Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
BARPIAZZA
BARPIAZZA Reviews

BARPIAZZA

Pizza

Dishes priced around15€

Photo of restaurant BARPIAZZA in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of BARPIAZZA (326)

Read what people think about BARPIAZZA. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about BARPIAZZA before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about BARPIAZZA and book a table with confidence!

4.9/6

326 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6114
5130
449
321
25
17
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Claudia V.6 hours ago · 1 review

Locale accogliente, personale gentile, pizza croccante, molto gustosa sopra la media

New"Excellent"
6/6
Bas G.a day ago · 1 review

Eten was dikke prima zeker icm het bezoek aan het concert gebouw

New"Very good"
5/6
Jeannette D.4 days ago · 3 reviews

Heerlijke pizza, krokante dunne bodem met veel smaak. Goede service

New"Excellent"
6/6
Henk K.6 days ago · 1 review

Heerlijk buiten gezeten en een fantastische bediening en speciaal van Milou

New"Excellent"
6/6
marja d.6 days ago · 1 review

We konden buiten op het terras zitten. Wat een prettig restaurant met erg vriendelijke medewerkers en....geweldig lekkere gerechten op de kaart. Het gedeelde voorgerecht en ook de pizza's waren heerlijk.

New"Excellent"
6/6
Rene T.7 days ago · 1 review

Het was uitstekend. Lust geen kaas en olijven hoeft voor mij ook niet. Die werden op verzoek weggelaten van de Pizza. Deze was in deze heerlijk.

New"Excellent"
6/6
Inge B.8 days ago · 1 review

Leuke zaak en heerlijke pizza’s Vooraf hadden we een antipasto voor 2 Heel erg lekker!

New"Very good"
5/6
Els T.9 days ago · 1 review

Heerlijke pizza gegeten, met scroppino als toetje,top,daarna naar Concertgebouw, mooie combinatie

New"Excellent"
6/6
Rudie O.9 days ago · 2 reviews

De lekkerste pizza die we gegeten hebben, en leuk personeel.

New"Very good"
5/6
Marinus V.10 days ago · 4 reviews

Kwaliteit eten uitstekend. Verassend dat na lange tijd de cheffin ons nog herkende en de link legde met het concertgebouw.

New"Excellent"
6/6
Arjan C.12 days ago · 1 review

Uiterst vriendelijke service. Pizza's zijn echt buitengewoon lekker. Deeg is vanaf de rand tot het midden heel knapperig. Gul belegd en zeer goed gebakken. Leuke sfeer, heel gemoedelijk maar toch met nadruk op zeer goede kwaliteit in gerechten en bediening.

"Very good"
5/6
Anneriek M.14 days ago · 1 review

great spot so close to the Concertgebouw and the Rijksmuseum

"Very good"
5/6
Hendrik Jan L.15 days ago · 1 review

Het was heerlijk op het terras met top bediening een heerlijke pizza gegeten

"Good"
4/6
Birgit W.15 days ago · 1 review

Heerlijke pizza, fijne en vrolijke service. Grote familie aanwezig met kinderen die erg druk deden (rondrennen, omvallende glazen, schreeuwen). Door de familie zelf en bediening werd hier niets van gezegd. Het was duidelijk storend voor de gasten er omheen.

"Very good"
5/6
Martijn M.17 days ago · 1 review

De lekkerste pizza bodem van Amsterdam en ook ‘witte pizza’s’ Dus zonder tomaten saus. Heerlijk en vriendelijk

"Very good"
5/6
Margo K.20 days ago · 1 review

Uitstekende bediening, heerlijke pizza. We komen graag nog eens terug.

"Very good"
5/6
Jos A.25 days ago · 1 review

As always, the food was good and offered value for money. My reservation was handled very well, so there was no issue with waiting times. Also, service was good. Especially suited when attending a concert at the Concertgebouw. I will certainly return.

"Excellent"
6/6
Marline W.a month ago · 1 review

Great pizzas, wonderful deconstructed tiramisu. Nice cocktails too, and their coffee is absolutely worth the visit. What's more, my daughter celebrated her graduation, and the hostess celebrated along with us, providing a nice and appropriate short segment of music, limoncello and sparklers, to elevate the mood. Very thoughtful.

"Excellent"
6/6
Sven V.a month ago · 1 review

Super lekker eten, fijne befiening en mooi uitzicht over t Museumplein. Kom graag terug

"Excellent"
6/6
Jonas G.a month ago · 1 review

Very Tasty and the staff was very nice thank you

"Good"
4/6
Abir B.a month ago · 1 review

Lovely place with a good service, drinks & pizza’s - Great location as well if you are looking for an easy accessible restaurant.

"Excellent"
6/6
Frans H.a month ago · 1 review

Altijd heel erg goed.. ik snap niet helemaal hoe Quando werkt.. ik heb al meer dan een jaar via jullie bij deze pizzeria gereserveerd. Maar wat dat voor punten oplevert snap ik niets van.

"Very good"
5/6
Joop D.a month ago · 1 review

Goede pizza snelle bediening op tijd weg naar het concertgebouw

"Excellent"
6/6
guido v.a month ago · 1 review

Het eten is hier altijd lekker en bediening prima voor elkaar

"Excellent"
6/6
Cecile B.a month ago · 1 review

Alles was geweldig: bediening, kwaliteit van het eten. Echt heerlijk!

"Very good"
5/6
Cathy H.a month ago · 1 review

Italiaans restaurant met hele prettige sfeer en lekker eten. Hartje Amsterdam (nabij Concertgrbouw) en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

"Very good"
5/6
Milo R.a month ago · 1 review

Heerlijke antipasti en pizza. Goede prijzen. Tip locatie. Een aanrader!

"Excellent"
6/6
Alex t.2 months ago · 1 review

Top, goed eten en lekker op tijd in het Concertgebouw

"Very good"
5/6
Maaike v.2 months ago · 1 review

Heerlijke voorgerechten, lekkere pizza's en aardig personeel. Komen zeker terug.

"Good"
4/6
Nicolette V.2 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel. Geen grote kaart, wel heerlijke gerechten en zeker voldoende. Heerlijk op het teras in de zon gezeten. Voelde een beetje als vakantie Wij komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Amelia B.2 months ago · 1 review

Lekker pizza! En heel vriendelijke dienst. Lekker sla. Alles lekker

"Excellent"
6/6
Loes V.2 months ago · 1 review

Het was heerlijk nog nooit zoon lekker pizza gegeten goed

"Very good"
5/6
Sofia R.2 months ago · 1 review

Erg lekkere pizza niet te zout en natuurlijk. Plek op terras was prima.

"Excellent"
6/6
maarten v.2 months ago · 1 review

We love this place to have dinner before going to Concertgebouw. Staff is so Friendly!!! Pizzas are very good!!!

"Excellent"
6/6
Marieke D.2 months ago · 1 review

Aanrader!! Heerlijk en eerlijk. Pizza was echt top en de wijn was geweldig. Bediening is super. Hele fijne en hartelijke plek!!

"Good"
4/6
Karl Ernst L.2 months ago · 1 review

Praktische plek om te eten als je naar het Concertgebouw gaat, maar je moet geen haute cuisine verwachten

"Good"
4/6
bart t.2 months ago · 1 review

Een prima zaak met een kleine kaart. Bediening is top, de pizza's goed tegen een prijs die je niet verwacht in Amsterdam Zuid, tegenover het concertgebouw. Het geluidsniveau is behoorlijk hoog terwijl de muziek zeker niet te hard stond. Flink wat gasten die het naar hun zin hebben. Wel reserveren dus.

"Very good"
5/6
Maggy R.2 months ago · 1 review

Altijd goed! en gezellig dankzij vriendelijke bediening en de super locatie

"Good"
4/6
Irene K.3 months ago · 1 review

We hebben lekker gegeten en de bediening is zeer vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Charlotte L.3 months ago · 1 review

Delicious pizza, fabulous waitress, all around wonderful! The pumpkin mushroom white pizza was especially tasty!

"Excellent"
6/6
Shaun L.3 months ago · 1 review

Fantastic meal as always. Delicious food, and the staff are super-sweet

"Very good"
5/6
Mariska E.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede ambiance, goede en vriendelijke service! Zou zeker terugkomen!

"Good"
4/6
Ger V.3 months ago · 1 review

Prima voorgerecht ( burrata heel smakelijk en vers) lekkere dunne pizza bodems met heerlijke 4 kazen erop? Originele tiramisu presentatie. Vriendelijke bediening. Nadeel vond ik de akoestiek, je verstond elkaar niet zonder luid te praten

"Good"
4/6
Bianca W.3 months ago · 1 review

Goede en leuke bediening. Eten en aperitief waren erg lekker.

"Very good"
5/6
Jeannette D.3 months ago · 3 reviews

Heerlijk gegeten ! Goede service en betaalbaar eten, dichtbij concertgebouw

"Excellent"
6/6
Philip R.3 months ago · 1 review

Lovely venue and easily accessible. Vibrant crowd for a Sunday evening!

"Excellent"
6/6
Marijke V.3 months ago · 1 review

Prima,gezellig, lekker eten en vriendelijke bediening!kom vaker en altijd prima

"Excellent"
6/6
Caroline L.3 months ago · 2 reviews

Excellent food and service. Great pizza and salad. Would recommend.

"Excellent"
6/6
MLJ C.3 months ago · 1 review

Zoals ook bij vorige bezoeken een warm welkom en fijne, goede service. Fijne ambiance en daarom komen we er graag als we in de buurt zijn. Echt aan te bevelen.

"Average"
3/6
jolijn B.4 months ago · 1 review

Wij hebben gegeten met 4 personen. Ik heb 16 euro voor een pizza betaald waar 4 soorten groentes op moesten liggen. Eerlijk is eerlijk, er lagen 4 soorten op maar echt in een bedroevende hoeveelheid. bijvoorbeeld courgette waren 3 stukjes van 1 bij 2 cm. Dat kan echt niet. Daarnaast met 4 voor- en hoofdgerechten en een fles wijn niet mogelijk om een karaf kraanwater te bestellen. Amsterdams ongastvrij. Jullie hebben een leuke locatie, de prijs is er ook naar en dat mag. Maar zorg wel voor de basics... Succes! jolijn

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.