Reviews Sumo Arnhem

CentrumSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
4.8/6
597 Reviews
Sumo Arnhem Arnhem image 1
Sumo Arnhem Arnhem image 2
Sumo Arnhem Arnhem image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

597 Sumo Arnhem Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Arnhem. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Arnhem hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Arnhem.

Uitstekend
4.8/6
597 Reviews
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sharrisa N.3 dagen geleden · 1 review

Netjes en vriendelijk ze kwamen je ook meteen helpen indien nodig

Nieuw"Uitstekend"
6/6
j. d.5 dagen geleden · 1 review

een top restaurant met lekker eten en goede gerechten en goede obers

Nieuw"Uitstekend"
6/6
familie h.5 dagen geleden · 1 review

Weer heerlijk gegeten .Snelle en aardige bediening . Een aanrader .

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Dorien D.12 dagen geleden · 1 review

Perfect eten en sfeer, goed gedaan. Kom zeker terug. Groetjes

"Goed"
4/6
naila v.één jaar geleden · 1 review

Eten was van prima kwaliteit. Paar kritiekpunten: Bij aankomst duurde het lang voordat iemand bij ons kwam. Terwijl er wel continu personeel voorbijliep. Sommige waren blijkbaar alleen gewend om eten te brengen, zonder daarbij te praten, want dat leken ze niet goed te kunnen (of was er een taalbarriere?). We hadden een warm gerechtje besteld wat niet werd geleverd, terwijl alle andere bestelde gerechtjes van die bestelde ronde allang op tafel stonden en inmiddels zelfs op waren. Ik meldde dat bij een van de serveersters en zij zei dat we dat dan gewoon opnieuw moesten bestellen. En sorry, zei ze er nog achteraan. Dus dat deden we. Weer kwam de kip niet, zo leek in eerste instantie maar vervolgens kwam die in tweevoud, de bestelling van de vorige ronde werd alsnog geleverd. En dan voel je je dus verplicht om het op te eten... Bestellen kan via een tablet, wat handig. Maar op de kaart staan items die niet op de tablet staan. Zoals ijs. Gelukkig hebben we er naar gevraagd, want het kon blijkbaar wel van de kaart besteld worden. Raar dat het niet op de tablet vermeld wordt dat die bestelmogelijkheid er wel is. Tip: De tafels helemaal achterin tegen de wand zijn erg donker, wat betere verlichting daar, zou de plek stuk aangenamer maken.

"Slecht"
2/6
SMD B.2 maanden geleden · 1 review

We hebben eerder altijd goed genoten van Sumo Arnhem, echter zijn er veel zaken die nu toch echt tegenvielen. - We hadden een tafeltje vlakbij de keuken. Zou leuk kunnen zijn, zie je de koks al het lekkere eten maken, ware het niet dat er een enorme chloorlucht hing. In de twee uur dat wij daar zaten werd deze geur alleen maar heviger. Dit heeft de belevenis enorm negatief beïnvloed. - De tablet die wij kregen zat aan de onderkant helemaal onder de saus en stukjes etensresten. Erg verzorgd voel je je dan meteen niet. Werd na het aangeven hiervan schoongemaakt. Toch bleef er wat plakkerigs zitten. - Bij het bestellen van drinken ging het niet goed. Het duurde en duurde maar en bij navraag bleken ze het vergeten te zijn. Verder was het eten zelf dik in orde. De belevenis niet.

"Goed"
4/6
Iris d.2 maanden geleden · 1 review

Met Valentijnsdag was er niet super veel speciaals gedaan. Na afloop kreeg je twee hartjes chocolaatjes in een sierlijke verpakking. Het was enorm druk, waardoor een kwart van het restaurant, waaronder wij, geen tablet hadden om op te bestellen, en het dus via een papieren kaartje ging. Hierdoor werd er bij het ophalen van lege glazen, niet gevraagd of je wat wilde drinken ( dat kon je via de tablet wel bestellen ), en moesten we steeds medewerkers hierom vragen, en dan werd dit nog vergeten, wanneer je drinken had besteld, door de drukte. We hebben wel lekker gegeten. 1 honing kip gerecht smaakte de tweede keer anders. De medewerkers maakten verder niet echt contact met de gasten, en/of spraken onduidelijk en zacht, terwijl het hele restaurant vol zat.

"Gemiddeld"
3/6
Yolanda l.10 maanden geleden · 1 review

Sumo Arnhem is niet meer wat het geweest iis en je hebt nu maar 2 uur de tijd ipv 2,5 uur. En ik had soms de indruk dat de sushi al ruim van tevoren klaar gemaakt waren, want zo snel stond het al op tafel. Opzich smaakte het wel maar kan beter. Voor ons geen Sumo meer. Al met al zonde van je geld. Voor ons is er maar 1 goede Sushirestaurant en dat is Sushi Koi Arnhem

"Gemiddeld"
3/6
Lenny L.2 jaar geleden · 1 review

Sump is in de afgelopen jaren slechier geworden. - De porties zijn minder groot vroeger kreeg je 4 stuks maki p.p. Nu vaak nog maar 2. - De bediening is traag: het duurt lang voor de lege schaaltjes worden opgeruimd en je moet moeite doen om drinken te kunnen bestellen. - Kwaliteit: de maki's vallen sneller uit elkaar en ik kon het vet uit de ebi tempura zuigen. - Hygiëne: de vloer op het toilet plakt. - Verkeerde bestelling: hoewel ze tegenwoordig werken met tablets, lukt het ze toch om gerechtjes te serveren die niet besteld zijn. De "all you can eat"-sushirestaurants zijn de laatste jaren als paddestoelen uit uit de grond geschoten. Ik snap dus dat het qua personeel goedkoop moet om winstgevend te kunnen zijn. Er werken dus veel jonge mensen die weinig ervaring hebben. En dat merk je. Jammer, Sumo! Vroeger kwam ik er graag, maar dat enthousiasme wordt steeds minder.

"Goed"
4/6
Nel J.3 maanden geleden · 1 review

De bus wat chaotisch bij drukte. Er staan regelmatig wat verdwaalde zielen die geen plek hebben om alvast een drankje aan een bar te kunnen doen. De bediening laat soms ook wat te wensen over. De schaaltjes worden neergezet, je wordt niet aangekeken en we hebben deze tot aan 11 hoog kunnen stapelen. Beetje onprofessioneel. De tafels werden ook met oude doeken afgeveegd waarbij de etensresten op de grond vielen. Het eten zelf is goed, soms al wel afgekoeld maar echt wel lekker. Blijft een goede locatie en een fijne sfeer hangen! Reserveren is ook bijzonder makkelijk dus wij komen nog wel een keer.