Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
West
De Aardige Pers
De Aardige Pers Reviews

De Aardige Pers

Photo of restaurant De Aardige Pers in West, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of De Aardige Pers (60)

Read what people think about De Aardige Pers. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about De Aardige Pers before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about De Aardige Pers and book a table with confidence!

5.1/6

60 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
629
518
47
33
21
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Not good "
2/6
Mirja D.a month ago · 1 review

Stond goed aangeschreven maar geen idee waarom. Het rook naar riolering, de bediening was onsympathiek, de verlichting ongezellig en het eten ronduit slecht. De kip was te doen, het lamsvlees smaakte vreemd en was niet lekker. Jammer. Was verjaardagsdiner maar na een uur stonden wij weer buiten.

"Very good"
5/6
Yasser F.2 months ago · 1 review

de aardige pers was echt aardig zoals altijd 👍🏼 hihi

"Excellent"
6/6
Luc P.5 months ago · 1 review

Excellent food Pleasant service Casual atmospheer To be recommended Thanks

"Good"
4/6
Canan S.5 months ago · 1 review

Klein knus restaurant. Wat verouderde interieur. Vriendelijk personeel. Helaas, spreken ze geen Engels of Nederlands maar we zijn er met wijzen en handgebaren uitgekomen. Grote porsies en lekker eten. Was een leuke ervaring.

"Good"
4/6
Marthe v.5 months ago · 1 review

A bit more noticing your customers and looking if they need anything and it would have been awesome

"Very good"
5/6
Hedy M.5 months ago · 1 review

Leuk restaurantje met lekkere gerechten en aardige bediening,prijs okay okay

"Very good"
5/6
manou s.4 years ago · 1 review

Really liked the food, which is the most important thing for me!

"Average"
3/6
Kübra K.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten en aardige bediening. Enige minpunt was de tafel waar we aan zaten. Een lange tafel waaraan het ongezellig is om met zijn tweeën te zitten. Terwijl we hadden gereserveerd kregen we deze tafel toegewezen, net voor de airco die naar onze mening hoog ingesteld was. Er was een andere tafel voor twee personen vrij bij binnenkomst maar daar mochten we niet plaatsnemen omdat de afstand met de mensen er naast geen 1,5 meter zou zijn. Een uur later kwamen twee mannen binnenlopen die geen reservering hadden. Zij mochten wel aan die tafel plaatsnemen. Dit vonden wij heel apart en ook jammer. Er wordt kennelijk onderscheid gemaakt tussen klanten. Uiteindelijk is het opgelost met dat we een grotere tafel kregen nadat de mensen daar uitgegeten waren en vertrokken.

"Very good"
5/6
Akshay S.4 years ago · 1 review

Great chicken and lamb kabobs. Also loved the yoghurt drink

"Excellent"
6/6
Annelies W.4 years ago · 1 review

Het is altijd heerlijk eten en ook nog heel goedkoop. Ik geef altijd veel fooi voor de hele goede service.

"Excellent"
6/6
Marlon V.4 years ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten in dit Perzische restaurant met authentieke gerechten!

"Very good"
5/6
Salar M.4 years ago · 1 review

Was geweldig en tot herhaling vatbaar. Eten was smaak vol.

"Very good"
5/6
J C.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een prima sfeer en vergeet het ijsje toe niet!

"Excellent"
6/6
Ayda A.4 years ago · 4 reviews

Ik kom hier vaker en vind het altijd geweldig, het heeft een geweldige sfeer.

"Excellent"
6/6
F. P.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en genoten met onze kerkvrijwilligers van Verpleeghuis Amsta De Poort (jullie achterburen). Dank voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten. We komen graag bij jullie terug! Hartelijke groet, Froukje (Geestelijk Verzorger @Amsta)

"Very good"
5/6
Quandoo Diner4 years ago · 0 reviews

Lekker en veel eten, goede prijs/kwaliteitverhouding. Bedienend personeel was wat ongeïnteresseerd en weinig attent. De één was te druk met tafels bedienen, de ander bezig met weinig.

"Excellent"
6/6
Wiecher M.4 years ago · 1 review

Geweldig lekker eten en een zeer hartelijke en vriendelijke bediening. Een aanrader!

