Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
JR's Cuisine
JR's Cuisine Reviews

JR's Cuisine

Caribbean, International

Dishes priced around7€

Photo of restaurant JR's Cuisine in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of JR's Cuisine (10)

Read what people think about JR's Cuisine. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about JR's Cuisine before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about JR's Cuisine and book a table with confidence!

5.9/6

10 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
69
51
4
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Ineke H.a month ago · 1 review

top kwaliteit en goede sfeervol de lunch.Het is een aanrader!

"Excellent"
6/6
Rob O.3 years ago · 78 reviews

everything was fine, good service, good quality of food and drinks

"Excellent"
6/6
Furgill W.5 years ago · 1 review

Eten is top, ik zou iedereen aanbevelen! Volgens mij is het de eigenaar maar naar mate je vaker komt gaat hij steeds meer met je lachen hahahah leuke vent.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Vriendelijke bediening, prettige sfeer en hééérlijk eten, wat wil een mens nog meer in een restaurant. De versheid van de gerechten en de presentatie en smaak laten duidelijk zien dat er met liefde gekookt wordt. Hier komen wij (5 personen) zeker vaker eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Altijd zeer vriendelijke servicegerichte bediening en natuurlijk heerlijk eten! Wat ook erg fijn is, maar natuurlijk niet altijd kan is dat je lekker buiten op het terras kan eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Voor het eerst hier gegeten heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel. Wil je iets anders dan wat op menu staat doen ze niet moeilijk over super een aanrader!🤗

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gameteelunched met een groepje van 7. Het was wel goed dat ik gereserveerd had. Het is erg druk, maar dat is een goed teken :)

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Super lekker gegeten erg vriendelijk mensen komen zeker terug erg gezellig en we hadden allemaal onze buikjes vol waande ons echt in Suriname wat een fijne sfeer Groetjes Guno en gezin ,( groetjes uit Nijmegen

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Wij, mijn kleindochter en ik hebben genoten van de gastvrijheid en de geweldig lekkere bami speciaal en de soto. Wij hebben fijn buiten kunnen zitten en de medewerkers waren allemaal heel erg vriendelijk. Als wij weer in Den Haag komen, dan zal men ons zeker weer kunnen vinden bij JR.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een prettig restaurant met een simpel maar kwalitatief voortreffelijk gerechten aanbod. Vriendelijke attente service. In Bezuidenhout en omstreken de beste Surinaamse gerechten. Een absolute aanrader!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.