About Sichuan Food

More information about Sichuan Food is available in Dutch language. Please change the language to Dutch to see more information.

Opening Times

Open today - Opens at 5:15 pm
Sunday
5:15 pm - 10:30 pm
Monday
5:15 pm - 10:30 pm
Tuesday
5:15 pm - 10:30 pm
Wednesday
5:15 pm - 10:30 pm
Thursday
5:15 pm - 10:30 pm
Friday
5:15 pm - 10:30 pm
Saturday
5:15 pm - 10:30 pm

Address

Sichuan Food
Reguliersdwarsstraat 35
1017 BK Amsterdam

Menu Highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

"Dim Sum" Delights

Diverse gestoomde dumplings en gebakken hapjes, traditioneel geserveerd in een bamboe stoommandje.
€10.50

Oriental Pearl

Verse oesters, kort gesauteerd in de wok, bereid volgens het favoriete recept van onze chef.
€10.50

Royal Gifts

Chinese hors d'oeuvre van gestoomde dumplings, garnalen en ossenhaas. (Aanbevolen)
€11.50
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Gong-Bau Chicken

Kipfilet in een kruidige zure saus, bereid volgens een 200 jaar oude recept van Gouverneur Teng.
€17.50

Sichuan "Tjop Kam"

Een heerlijke combinatie van rundvlees, lamvlees en kip met verse groenten en een pikante saus.
€18.00

Golden Duck of China

Geurige geroosterde eend, lauwwarm geserveerd.
€21.50
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specials

Jumper of the "Lotus Pond"

Gebakken kikker-billetjes met een pittige knoflooksaus en een rijke garnering.
€17.50

Sichuan Ming-Ha

Gesauteerde garnalen met fijngehakte piment en paprika, op smaak gebracht met een pikante saus.
€21.50

Golden Phoenix- "Nest"

Gemengd ossehaas, kip, garnalen, visfilet en groenten, bereid met een milde saus.
€22.00

79 Sichuan Food Reviews

Wonderful
5.5/6
79 Reviews
Atmosphere:Pleasant
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally good
Noise levels:Very pleasant
Service:Excellent
Food:Outstanding
Sort by:Most useful
  • Most useful
  • Highest rated
  • Most recent
"Excellent"6/6
Peter T.a month ago · 1 review

Best Peking Duck we ever eat. Fish and Seafood fresh and delicious. Personal and Service is very friendly. The location is nice and quiet. Thank you.

"Excellent"6/6
T. E.2 months ago · 1 review

Mijn echtgenote en ik hebben heerlijk gegeten van met name de Peking eend maar ook de voorgerechten waren verrukkelijk en het nagerecht was prima van smaak. Het contact met de bediening was zeer goed m.n. toen duidelijk werd dat onze zoon in Hongkong woont en werkt.

"Excellent"6/6
Marielle K.2 months ago · 1 review

Geweldig lekker gegeten en personeel is erg vriendelijk. Voor de beste Peking eend moet je in dit restaurant zijn. Dim Sum vooraf is ook een aanrader.

"Excellent"6/6
Edwin v.2 months ago · 1 review

Super restaurant! Heerlijk Peking Eend gegeten, samen met mijn vader. Bediening is echt heel vriendelijk en de eigenaar kwam zelf nog een praatje maken. Aanrader!

"Great"5/6
mayank s.3 years ago · 2 reviews

We had the Peking Duck. It's well worth the price. Great taste! They serve the duck in three courses. The first course is best described as freshly made steamed spring rolls, which they roll in front of you. Second course is a soup (ours was a bit too salty) which is very good. Last course is the main course which consists the duck prepared in various mini-dishes. Only complaint I have is that we had to wait a very very long time after our first course, while there were a total of 5 customers in the restaurant, including us. However, 90minutes later the place was packed and two other couples got their dishes in a matter of minutes. Maybe lazy kitchen staff? Maybe a one time thing? I don't know, but well worth the wait!

"Great"5/6
Jaap K.2 years ago · 1 review

De gerechten zijn heerlijk en verdienen een 6. De bediening, hoe goed wellicht ook bedoeld, is te opdringerig met steeds ongevraagd bier bij te schenken in pas half lege glazen om het flesje weg te kunnen halen. Ook bij nog half volle borden werd de rijst bij geschept, omdat de trolley blijkbaar nodig was voor de Peking eend voor andere gasten. Toen de ober in zijn hand moest niezen werd die niet afgeveegd maar pakte direct vrolijk de menukaart en glazen voor een ander tafeltje. Daarom verdient de bediening slechts een 3. Dus gemiddeld een 4,5. Maar omdat het primair om de smaak van de gerechten gaat toch naar boven afgerond, dus een 5.

"Excellent"6/6
Paul M.3 years ago · 1 review

Alleen al voor de pekingeend is het een reis waar. Wij hebben hem nog nooit zo heerlijk gevonden. De huiswijn was uitstekend, en de bediening superieur. Het restaurant straalt een heerlijke sfeer uit. Het enige minpuntje waren de luidruchtige Amsterdamse gasten die zo duidelijk aanwezig zijn, maar dat is nu eenmaal in Amsterdam niet weg te denken. In een Maastrichts restaurant zouden zij netjes te horen krijgen dat er nog meer gasten in het restaurant zijn....... Paul Mellaart

"Excellent"6/6
Ricardo E.3 years ago · 1 review

Al eerder gegeten bij Sichuan Food. Ook deze keer was het eten (Pekingeend menu) geweldig. Service was keurig en je kreeg het gevoel echt welkom te zijn. Kortom; een echte aanrader. Ga hier zeker nog een keer naartoe

"Excellent"6/6
Annet V.3 years ago · 1 review

Wat hebben wij hier heerlijk gegeten! Nergens is Peking eend zo lekker als hier. Je wordt een avond compleet in de watten gelegd en geniet van iedere gang. Wij namen een menu van vijf gangen, in een rustig tempo werden we constant van heerlijke gerechten voorzien. Ook de wijn die we kozen (Sancerre) combineerde goed. Prijs/kwaliteit vind je nergens zo in Amsterdam. Kortom, wij gaan snel weer!

"Excellent"6/6
Philip K.10 months ago · 1 review

We had our best dinner at the Sichuan Food during our Amsterdam vacation. We had the Peking Duck and it was outstanding. Thank you so much for this great experience!