10 Restaurants in Zeist

Restaurants Zeist: stijlvol eten en drinken in een uniek gebied

Als je een echte liefhebber van natuur, kunst, cultuur, architectuur, aantrekkelijke bezienswaardigheden en lekker eten en drinken bent, dan kun je in Zeist en zijn restaurants goed terecht. Het dorp ligt midden in het bosrijke gebied van de fraaie Utrechtse Heuvelrug waar rust en natuurschoon voor een groot deel de sfeer bepalen. In en rond het dorp vindt je veel locaties die je bezoek absoluut de moeite waard maken. Je treft er historische panden, monumenten en vermaak voor het hele gezin aan. En wanneer je ervan houdt om een dagje heerlijk te shoppen in een grote stad, kun je je in het vlakbij gelegen Utrecht helemaal uitleven. En wat goed en stijlvol eten en drinken betreft zijn de restaurants in Zeist en omgeving een meer dan terechte keuze voor iedereen die culinair verwend worden hoog op zijn verlanglijstje heeft staan.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Costarozzi

Centrum
Grieks
5.7/653
Costarozzi

Blue Lotus Zeist

Centrum
Aziatisch
5.5/610
Blue Lotus Zeist

Griekse Taverna Yamas

Centrum
Grieks
5.5/635
Griekse Taverna Yamas
Beste restaurants in de buurt?

Lin Fa

Centrum
Aziatisch
6.0/61
Lin Fa

Bangkok Cuisine

Centrum
Thais
5.0/61
Bangkok Cuisine

Restaurant Oriental Swan

Soesterberg
Dimsum
5.7/63
Restaurant Oriental Swan

Grieks Restaurant Sirtaki

Centrum
Grieks
5.0/67
Grieks Restaurant Sirtaki

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.0/6186
Sampurna

Salmuera

Centrum
Latijns-Amerikaans
4.7/613
Salmuera

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6380
Silk Sushi & Asian Dining
 1. 1.

  Vind online in Zeist de beste restaurants

  Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Zelf goede restaurants in Zeist vinden valt niet mee wanneer je niet bekend bent in het dorp. Dankzij het internet is dit tegenwoordig gelukkig eenvoudig. Quandoo heeft het voor jou mogelijk gemaakt om online de beste horecagelegenheden snel en eenvoudig te achterhalen. Via de website of de app wordt je in de gelegenheid gesteld om vlot uiteenlopende restaurants in Zeist met elkaar te vergelijken door de reviews van andere gasten te lezen en de menukaarten en prijslijsten in te zien. En als je een geschikt etablissement hebt gevonden, dan kun je zelfs direct online een tafeltje reserveren. Zo ga je voor het eten een stuk relaxter op stap om een bezoek te brengen aan onder andere het bekende Slot bij het dorp, landgoed Vollenhoven, het prachtige Raadhuis en het onder architectuur gebouwde voormalige postkantoor.
 2. 2.

  In Zeist en omgeving restaurants met buitenlandse keukens ontdekken

  Voor liefhebbers van de buitenlandse keuken is er in de restaurants van Zeist en zijn omgeving veel mogelijk. Je kunt er op uiteenlopende locaties terecht in eetgelegenheden waar je bijvoorbeeld prima Chinees, Indonesisch, Italiaans, Grieks, Turks, Afrikaans en Surinaams kunt eten. Laat je via Quandoo online verrassen door het gevarieerde aanbod waaruit je beslist een goede persoonlijke keuze zult kunnen maken. Maar voor je in de restaurants van Zeist uit eten gaat, ga je vanzelfsprekend eerst de omgeving verkennen. In en rond het dorp vindt je bezienswaardigheden zoals karakteristieke boerderijen, koetshuis Blikkenburg, de prachtige neo-gotische Nederlands hervormde kerk aan de Dorpsstraat en het aan de Driebergseweg gelegen Hoog Beek en Royen park.
 3. 3.

  Volop culinair plezier in de uitstekende restaurants van Zeist

  Wat is er tijdens een dagje uit nou leuker dan in een uitstekende eetgelegenheid genieten van een smaakvolle maaltijd na een dag vol intensieve bezigheden? In Zeist vind je restaurants waar je volop culinair plezier kunt beleven op locaties die je simpelweg online ontdekt hebt via Quandoo. Je kunt met een paar klikken op je telefoon, tablet of computer alle horecagelegenheden in de omgeving vinden. Ook kun je er na het eten je eigen beoordeling achterlaten ter inspiratie van volgende gasten. Daarnaast profiteer je via Quandoo van loyalty points en aantrekkelijke aanbiedingen in de restaurants van Zeist en omgeving. Als dat geen uitstekende digitale service is!
 4. 4.

  Kindvriendelijk uit eten gaan in een van de restaurants van Zeist

  Voor een gezin met kinderen is het soms een heel gedoe om onderweg uit eten te gaan. Maar nu je Quandoo ontdekt hebt, is het vinden van passende restaurants in Zeist een kleinigheid. Je kunt er online snel achterhalen waar je kindvriendelijk kunt lunchen of dineren in gelegenheden waar ze speciale menukaarten voor kinderen en voorzieningen voor het hele gezin hebben. Je kunt er alvast online reserveren voor je een bezoek brengt aan onder andere Waterliniemuseum Fort bij Vechten of het Fort bij Rijnauwen waar je ook een vleermuizenkolonie kunt bewonderen. Ook de speeltuin bij de Piramide van Austerlitz staat garant voor urenlang plezier voor het hele gezin. En als je daarna nog zin hebt om actief bezig te zijn, dan kun je op de midgetgolfbanen in Bilthoven ontspannen een balletje slaan voordat je in een van de restaurants van Zeistneerstrijkt om je hongerige maag te vullen met smaakvolle drankjes en de lekkerste gerechten.
 5. 5.

  Maak je dag compleet in de restaurants van Zeist

  In de restaurants van Zeist maak je je dag compleet. Onder het genot van smakelijke dranken en geweldige maaltijden kun je er je dag nog eens overdenken en nagenieten van alle leuke dingen die je hebt meegemaakt in een unieke natuurlijke omgeving. Onder het eten kun je met veel plezier samen met je reisgenoten de foto’s die je hebt gemaakt bekijken en met een glimlach op je gezicht de eerste herinneringen ophalen. Je beleeft het allemaal nog eens aan een tafeltje in de restaurants van Zeist.