Reviews Vino e Pane

CentrumGrieks, Spaans, Mediterraans, Europees
Uitstekend
5.4/6
256 Reviews
Vino e Pane Houten image 1
Vino e Pane Houten image 2
Vino e Pane Houten image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

256 Vino e Pane Reviews

Lees hier beoordelingen over Vino e Pane. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Vino e Pane hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Vino e Pane.

Uitstekend
5.4/6
256 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Max V.3 uur geleden · 1 review

Het is gewoon echt super lekker eten voor een goede prijs

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Wim E.6 dagen geleden · 1 review

Een kwalitatief erg goede maaltijd, mooi restaurant, vriendelijke en attente bediening.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Bart v.6 dagen geleden · 1 review

Wat een gastvrijheid! Heerlijk gegeten, Vino e Pane is zeker aan te bevelen.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Michelle B.9 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten alles vers bereid als je echt lekker grieks wil eten is dit een aanrader. De sfeer is goed en er werken daar leuke gezellige mensen! leuk ik ga gauw weer!

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Wij waren voor de 2e keer bij Vino et Pane. Het eten was zoals de vorige keer erg smakelijk. Toch waren er dit keer een aantal min-punten. We hebben namelijk 45 minuten moeten wachten voor het voorgerecht (!). Als je in een grote groep uit eten bent en je krijgt een voorafje (zoals brood) voorgeschoteld gaat de tijd erg snel en is dit geen enkel robleem. Echter, waren wij met 4 personen en duurde het wachten erg lang, ondanks het feit dat het personeel excuses aanbood voor het lange wachten. De tijd tussen het voorgerecht en hoofdgerecht (30 minuten) was prima. Wij zaten aan een tafel waarbij je direct de keuken in kan kijken. Erg leuk om te zien! Het keukenperoneel doeg handschoentjes en een mutje, heel hygienisch zou je denken. Helaas was dit niet het geval. Het personeel dronk Fanta in de keuken en een kok was midden in de keuken aan het eten. Dit zonder enige vorm van bestek en met zijn handen. Zo heeft het dragen van handschoenen bij het bereiden van het eten natuurlijk geen zin meer. Als derde punt was er die avond een luidruchtige groep met een aantal mensen die duidelijk teveel alcohol op hadden, die alle aandacht van het bedienend personeel vroeg. Hierdoor pas na 15 minuten de kans kregen om naar de dessertkaart te vragen, ondank meerdere pogingen om het personeel aan te spreken. Na 5 minuten de dessertkaart te hebben gebestudeerd hebben wij een keuze kunnen maken. Vervolgens hebben we nog 20 minuten (!) moeten wachten om onze keuze door te kunnen geven. Dit is qua tijdsmanagement gewoon niet goed geregeld en hebben door het lange wachten besloten weg te gaan. Al met al een avond uit eten die onze verwachtingen heeft kunnen overtreffen. Pluspunten: + Smakelijk eten + Leuke sfeer + Niet te dure menu-items Minpunten: - (Te) lange wachttijden - Onvoldoende persoonlijke aandacht - In de keuken wordt door het keukenpersoneel gegeten en gedronken (HACCP)

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Het is altijd een genot om bij Vino e Pane uit eten te gaan. Bij binnenkomst wordt je direct hartelijk welkom geheten en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De keuken is zeer gevarieerd en heeft daardoor voor elk wat wils: salades, vlees, vis, pasta... veel keuze en dat nodigt zeker uit om terug te komen en eens iets anders te proberen. Wat mij betreft op de schaal van 1 tot 6 een 7 waard!

"Uitstekend"
6/6
Tamara J.2 jaar geleden · 3 reviews

Wij hebben hier voor het eerst gegeten en het was fantastisch. Wij hadden voor 3 personen het Griekse 4 gangen menu en voor 1 persoon een mixed grill. Alles was even lekker en goed verzorgd. Je kreeg echt waar voor je geld; het was niet alleen lekker, maar het waren ook prima porties. We zijn bijna 3,5 uur binnen geweest, omdat alles rustig werd opgediend. Op een gegeven moment vonden ze het zelf te lang duren voordat het hoofdgerecht werd uitgeserveerd. We kregen toen een consumptie van de zaak. De bediening is erg vriendelijk en de sfeer in het restaurant is erg goed. Het was erg druk, vanwege het mooie weer maar iederee'n werd even vriendelijk en goed bedeind. We gaan zeker nog eens terug.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Wij hebben een leuke avond gehad bij Vino e Pane. De bediening was heel klantvriendelijk en ze stonden klaar om ons te helpen. We hoefde niet lang te wachten om drankjes te bestellen. Het eten was heerlijk. Het was ook een goede portie maar niet teveel. Leuke sfeer, niet te duur, kortom voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
Fred M.2 jaar geleden · 1 review

Ik kan geen minpunten opnoemen over Vino e Pane. Ik heb ze niet kunnen ontdekken. De kaart biedt voor elk wat wils en de gerechten zijn heerlijk klaargemaakt. De vriendelijke en attente bediening maakt het plaatje compleet. Op zaterdagavond live muziek met ruimte voor een dansje.

"Uitstekend"
6/6
J. v.één jaar geleden · 1 review

Vriendelijke mensen. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. Een zeer uitgebreide kaart. De tafeltjes staan hier gelukkig ruim zodat je niet bij elkaar op het bord kijkt. Ook kan je hier, zoals het volgend mij nog steeds hoort in een goed restaurant, op stoelen zitten i.p.v. op een bank. Er is wel een klein bankgedeelte. Jammer dat er geen echte Griekse of zuidelijke tinten zijn aangebracht. Dat had wat mij betreft de sfeer wat gezelliger gemaakt. Het is nu modern en een beetje kil.