Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centrum
Trattoria La Forca

Trattoria La Forca

Italiaans, Zeevruchten, Mediterraans, Europees

Gerecht voor ongeveer21€

Foto's van restaurant Trattoria La Forca in Centrum, Haarlem
Trattoria La Forca is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Trattoria La Forca

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Airco
Nu open
-
Sluit om 22:30
Tuesday
12:00 - 22:30
Wednesday
12:00 - 22:30
Thursday
12:00 - 22:30
Friday
12:00 - 22:30
Saturday
12:00 - 22:30
Sunday
17:30 - 22:30
Monday
17:30 - 22:30

Meer informatie over het restaurant: Trattoria La Forca

Giuseppe Comes, chefkok/eigenaar van Trattoria con enoteca is een Italiaanse restaurateur die zijn passie vind in de eerlijke Italiaanse keuken. Daartoe serveert Giuseppe dagelijks superverse, wisselende gerechten in vele variëteiten uit zijn geboorteland Italië. De producten en ingrediënten worden elke dag vers ingekocht op markten en bij de vaste leveranciers uit Italië. Zo komen bijvoorbeeld vanuit Italië de zwarte truffels wekelijks binnen. Deze dagelijkse rondgang bepaalt dan ook wat er die dag als specialiteit wordt aangeboden. Vanzelfsprekend zijn de in eigen keuken vers gemaakte pasta's een delicatesse. Alle gerechten worden à la minute gemaakt en hebben dan ook de nodige aandacht en tijd nodig om zo kwaliteit aan de gasten te bieden.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Trattoria La Forca parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Trattoria La Forca heeft Op straat parkeren.

Serveert het restaurant Trattoria La Forca Italiaans eten?

Ja, het restaurant Trattoria La Forca serveert Italiaans eten en serveert ook Zeevruchten, Mediterraans, Europees

Wil je een tafel reserveren bij Trattoria La Forca?

Traditionele streekgerechten vergezeld met ''niet-alledaagse wijnen'' maken een bezoek aan La Forca tot een ware culinaire belevenis. Kom ook eens langs en neem plaats in ons ''lounge'' gedeelte, en geniet van de Enoteca, zoals in Italië, van een heerlijk Italiaans aperitief of goed glas wijn. Indien u speciale wensen heeft kunt u in overleg met Giuseppe, hij zorgt ervoor dat uw wens binnen zijn mogelijkheid in vervulling gaat. Dit biedt een perfecte gelegenheid om zowel uw zakelijke of privé bespreking te omlijsten met verrassende Italiaanse lunch- of dinergerechten. La Forca is de ideale locatie voor uw lunch of diner, dit zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer. Neem een kijkje in ons restaurant die de traditionele Trattoria's & Enoteca's die wij kennen in Italië qua kookkunst en sfeer evenaren zoniet overtreffen.