Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centre
Green Papaya
Green Papaya Reviews

Green Papaya

Thai, Asian

Dishes priced around17€

Photo of restaurant Green Papaya in Centre, Haarlem

Fast and free booking for:

Reviews of Green Papaya (203)

Read what people think about Green Papaya. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Green Papaya before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Green Papaya and book a table with confidence!

5.4/6

203 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6110
571
418
32
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Ruud N.8 days ago · 1 review

Was weer heerlijk. Echt een aanrader speciaal naar Haarlem gereden

New"Excellent"
6/6
Jacques B.13 days ago · 1 review

Leuk, lekker en gezellig restaurant. Uitstekende prijs / kwaliteits verhouding

"Very good"
5/6
Ray N.22 days ago · 1 review

Lekker eten, prima bediening. Gebakken banaan toetje was erg lekker met vers fruit

"Very good"
5/6
Sandy R.a month ago · 4 reviews

Heerlijk gegeten, leuk personeel. Een echte aanrader. Top restaurant! Sennie

"Average"
3/6
Sabine T.a month ago · 1 review

Uns hat es nicht besonders gut geschmeckt. Es waren genau zwei Stücke Fleisch im Curry und in den Nudeln mit Garnelen 4 Garnelen. Geschmacklich war es okay aber eben auch nicht mehr.

"Very good"
5/6
Dana V.2 months ago · 1 review

Gezellig gezeten, lekker en kleurrijk gegeten. Relaxte sfeer. Goede bediening

"Excellent"
6/6
Marianne J.2 months ago · 1 review

Voor onze kleindochter (18) iets te pittig ..maar wij vonden het heerlijk..

"Good"
4/6
Esther V.2 months ago · 1 review

Heerlijke curry met garnalen gegeten! Pittig, maar niet tė. Vriendelijke bediening. Ik kom zeker nog eens terug!

"Excellent"
6/6
Henri L.2 months ago · 2 reviews

Altijd erg lekker. Bediening vriendelijk en sfeer is ook altijd goed.

"Very good"
5/6
Marcel S.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten en zeer goede bediening voor een beetje normale prijs. We komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Debbie J.2 months ago · 1 review

Erg lekker, goede service, vriendelijk alles goed, alleen het wordt wel steeds duurder helaas.

"Very good"
5/6
Simon S.2 months ago · 1 review

Very nice experience! Friendly staff Great choice, tasty and fresh food!

"Excellent"
6/6
Els G.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten, altijd vriendelijke bediening, zeer ruime keuze aan gerechten en een gezellige sfeer.

"Excellent"
6/6
Stella P.3 months ago · 1 review

Great food and experience! Low key with friendly staff and delicious food. Definitely recommend.

"Excellent"
6/6
Ronald W.3 months ago · 1 review

Klein, gezellig, knus Thais restaurantje met knettervers eten. We reizen regelmatig naar het verre oosten en zijn meestal geen fan van de verwesterde Thai in Nederland. Maar soms kom je een pareltje tegen, en laat die nou net bij ons om de hoek zijn. We waren er nog nooit geweest, maar dit was absoluut niet de laatste keer en voor herhaling vatbaar. Heerlijk en ook nog eens zeer aangenaam geprijsd.

"Excellent"
6/6
Heather B.4 months ago · 1 review

We love the food and always a cozy atmosphere here

"Good"
4/6
peter d.4 months ago · 1 review

prima eten vlotte bediening voor goede prijs op tijd tafel besproken.

"Excellent"
6/6
Analisa P.4 months ago · 2 reviews

The Food was delicious and the service was great too.

"Very good"
5/6
Marcel M.4 months ago · 1 review

Wij vinden dit echt een aanrader. Het eten is erg lekker en bediening / service heel vriendelijk. De porties zijn niet heel groot maar dat is alleen maar positief want dan kan je meer gerechten proeven. Hele goede prijs / kwaliteit verhouding.

"Not good "
2/6
Saskia V.4 months ago · 1 review

Bediening vriendelijk, eten matig. Slechtste green mango salad ooit gegeten

"Very good"
5/6
Bernard V.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten. Voor de 2e keer hier geweest komen vast nog wel terug

"Very good"
5/6
marianne v.4 months ago · 1 review

was tevreden ze waren ook bereikbaar toen ik de reservering moest veranderen.

"Very good"
5/6
AJ H.5 months ago · 1 review

We come there regularly, good Thai food and affordable, very nice cosy atmosphere and very friendly ladies :) sometimes the feeling there is a Goddess in the Kitchen !

"Good"
4/6
Ruud J.5 months ago · 1 review

Gezellig klein restaurant, lekker eten en een prettige bediening. Beetje klein tafeltje.

