Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Beverwijk
Centrum
Wereldrestaurant Beverhof

Wereldrestaurant Beverhof

5.7/6

3 reviews

Foto's van restaurant Wereldrestaurant Beverhof in Centrum, Beverwijk
Wereldrestaurant Beverhof is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Wereldrestaurant Beverhof

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 16:30
Friday
16:30 - 22:00
Saturday
16:30 - 22:00
Sunday
16:30 - 22:00
Monday
16:30 - 22:00
Tuesday
16:30 - 22:00
Wednesday
16:30 - 22:00
Thursday
16:30 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Wereldrestaurant Beverhof

Wereldrestaurant Beverhof in Beverwijk is een echt smakenfestijn. Het is een van de grootste wereldkeukens van Nederland en dat betekent dat je onwijs veel verschillende keukens kunt proeven. Zo kun je genieten van gerechten uit de hele wereld: Japan, China, Italië, Nederland en nog veel meer landen zijn vertegenwoordigd. Omdat er voor ieder wils is, zie je hier aan de Beverhof allemaal lachende gezichten. Wereldrestaurant Beverhof staat daarnaast bekend om het uitgebreide toetjesbuffet, het is een waar paradijs voor zoetekauwen. Maar er is meer goed nieuws. In dit restaurant in centrum Beverwijk geldt het all-you-can-eat concept Je betaalt een vast bedrag zodat je daarna 2,5 uur lang van alles kunt proberen. Heb je een beetje meer tijd nodig? Dan betaal je per 30 minuten 2 euro extra. En het drinken? Dat is gewoon bij de prijs inbegrepen. Veel plezier op wereldreis!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Wereldrestaurant Beverhof parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Wereldrestaurant Beverhof heeft Openbare parkeerplaats, Op straat parkeren.

Serveert het restaurant Wereldrestaurant Beverhof Internationaal eten?

Ja, het restaurant Wereldrestaurant Beverhof serveert Internationaal eten en serveert ook Aziatisch, Europees, Zuid-Amerikaans

Wil je een tafel reserveren bij Wereldrestaurant Beverhof?

Waarom is Wereldrestaurant Beverhof zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Wereldrestaurant Beverhof. Gelegen in Centrum in Beverwijk, serveert Wereldrestaurant Beverhof gerechten zoals Aziatisch, Europees, Zuid-Amerikaans. Ontdek wat Wereldrestaurant Beverhof onderscheidt van andere restaurants in Beverwijk en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!