Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
BARPIAZZA
BARPIAZZA Reviews

BARPIAZZA

Pizza

Dishes priced around15€

Photo of restaurant BARPIAZZA in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of BARPIAZZA (294)

Read what people think about BARPIAZZA. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about BARPIAZZA before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about BARPIAZZA and book a table with confidence!

4.9/6

294 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
697
5118
446
321
25
17
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Sofia R.8 days ago · 1 review

Erg lekkere pizza niet te zout en natuurlijk. Plek op terras was prima.

"Excellent"
6/6
maarten v.15 days ago · 1 review

We love this place to have dinner before going to Concertgebouw. Staff is so Friendly!!! Pizzas are very good!!!

"Excellent"
6/6
Marieke D.15 days ago · 1 review

Aanrader!! Heerlijk en eerlijk. Pizza was echt top en de wijn was geweldig. Bediening is super. Hele fijne en hartelijke plek!!

"Good"
4/6
Karl Ernst L.16 days ago · 1 review

Praktische plek om te eten als je naar het Concertgebouw gaat, maar je moet geen haute cuisine verwachten

"Good"
4/6
bart t.17 days ago · 1 review

Een prima zaak met een kleine kaart. Bediening is top, de pizza's goed tegen een prijs die je niet verwacht in Amsterdam Zuid, tegenover het concertgebouw. Het geluidsniveau is behoorlijk hoog terwijl de muziek zeker niet te hard stond. Flink wat gasten die het naar hun zin hebben. Wel reserveren dus.

"Very good"
5/6
Maggy R.19 days ago · 1 review

Altijd goed! en gezellig dankzij vriendelijke bediening en de super locatie

"Good"
4/6
Irene K.a month ago · 1 review

We hebben lekker gegeten en de bediening is zeer vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Charlotte L.a month ago · 1 review

Delicious pizza, fabulous waitress, all around wonderful! The pumpkin mushroom white pizza was especially tasty!

"Excellent"
6/6
Shaun L.a month ago · 1 review

Fantastic meal as always. Delicious food, and the staff are super-sweet

"Very good"
5/6
Mariska E.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede ambiance, goede en vriendelijke service! Zou zeker terugkomen!

"Good"
4/6
Ger V.a month ago · 1 review

Prima voorgerecht ( burrata heel smakelijk en vers) lekkere dunne pizza bodems met heerlijke 4 kazen erop? Originele tiramisu presentatie. Vriendelijke bediening. Nadeel vond ik de akoestiek, je verstond elkaar niet zonder luid te praten

"Good"
4/6
Bianca W.a month ago · 1 review

Goede en leuke bediening. Eten en aperitief waren erg lekker.

"Very good"
5/6
Jeannette D.a month ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten ! Goede service en betaalbaar eten, dichtbij concertgebouw

"Excellent"
6/6
Philip R.a month ago · 1 review

Lovely venue and easily accessible. Vibrant crowd for a Sunday evening!

"Excellent"
6/6
Marijke V.a month ago · 1 review

Prima,gezellig, lekker eten en vriendelijke bediening!kom vaker en altijd prima

"Excellent"
6/6
Caroline L.a month ago · 2 reviews

Excellent food and service. Great pizza and salad. Would recommend.

"Excellent"
6/6
MLJ C.2 months ago · 1 review

Zoals ook bij vorige bezoeken een warm welkom en fijne, goede service. Fijne ambiance en daarom komen we er graag als we in de buurt zijn. Echt aan te bevelen.

"Average"
3/6
jolijn B.2 months ago · 1 review

Wij hebben gegeten met 4 personen. Ik heb 16 euro voor een pizza betaald waar 4 soorten groentes op moesten liggen. Eerlijk is eerlijk, er lagen 4 soorten op maar echt in een bedroevende hoeveelheid. bijvoorbeeld courgette waren 3 stukjes van 1 bij 2 cm. Dat kan echt niet. Daarnaast met 4 voor- en hoofdgerechten en een fles wijn niet mogelijk om een karaf kraanwater te bestellen. Amsterdams ongastvrij. Jullie hebben een leuke locatie, de prijs is er ook naar en dat mag. Maar zorg wel voor de basics... Succes! jolijn

"Good"
4/6
Marianne H.2 months ago · 1 review

Vriendelijke ontvangst, goede pizza's en een snelle afhandeling wat vaak gewenst is voorafgaand aan concertbezoek.

"Excellent"
6/6
Ronald B.2 months ago · 2 reviews

Heerlijk eten en super service! Absoluut een aanrader voor een gezellige avond.

"Excellent"
6/6
Martijn F.2 months ago · 1 review

Food was great, service perfect! Best pizza in the city

"Very good"
5/6
Regine H.2 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, vlotte, aardige bediening. Jammer dat ze alleen pizza’s hebben als hoofdgerecht

"Excellent"
6/6
Lizette K.2 months ago · 1 review

Super locatie met geweldige bediening en heerlijk eten. Voor herhaling

"Very good"
5/6
Sjoerdtje S.2 months ago · 1 review

Zeer vriendelijk personeel en goede service. Lekker eten tegen betaalbare prijs.

