Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centrum
The Louisiana

The Louisiana

Amerikaans, Zeevruchten, Cajun

Gerecht voor ongeveer21€

Foto's van restaurant The Louisiana in Centrum, Haarlem
The Louisiana is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over The Louisiana

Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 17:30
Tuesday
17:30 - 23:00
Wednesday
17:30 - 02:00
Thursday
17:30 - 02:00
Friday
17:30 - 02:00
Saturday
17:30 - 00:00
Sunday
17:30 - 00:00
Monday
17:30 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: The Louisiana

Bij The Lousiana in Haarlem beleef je het echte New Orleans. Die stad is een smeltkroes van Afrikaanse, Franse, Caribische en Amerikaanse culturen en dat uit zich in een zeer veelzijdige keuken. Specialiteit van de Nederlandse Louisiana? Kreeft. Maar ook het beste van de Cajunkeuken kun je hier proeven, samen met soul food en Creoolse gerechten. Goede muziek - van blues tot country & western - en goed eten en drinken staan bij The Louisiana hoog in het vaandel, en dat hoor en proef je. Op deze unieke plek in de Zijlstraat in het centrum van de stad komen alle creatieve elementen van het Amerikaanse zuiden samen, en dat móet je gewoon een keer beleefd hebben.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant The Louisiana parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant The Louisiana heeft Op straat parkeren.

Kan ik in The Louisiana met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij The Louisiana?

Van de uitgebreide Amerikaanse en cajunse kaart van The Lousiana in Haarlem wordt iedere vlees- en visliefhebber blij. De verse kreeft hier is ongeëvenaard en je hebt de keuze uit verschillende groottes (tot wel 1.5 kg) die gepocheerd of gegrild kunnen worden. Uiteraard geserveerd met coleslaw en friet, en krab en garnalen erbij kan ook nog. En als je voor de surf & turf gaat, krijg je kreeft én Denver steak! Uiteraard ontbreekt ook de klassieker uit Lousiana niet: gumbo, met okra, kip, reuzengarnalen, spek en worst.

Naast heerlijk cajuns eten kun je bij The Lousiana in het centrum van de stad luisteren naar de kenmerkende muziek uit het zuiden van Amerika. Laat je met een craft cocktail, een van de vele hoogwaardige whiskeys of een glas moonshine in de hand meevoeren op de ruige melodieën van dirty jazz, swamp funk en blues. De relaxte, ‘laid back’ sfeer van New Orleans beleef je dus gewoon in de Haarlemse Zijlstraat - dat scheelt weer een vliegticket naar The States!