NL
Sumo Utrecht Utrecht image 1
Sumo Utrecht Utrecht image 2
Sumo Utrecht Utrecht image 3
Sumo Utrecht Utrecht image 4
Sumo Utrecht Utrecht image 5

Sumo Utrecht

Centrum · Japans, Sushi · 
Uitstekend
4.7/6
160 Reviews

Over Sumo Utrecht

Op een geweldige locatie, midden in het centrum van Utrecht, kun je genieten van superlekkere sushi en andere Japanse gerechten. Bij Sumo in de Potterstraat serveren ze namelijk al dat lekkers en waan je je, dankzij de prachtige inrichting inclusief magnifieke bloesemboom, in het verre oosten. En dankzij het populaire all you can eat-concept ga je gegarandeerd met een goed gevulde maag en weer een bijzondere belevenis rijker weer naar huis. Wilt u een reservering maken tijdens de kerstdagen? Let op, er gelden andere prijzen tijdens de kerstdagen.

Adres

Sumo Utrecht
Potterstraat 20
3512 TB Utrecht

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:30
zaterdag
12:00 - 22:30
zondag
12:00 - 22:00
maandag
12:00 - 22:00
dinsdag
12:00 - 22:00
woensdag
12:00 - 22:00
donderdag
12:00 - 22:30
vrijdag
12:00 - 22:30

Meer over Sumo Utrecht, Utrecht

OPENINGSTIJDEN & PRIJZEN ALL YOU CAN EAT LUNCH: Maandag - Donderdag // Sushi Lunch 12:00 tot 16:00 € 16,50 p.p.
Maandag - Donderdag // Sushi Lunch Kinderen € 9,50 p.p.
Dagelijks // Lunch 12:00 tot 17:00 € 19,50 p.p.
Dagelijks // Lunch Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 11,50 p.p.

DINER: Maandag - Woensdag // 17:00 tot 22:00 € 27,00 p.p.
Donderdag - Zaterdag & Feestdagen // 17:00 tot 22:30 € 28,50 p.p.
(Met de kerst hanteren wij andere prijzen)

Zondag 17:00 tot 22:00 € 28,50 p.p.

Dagelijks // Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 13,50 p.p.Bij Sumo serveren ze heerlijk verse sushi gemaakt met vis die op ecologische wijze is gevangen of gekweekt, en gebruiken ze verder ook zo veel mogelijk duurzame ingrediënten. Zelfs aan de bezorgverpakkingen is gedacht: die zijn 100% afbreekbaar. Dus als je al gaat watertanden bij de gedachte aan maki, temaki, nigiri, miso en wat al niet meer, ga dan snel naar de Potterstraat, waar dat allemaal op je wacht.
Ben je niet zo’n held met eetstokjes? Geen probleem, bij Sumo hebben ze oefenstokjes en een gebruiksaanwijzing voor je. En als het dan nog niet lukt, bestek is er ook. Zo hoeft niemand wat van al dat Japanse lekkers te missen. Wist je trouwens dat sushi eeuwen geleden in Zuidoost Azië is ontstaan als manier om vis te bewaren? Ze rolden de vis in gekookte rijst en sloten het luchtdicht af. Zo was het wel 2-3 jaar houdbaar. Toen ontdekten ze dat de rijst ook erg lekker erbij smaakte, en zo was sushi een feit. Leuk om te weten, toch?

160 Sumo Utrecht Reviews

"Uitstekend"6/6
Geeta R.2 dagen geleden · 1 review

Het eten is van super kwaliteit. Wat betreft het drinken was helaas niet goed. Serveersters liepen wel rond maar keken ons niet aan als je drinken wilde bestellen. Soms werd het eten net niet neergesmeten. Na de derde ronde werden ons lege kommetjes niet meer weggehaald, dat zag er heel slordig uit. En wij zaten boven waardoor ons saté en andere warme gerechten niet zo heet waren als ze moesten zijn.