"Very good"
5/6
white g.2 months ago · 1 review

We hebben een prima ervaring gehad. Het eten was heerlijk en de service snel en erg prettig. We hadden een mooie plek in een rustig hoekje, dat waardeerden we erg!

"Very good"
5/6
Gerard P.2 months ago · 1 review

Leuke plek met lekker eten. Prima bediening, erg vriendelijk en behulpzaam. Lekker dichtbij het Concertgebouw A'dam; prima voor een volledige en geslaagde avond uit.

"Average"
3/6
Peter F.4 months ago · 1 review

Geen kraanwater aanwezig! Bij de wijn. €6,50 voor een open fles.

"Very good"
5/6
Liesbeth M.4 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening, goede sfeer en lekker eten, niet alleen pizza.

"Very good"
5/6
Ellen F.4 months ago · 1 review

Good service, very quick and friendly. I did not like the noise levels, but atmosphere was good.

"Very good"
5/6
Galina V.4 months ago · 1 review

Very nice atmosphere and Fresh ingredients, good food, casual restaurant

"Excellent"
6/6
Romina W.7 months ago · 1 review

Wir waren zu fünft im Barpiazza essen und es war sooooo lecker! Vielen Dank :-)

"Very good"
5/6
Johan R.8 months ago · 2 reviews

Heerlijke steak tartaar en een zeer goede pizza gegeten. Goede wijnen. Fijne plek aan het Museumplein. Erg attente en aardige bediening.

"Very good"
5/6
Carin P.10 months ago · 1 review

Door de hevige storm Poly en uitvallend openbaar vervoer in Amsterdam kwamen we een half uur te laat. Konden gelukkig vooraf bestelling doorgeven. Heerlijke antipasto gegeten, dat blijft een van onze favorieten. We kwamen op tijd in Concertgebouw.

"Excellent"
6/6
Joe L.a year ago · 1 review

Delicious pizza with a good price in a great location.

"Very good"
5/6
Lars K.2 years ago · 2 reviews

Heerlijk gezeten op het overdekte terras, super lekkere pizza’s ook!

"Good"
4/6
Fleur P.4 years ago · 1 review

Eten was lekker. Wij hadden verse pizza. Was van zeer goede kwaliteit voor lage prijs. Hebben een overdekt terassje, was wel wat aan de kleine kant, maar niet echt hinderend. Bediening was goed en vriendelijk. Hield rekening met de drukte en de gasten.

"Excellent"
6/6
Marleen J.4 years ago · 1 review

Heerlijke pizza’s met verrassende smaken, echt anders. Goede sfeer, fijne bediening en we konden na ons avondje bij Toomler nog genieten van een bijzonder dessert!

"Very good"
5/6
Marly T.4 years ago · 1 review

Was echt hele lekkere pizza! Gezellig restaurantje! Lekker genoten! X

"Excellent"
6/6
Sandra B.4 years ago · 1 review

Fantastische pizza! Beste ooit. Aardige bediening, Heerlijk gegeten Zeker een aanrader

"Excellent"
6/6
Erick R.4 years ago · 2 reviews

Top eten en top bediening volgende keer weer naar barpiazza👍👍

"Excellent"
6/6
Feyoena G.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, super antipasti en pizza, lekkere wijn, heel gezellig, prachtig uitzicht over Museumplein

"Good"
4/6
Monique v.4 years ago · 1 review

Heerlijke pizza's, vriendelijke service. Jammer dat de bierkaart zo beperkt is en ze bovendien niet alles hadden wat er wel op stond

"Excellent"
6/6
Imil A.4 years ago · 1 review

Geweldig zoals altijd Heerlijk eten en top gastvrijheid Bedankt allemaal

"Very good"
5/6
Michel B.4 years ago · 1 review

Heerlijke pizza’s met mooie ingrediënten en op een prachtige locatie

"Very good"
5/6
Maurice E.4 years ago · 1 review

Great food and service only missing some atmosphere maybe because we were early but still missing it.

"Excellent"
6/6
Rudie O.4 years ago · 1 review

Perfecte pizza en een geweldige service, echt de moeite waard om er te gaan eten.

"Excellent"
6/6
Diederik G.4 years ago · 1 review

Superrelaxte sfeer, heerlijke pizza, antipasti van top kwaliteit en door de gastvrijheid van Dennis en Willeke voelt het alsof je thuis komt.

"Very good"
5/6
Alex V.4 years ago · 1 review

Super tent!!!!! Lekker gegeten!! Vakmensen altijd al geweest. Wij komen weer terug!

"Excellent"
6/6
Chris R.4 years ago · 1 review

My wife and I had a lovely evening meal here the food was great and the service was fantastic . When in Amsterdam again we will definitely done there again.

"Very good"
5/6
Mariëtte B.4 years ago · 7 reviews

We like to go to Solo.There are nice people.We know also the chief-cook and his wife.