found the perfect dish and you're in charge of picking a restaurant
Book a table before they’re gone
Dine out. Cash in.
Book a table online and get cashback with Quandoo Loyalty Points! Every 1,000 points you earn is worth 10€.
Already have 1,000 points? Redeem them now.
Already have 1,000 points? Redeem them now.
