Reviews Shanthy

CentrumIndiaas, Zuidoost-Aziatisch
Geweldig
5.8/6
5 Reviews
Shanthy Hilversum image 1
Shanthy Hilversum image 2
Shanthy Hilversum image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

5 Shanthy Reviews

Lees hier beoordelingen over Shanthy. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Shanthy hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Shanthy.

Geweldig
5.8/6
5 Reviews
Geluidsniveau:Heel rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Simone V.één jaar geleden · 1 review

Het is heerlijk eten bij Shanthy, en een erg prettige bediening. De ambiance is ook fijn! Kortom, de moeite waard om iets te vieren of gewoon lekker uit eten te gaan.

"Uitstekend"
6/6
Sandra H.8 maanden geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was zoals altijd perfect , en de zaak is mooi geworden . 👍we blijven zeker terug komen, de nieuwe bedrijfsleiding was ook mooi, netjes. De traditionele jurk was ook mooi, maar oké een beetje met de tijd mee gaan is ook niet verkeerd was perfect

"Uitstekend"
6/6
Ester Z.8 maanden geleden · 1 review

Zeer vriendelijke en behulpzame bediening, lekker eten! Wat je niet op kan pakken ze graag voor je in. Zo geniet je er een dag later nog eens van. De zaak is onlangs verbouwd en ziet er prachtig uit! Gefeliciteerd hiermee! Wij komen graag terug!

"Uitstekend"
6/6
Frank V.5 maanden geleden · 1 review

Vriendelijke bediening, je wordt als klant persoonlijk gewaardeerd. Het restaurant heeft een prachtige oosterse uitstraling. En het eten smaakt goddelijk! Veel keus uit Indiase en Ceylonese gerechten, ook in vegetarische varianten.

"Heel goed"
5/6
Richard K.2 jaar geleden · 1 review

It's a great family run restaurant serves great food and has excellent service. Predictable quality time after time. In a totally underrated part of Hilversum.