"Uitstekend"6/6
Madhavi N.5 dagen geleden · 1 review

Really wonderful experience at Sumo Sushi and Grill at Utrecht. Food quality is excellent and timely service of food for each round is really appreciable.

"Uitstekend"6/6
Abdel-Jalil E.14 dagen geleden · 2 reviews

Hele erge vriendelijke mensen! De sfeer en muziek is zoals gewoonlijk prettig. Daarnaast zag ik dat ze nieuwe werkkleding hadden (wat er overigens goed uitzag!)

"Uitstekend"6/6
J.C. S.14 dagen geleden · 1 review

Heel gezellig, fantastisch personeel, heel veel keus en alles tip top in orde. Heerlijk genoten met zijn vieren. Zeker een aanrader voor iedere sushi liefhebber.

"Uitstekend"6/6
Marije C.5 maanden geleden · 1 review

Het eten is echt heerlijk. Het enige wat we enorm jammer vonden deze keer is de service. Want we kwamen om 17.55uur binnen, hadden om 18.00uur gereserveerd voor drie personen. Om 19.15 uur werd ons gezegd dat we maar tot en met 19.30 uur konden zitten, was blijkbaar verkeerd doorgegeven. Daarbij werd er gezegd dat we onze laatste ronde moesten bestellen, prima maar er werd daarbij ook gevraagd of ze onze bordjes alvast mee konden nemen? Oftewel wij kregen echt het gevoel dat ze ons weg wilden hebben om plaats te maken. Jammer dat dit zo is gebeurd, zijn dit niet gewend, normaal is het super goed geregeld. Maar jammer als het enorm druk is, dat de service ook veel minder goed word....

"Uitstekend"6/6
Brigitte K.2 maanden geleden · 4 reviews

Eten is altijd goed maakt niet uit naar welke Sumo ik ga. De restaurant heeft verschillende platformen waardoor het niet druk of overvol lijkt als je zit te eten. Heb er ook nog op een normaal geluid niveau kunnen praten wat ik erg prettig vind. Doordat het op verschillende platformen is word er ook beter gezien of je nog wat drinken wilt, dit is ook erg prettig. Heerlijk eten, vriendelijk personeel en ookal is het druk dat heb je niet zo gauw door daar.

"Uitstekend"6/6
Beau t.4 maanden geleden · 1 review

Ze hebben bij Sumo Utrecht een goede service, aardige en snelle bediening, het zit op een gunstige plek, in een mooie ruimte en ook belangrijk... ze hebben heerlijk eten. We hebben een fijne avond gehad.

"Heel goed"5/6
Tobias V.5 dagen geleden · 1 review

prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept! prima service! lekker eten! goed concept!

"Heel goed"5/6
Suzan L.5 maanden geleden · 1 review

Best lekker eten en goede dienst. Alleen de prijzen zijn een beetje hoog. Mijn dochter van 16 kan nooit zo veel eten maar wij moeten toch volledig voor haar betalen. En omdat je zo veel hebt betallt dan voel je verplicht om meer te eten dan je zou misschien normaal doen. Wij vinden het wel fijn om af en toe (als er iets te vieren is bvb) te doen. Mijn man heeft ook last dat er geen ramen in de grote zaal zijn.

"Goed"4/6
Sandra C.3 maanden geleden · 1 review

De iconen voor zwangeren kloppen niet. O.a. De biefrolletjes met kaas waren echt veel te rouw voor een zwangere. Dit hebben we aangegeven, ze werden netjes opnieuw gebakken, maar de volgende ronde was het weer. Toen we er op het laatst nog een keer iets van zeiden, zeiden ze dat de zwangere dit vooraf had moeten zeggen, dan had ze een speciale kaart gekregen. Hoe konden wij dat weten? Het staat toch ookal op de tablet en kaart met iconen aangegeven en dan hadden ze het halverwege ook kunnen zeggen.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zaterdag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: