Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Bistro Bonjour
Bistro Bonjour Reviews

Bistro Bonjour

French, European

Dishes priced around21€

Photo of restaurant Bistro Bonjour in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Bistro Bonjour (198)

Read what people think about Bistro Bonjour. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Bistro Bonjour before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Bistro Bonjour and book a table with confidence!

5.2/6

198 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
694
574
420
35
24
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Dimitrios V.3 months ago · 1 review

Best chef ever. I am a regular client and recommend the place to all my friends

"Very good"
5/6
Cor M.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, hele aardige en goede bediening, gezellige sfeer maar een enorme slechte akoestiek. Zeker als het druk is. Al met al wel een hele fijne avond gehad maar zou nog fijner zijn als er iets aan de akoestiek zou. worden gedaan.

"Very good"
5/6
Els v.6 months ago · 1 review

Eten was goed, vlotte bediening, hele avond was helemaal goed.

"Excellent"
6/6
Michele P.6 months ago · 3 reviews

Cibo delizioso e personale cortese. Abbiamo trascorso qui il cenone del 31 dicembre ed è stato incantevole!

"Not good "
2/6
Monique v.7 months ago · 1 review

Dat je geen tapwater kunt krijgen aan tafel is zelfs bij wet geregeld. Schandalig dat ik het na drie keer vragen nog niet ontving

"Good"
4/6
Victorine D.7 months ago · 2 reviews

Zoals altijd lekker gegeten en dat voor een fantastische prijs!

"Very good"
5/6
Guido d.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten bij Bistro Bonjour, de Tournedos en de eend waren in één woord geweldig bereid.

"Very good"
5/6
Nancy W.9 months ago · 1 review

Volle bak, goed eten, goede, snelle bediening. Meeste serveersters spreken geen Nederlands. Dat zou voor sommige gasten een probleem kunnen zijn. Ambiance is old school bistro, veel hout en kaarslicht. Carpaccio en Eendenborst waren heerlijk. We komen zeker terug!

"Awful"
1/6
Vincenzo P.a year ago · 85 reviews

WTF?? HUGE DISAPPOINTMENT. We came here because of the many good reviews, but the food is nothing to write home about. Not a lot of flavor and the wait is too long for no reason. Wouldn't recommend.

"Excellent"
6/6
Rob M.2 years ago · 1 review

Fantastische ambiance en zeer klantvriendelijke bediening. Een aanrader. Top !!!!

"Excellent"
6/6
Gooitsen E.3 years ago · 1 review

We kwamen na een fantastische voorstelling van Herman van Veen in Carré terecht bij Bistro Bonjour. We hadden het niet beter kunnen treffen. Een uiterst vriendelijke bediening, een warme sfeer, heerlijk eten en een goede verhouding prijs/kwaliteit. Mijn moeder van 94 jaar die mee was, heeft ook enorm genoten van de gastvrijheid. Een aanrader om in intieme sfeer te genieten van spijs en drank.

"Excellent"
6/6
C.A. P.3 years ago · 1 review

Vriendelijke ontvangst. Heerlijk eten. Aardige mensen. Een leuke avond uit

"Excellent"
6/6
Udo E.4 years ago · 1 review

een buitengewone ervaring. heerlijk eten, prima wijn en goede kwaliteit en prijsverhouding. zonder enig voorbehoud beveel ik restaurant Bonjour aan.

"Good"
4/6
Eme v.4 years ago · 2 reviews

Altijd vriendelijk, lekker en betaalbaar. En klassiek. En ook nog dicht bij Carre en tram.

"Very good"
5/6
Eme v.4 years ago · 2 reviews

Gezellige zaak, aardige bediening, sympathieke ambiance en klassieke gerechten met goede porties.

"Very good"
5/6
Cindy H.4 years ago · 1 review

Het is een schattig tentje met een gezellige sfeer en een grappig vintage menu.

"Excellent"
6/6
Lena B.4 years ago · 1 review

Lovely place with delicious food, cozy atmosphere and friendly staff.

"Good"
4/6
Michael W.4 years ago · 1 review

Door het tekort aan bediening hebben wij minder gedronken als gedacht. Wellicht een meisje er bij voor de drank.. Die verdient zich makkelijk terug

"Good"
4/6
Guus A.4 years ago · 1 review

Leuk eettentje en ideaal voorafgaand aan theater bezoek. Het eten is eenvoudig, de bediening vriendelijk. Prijs overeenkomstig het gebodene.

"Excellent"
6/6
Glenn R.4 years ago · 1 review

Leuk en gezellig restaurant! Prima gerechten en gemoedelijke sfeer met een vriendelijke gastheer.

"Excellent"
6/6
Evert d.5 years ago · 1 review

De bruscetta is een aanrader. Het eten is van een zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader.

"Very good"
5/6
Yohann C.5 years ago · 1 review

Very nice place to eat on New Year’s Eve !

"Very good"
5/6
Zoya T.5 years ago · 1 review

Было вкусно, но долго. Очень тесно в помещение и очень маоенткий туалет.

"Very good"
5/6
Nicole K.5 years ago · 1 review

Erg leuke en sfeervolle bistro met vriendelijke bediening. Ze hadden een kerstmenu met gewone en eerlijke gerechten voor een normale prijs en dat vonden wij heel fijn. Alleen jammer dat de serveerster geen Nederlands spreekt.

"Not good "
2/6
Silvia M.5 years ago · 1 review

Eten was super, we werden aan tafel gezet en vervolgens genegeerd, duurde lang voordat we een eerste drankje kregen en voordat het eten werd opgenomen. Het leek ook net alsof ze geen zin hadden in hun werk! Hier komen we dus helaas niet meer

"Excellent"
6/6
Wim P.5 years ago · 1 review

Een erg geslaagde avond met onze gasten. We komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Hanneke S.5 years ago · 1 review

Ontzettend romantische en sfeervolle locatie, met aardige bediening en een heerlijke, uitgebreide goed betaalbare kaart. Wij komen zeker terug. Hanneke en Conny Stigter

"Very good"
5/6
Amélie B.5 years ago · 1 review

Très bon restaurant, très bonnes quantités, la cuisine française est bien représentée. Les prix sont corrects

"Very good"
5/6
maarten v.5 years ago · 1 review

erg sfeervol, lekker eten, prima bediening, weinig toeristsen, een aanrader.

"Excellent"
6/6
Amy V.5 years ago · 1 review

Leuk knus restaurantje. De bediening was erg vriendelijk en het eten was heerlijk. Een absolute aanrader!

"Very good"
5/6
B V.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, knus restaurant, goede service. Was niet de eerste keer en ook niet de laatste!

"Excellent"
6/6
Sebastiaan D.5 years ago · 1 review

Het eten was zoals altijd perfect, er zijn maar weinig zaken waar ik al 25 jaar kom en nog nooit teleurgesteld ben.

"Very good"
5/6
George B.5 years ago · 1 review

Was erg druk in het restaurant, eten was lekker veel keus

"Very good"
5/6
Andre S.5 years ago · 1 review

Great atmosphere, excellent food, good service, good value. highly recommended

"Very good"
5/6
Schroeder T.5 years ago · 1 review

Nice restaurant with great atmosphere. In the early evening only 1 waiter which made it look sort of hectic. Food was good.

"Excellent"
6/6
Kush W.5 years ago · 285 reviews

A great place to spend some quality time with your loved ones. Food was really very tasty and the ambiance was very nice.

"Very good"
5/6
Ingmar V.5 years ago · 1 review

Gezellige tent met een hele aardige bediening. Leuke avond gehad!

"Very good"
5/6
Sander V.5 years ago · 1 review

een sfeervol restaurant, we hebben er lekker gegeten met goeie wijn

"Excellent"
6/6
Tanya H.5 years ago · 1 review

het was lekker en leuk, we hebben geweldig gegeten. Mooie avond!

"Excellent"
6/6
Frans P.5 years ago · 1 review

Gewoon zoals het hoort. Prima eten, vriendelijke bediening en een goed prijs - kwaliteit verhouding. Erg gezellig met goede en betaalbare wijnen.

"Average"
3/6
René B.5 years ago · 1 review

The food was reasonable at best; the interior okay but mostly due to the lack of (french) music and Due to the clothing and attitude of the staff it totally lacked the French bistro atmosphere.

"Very good"
5/6
Jeroen K.5 years ago · 1 review

Nice food and well in time to be at theater

"Excellent"
6/6
Donald v.5 years ago · 1 review

het serveren ging achter elkaar door en niemand hoefde lang te wachten.

"Excellent"
6/6
Larry D.5 years ago · 1 review

Great food at very reasonable prices and friendly staff. We had two dinners there in our week in Amsterdam

"Excellent"
6/6
Janny D.5 years ago · 1 review

Fantastisch restaurant, lekker gegeten, de bediening was uitermate vriendelijk en prettig

"Excellent"
6/6
Eva N.5 years ago · 1 review

Het was een gezellige plek, vriendelijk personeel. Verhouding kwaliteit eten en prijs was top. Aankleding is wat gedateerd maar daardoor juist wel gezellig. Zeker aanrader, wij waren met groep van 10 en dat ging prima!

"Excellent"
6/6
Arend W.5 years ago · 1 review

Vriendelijke bediening ( in Amsterdams gesproken) . Relaxte sfeer. Zeer ruime kaart. Goede kwaliteit.

"Excellent"
6/6
Herman V.5 years ago · 1 review

We hebben heerlijk buiten kunnen zitten en kan dus niets over binnen zeggen. Het leek erg donker. Het enige nadeel was dat we vrij lang op het dessert moesten wachten, maar omdat er van alles te zien was, was dat geen straf. In tegendeel.

"Very good"
5/6
Jan Willem V.5 years ago · 1 review

prima gegeten, geholpen door vriendelijke mensen. was wat donker voor een van de eters, daar werd goed op gereageerd.

"Very good"
5/6
Saskia W.5 years ago · 1 review

We zaten heerlijk buiten sol y sombra, lekkere stoelen met idem kussens. Het eten vonden we heel lekker. Het enige probleem was dat er zowel in de keuken als voor de bediening te weinig personeel was, zodat we, voor het menu, bijna 3 uur aan tafel hebben gezeten. En we waren niet de enigen, maar de sfeer was prima en iedereen had begrip voor het personeelsprobleem, dat zeker van doen had met de zomervakantie.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.