"Excellent"
6/6
Masoud N.4 years ago · 1 review

was leuke sfeer en heerlijk eten, ga ik altijd met familie en vrienden naar deze restaurant

"Very good"
5/6
Astrid G.5 years ago · 1 review

Gezellig avondje uit met heerlijk eten in een mooi ingerichte zaak

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Eten was heerlijk en we hebben een gezellig avond gehad!

"Average"
3/6
Samira S.5 years ago · 1 review

Eten was heerlijk, alleen bediening had er geen zin in.

"Excellent"
6/6
Ayda A.5 years ago · 4 reviews

Heeeeeerlijk Iraans eten, ik ga zeker hier vaker terug komen.

"Very good"
5/6
Toñita v.5 years ago · 1 review

Vriendelijke ontvangst, goede bediening, heerlijk eten, goede prijs. Gewoon helemaal top!

"Excellent"
6/6
Tom D.5 years ago · 1 review

The food and service were absolutely outstanding and generously portioned, and the restaurant atmosphere is pleasant and warm.

"Excellent"
6/6
Margreet E.5 years ago · 1 review

Heerlijk authentiek eten, heel vriendelijk en gastvrij. Wij komen terug!

"Excellent"
6/6
Daniel K.5 years ago · 1 review

Prima restaurant om lekker Iraans te kunnen eten. We komen hier bijna elk jaar terug om verjaardagen te vieren.

"Excellent"
6/6
Lucas S.5 years ago · 1 review

Super aardige mensen, heerlijk eten en alles voor een betaalbare prijs. Echt fantastisch

"Very good"
5/6
Andra V.5 years ago · 5 reviews

Portions are very big and it's probably the best value for money in Amsterdam, or at least close. If you're a meat lover, this is the place to be. Great kebab for kebab lovers. Try the mix of appetizers or sides too.

"Excellent"
6/6
Toñita v.5 years ago · 1 review

Super lekker gegeten en zeer betaalbaar! Helemaal top. Bediening vriendelijk, snel en goed.de schotel voor twee personen is echt een aanrader en het toetje met de mihoen

"Very good"
5/6
Sobhan A.5 years ago · 1 review

Great restaurant, good food and good service, with descent prices. Have been a few times, and would go back for sure. This is my local Iranian restaurant, and I'm Iranian myself, so I know what to expect and these guys do it well ;-)

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Lekker eten !! Maar het was niel klaar welke gerechten waren veganistisch of niet. De eten was niet zo duur en super goed! Leuk plaats!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Lekker eten, sommige gerechten iets te zout,maar over het algemeen zeer smaakvol. Leuke ongedwongen sfeer, het interieur is een beetje uit de tijd(denk jaren 80) Prima wijn, redelijke prijs.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Kwaliteit van vlees was goed, maar van rijst niet. jammer. vorige keer hebben we betere ervaring meegemaakt. de personeel waren ook behulpzaam en als we iets nodig hadden, schoten ze snel te hulp.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten, aardige bediening en ze nemen de tijd voor je. Eindelijk weer een keer een service met letterlijk een smile. We komen zeker terug!

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het eten was goed, voorgerecht en hoofdgerecht smaakten erg authentiek. De bediening was vrij snel alleen ze konden iets vriendelijker zijn (geïnteresseerder overkomen) en meer de tijd nemen. Het was namelijk mijn verjaardag.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

super lekker en vers eten en uitstekende service voor een betaalbaar prijs. Ik raad iedereen aan om hier te gaan eten. Top ga zo door.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het was een fantastische bediening,en uiteraard eten was heerlijk,vanaf voorgerecht tot het nagerecht. Het is herhaling vatbaar.We komen zeer zeker weer terug. En complimenten aan de kok.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk eten en snel geholpen. Echt een aanrader. Eten was zo goed dat we extra besteld hebben om mee te nemen naar huis. Dank je wel dames voor jullie gast vrijheid en we komen graag terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Klein restaurant, maar erg gezellig. Lieve en aardige bediening die tijd voor je uittrekken om te vertellen wat het menu te bieden heeft. Dus een goede tekst en uitleg zodat je van alles wat het restaurant te bieden heeft op je bord ligt. Wij gaan zeker nog een keer om nog meer gerechten te proeven.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We waren 7 mensen en hebben verschillende gerechten besteld. Kwaliteit van eten was top. Sfeer is ook gezellig. Service was ook goed. Ik ga zeker terug.