Menu from Restaurant Zuidam
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Romige soep van knolselderij en aardappel
met pecorino croutons, truffel en peterselie olie
Carpaccio
met 18 maanden oude boerenkaas, rucola, olijfolie, kappertjes en pompoen pitten
3 Zeeuwse oesters
kort gegratineerd met lardo, salsa van knolselderij, groene appel en walnoot olie en affila cress
Saté van varkenshaas
met huisgemaakte pindasaus, groenten en frites
Schelvis met een korst van kruiden en chorizo
met zwarte ravioli gevuld met prei, gegrilde courgette en salsa romesco
Gebakken bavette steak (“grain fed”-rund uit Australië)
geserveerd met portobello gevuld, wilde spinazie, gorgonzola, krokante polenta en port-jus
Desserts
Yuzu panna cotta
met krokante koek van chocolade en butterscotch room ijs
Tarte Tatin van banaan en nootmuskaat
met crunch van amandel en zoethout en speculaas roomijs
Kaasplank
met vijgencompote en kletsenbrood (kazen per stuk te bestellen voor 2°00)