"Excellent"
6/6
Claudia N.6 months ago · 1 review

Food is delicious, flavourful and true to Thai flavours. The only downside is the "pettig" spice, it could definitely be hotter! Location is lovely and atmosphere is great! Great service!!!

"Excellent"
6/6
Victor G.6 months ago · 1 review

The food, flavor (take my back to Thailand), service and atmosphere were so great, nothing complaints about it, definitely I will come back again in the future.

"Excellent"
6/6
christien d.7 months ago · 2 reviews

Super! Lekker eten, vriendelijke bediening en prima prijzen. Zeker een aanrader

"Very good"
5/6
Linda W.7 months ago · 1 review

Fris geschilderd en knus restaurant met openhaardje wat bijdraagt aan een knusse sfeer. De bediening is erg vriendelijk en attent en neemt de tijd om je goed te helpen. Het eten is bijzonder lekker en vriendelijk geprijsd. Verse ingrediënten en verse rijst worden gebruikt en dat proef je. Absolute aanrader als desert is de Sticky rice met verse mango, room en mango ijs, Zalig! De Green Papaya is een aangename verassing en zeker voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
shelly V.8 months ago · 1 review

Heerlijke gerechten. Genoeg keus voor vegans en vegetariërs. Vriendelijk personeel .

"Good"
4/6
Fred S.8 months ago · 1 review

Gezellig kleinschalig restaurant, hebben er lekker gegeten 😋is een aanrader!

"Excellent"
6/6
Imme V.8 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, fijne sfeer en vriendelijke bediening. Hun Thaise ijsthee is een aander!!!

"Excellent"
6/6
Ab M.9 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten Je proeft de echte Thaise keuken Lief en zorgzaam personeel

"Very good"
5/6
Analisa P.9 months ago · 2 reviews

Great food and the service was efficient. Will be back

"Excellent"
6/6
Sacha V.10 months ago · 1 review

Ik heb heerlijke curry met gamba's gegeten. Het wordt mooi opgediend op warmhoudplaten en geserveerd met lekkere rijst. Ook de desserts zijn aan te raden, gebakken banaan met ijs. Hele vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Linh T.10 months ago · 1 review

Zeer klantvriendelijk en snelle bediening. Het eten was erg lekker. Wij komen hier zeker terug!

"Very good"
5/6
Yolanda v.10 months ago · 7 reviews

Green Papaya, the best Thai in Haarlem! Gewoon heerlijk en gezellig....

"Excellent"
6/6
Eldir d.10 months ago · 1 review

Heel erg lekker. Een eend gerecht gehad en het was erg goed

"Good"
4/6
Fons C.10 months ago · 1 review

Heel lekker gegeten met een goede prijs en kwaliteit verhouding.

"Excellent"
6/6
Rody M.a year ago · 1 review

prima eten en gezellige sfeer, zeer vriendelijk geholpen. ik raad het iedereen aan.

"Very good"
5/6
Sandra v.a year ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en er was vriendelijke bediening. Aanrader!

"Very good"
5/6
Yolanda v.a year ago · 7 reviews

Heerlijk gegeten. Vriendelijk ontvangen en geholpen. Fijne relaxte sfeer! Een echte aanrader...

"Good"
4/6
eduard c.a year ago · 1 review

Was helaas niet zo lekker dan ik had verwacht. Het was best wel flauw. De pittigheid was redelijk, bij het voor gerecht moest je wel de saus erbij, anders was het smakeloos.

"Very good"
5/6
Jeroen W.2 years ago · 1 review

Snel en goed Thais eten tegen een redelijke prijs. Lekker Thais toetje.

"Excellent"
6/6
Bruce Z.2 years ago · 1 review

We love this place! Always great food and good and spicy if that's how you like it. Very authentic.

"Excellent"
6/6
Kevin P.2 years ago · 7 reviews

A wonderful, authentic, friendly eating experience . Highly recommended. Faultless

"Excellent"
6/6
Kevin P.3 years ago · 7 reviews

One of my favourite restaurants in Haarlem. Relaxed and friendly atmosphere, great authentic food, very reasonably priced, highly recommended.

"Excellent"
6/6
Iuliia Z.3 years ago · 5 reviews

Very tasty food with big variety of meat or fish. Staff is also very very welcoming!

"Excellent"
6/6
Kevin P.4 years ago · 7 reviews

A fantastic, friendly , authentic Thai restaurant. Family run and always offers a welcoming atmosphere with really tasteful food that the staff will always advice you about, how spicy etc. And great value for money. I absolutely love this place .

"Very good"
5/6
Ramon B.4 years ago · 1 review

Atmospheric place. A little like a livingroom Great food and good and quick friendly service

"Excellent"
6/6
Irina R.4 years ago · 1 review

Super lekker eten en goede service. De bubbels graag kouder volgende keer. Maar het beste Thais eten in Haarlem

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.