Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Kyushu
Kyushu Reviews

Kyushu

Sushi, Japanese, Asian

Dishes priced around13€

Photo of restaurant Kyushu in Centre, Utrecht
Kyushu is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Reviews of Kyushu (41)

Read what people think about Kyushu. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Kyushu before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Kyushu and book a table with confidence!

5.4/6

41 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
621
515
44
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Barbara L.4 months ago · 1 review

Very tasty and amazing service! I recommend this place :)

"Excellent"
6/6
Wilma D.4 months ago · 1 review

Gezellig en hele goede kwaliteit eten met een snelle bediening

"Excellent"
6/6
Jurr R.2 years ago · 1 review

Prima sashimi en sushi. Beste van de Voorstraat Utrecht. Rustig gegeten en zeer vriendelijke bediening. Aanrader

"Very good"
5/6
Erwin D.4 years ago · 1 review

I like this place. Tiny, kosy restaurant. Good fresh food.

"Very good"
5/6
Johan v.4 years ago · 1 review

Prima gegeten. De menu’s waren goed. Prijzen zijn wel wat gestegen...

"Very good"
5/6
Wim L.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, lekkere sushi. De witte wijn zou ik niet bestellen;-)

"Excellent"
6/6
claartje k.4 years ago · 1 review

lekkere sushi, goede service, echt prima plek als je relaxd iets wilt eten en bijkletsen. Aanrader.

"Excellent"
6/6
Siau-Ping D.4 years ago · 1 review

Altijd een super avondje met de beste sushi van Utrecht

"Very good"
5/6
Bart M.4 years ago · 1 review

Good food, nice staff! And the warm sake was really nice. We’ll be back.

"Very good"
5/6
Wilco B.4 years ago · 1 review

Erg lekkere sushi en een hele relaxte goeie sfeer. Goeie bediening.

"Excellent"
6/6
Marleen B.4 years ago · 1 review

Very good sushi (I will never go to all-you-can-eat again), nice and quiet (but not empty) place and very friendly people.

"Excellent"
6/6
Edwin v.4 years ago · 1 review

By far the best and freshest shushi in and around Utrecht!

"Excellent"
6/6
Lidewij W.4 years ago · 1 review

Beste echt verse sushi in Utrecht in een gezellig klein restaurant.

"Excellent"
6/6
Bas D.4 years ago · 1 review

Top lekker prijs kwaliteit verhouding is goed voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
Stefan B.5 years ago · 1 review

Eten is heerlijk, sfeer kan nog wat frisser. Geen keuze bij witte wijn, 1 soort.

"Good"
4/6
M.Paola A.5 years ago · 1 review

The service was excellent, they were very attentive to my booking requests too. The food was a bit too greasy for me but not unpleasant

"Very good"
5/6
Ingeborg S.5 years ago · 1 review

Klein tentje met goede sushi! Ga hier in de toekomst zeker nog een keer naar toe.

"Excellent"
6/6
Rebecca S.5 years ago · 1 review

Allerlekkerste sushi van Utrecht, al jaren weten ze de kwaliteit vast te houden. Het is geen tent waar je komt om gezellig te tafelen, maar wel om lekker te eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

een heerlijk menu goed om het restaurant te uit te proberen. Veel Verschillende kleine gerechtjes, een goed en klein gezellig restaurant, bediening was vlot. goed bereikbaar met openbaar vervoer.

"Excellent"
6/6
Sander M.6 years ago · 2 reviews

Gezellig, klein restaurant waar je heerlijke veel verschillende keuzes hebt in sushi’s en met een aardige mevrouw in de bediening. Veel andere restaurants bekeken, maar die hadden minder variatie in Utrecht.

"Very good"
5/6
Sterre T.6 years ago · 2 reviews

Zo als altijd erg lekker. Soepje van het compleet menu was erg lekker. Californië rol blijft hier het beste, zelde zo een goede krab in sushi gehad

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijke sushi. Super vers, ze weten wat ze doen. Vooral de specialiteit, de gefrituurde garnaal, is heel goed. De temaki zijn ook prachtig strak ingerold en veel variatie. Dat geldt voor de hele kaart

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Erg relaxte atmosfeer, goeie vrolijke bediening. En het belangrijkste natuurlijk heel goede verse sushi 🍣 ziet er niet alleen mooi uit maar smaakt ook nog eens verrukkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prima sushi, maar relatief weinig keus en aan de prijzige kant. Doen niet mee aan het all you can eat concept en vallen daarmee uit de boot.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prima, Eten is heerlijk. Sfeer is niet bijzonder. Mensen zijn aardig. Bankjes aan de zijkant wat smal om comfortabel op te zitten. We hebben een gezellige avond gehad

"Very good"
5/6
Sterre T.6 years ago · 2 reviews

De sushi is van zeer goede kwaliteit. Restaurant is verder niet heel bijzonder, maar de bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor sushi in Utrecht!

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het eten was prima, maar niet heel bijzonder. Het bestellen duurde erg lang. Duurde ook lang voordat het eten op tafel stond. Geen vraag of we nog iets wilde bijbestellen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Hier eten is altijd een beleving. De bediening is vlot en vriendelijk. Het eten vers en dat is toch wel een vereiste bij het eten van sushi. We komen hier zeker terug.

"Excellent"
6/6
Anne H.6 years ago · 1 review

Geweldige sushi! En probeer ook eens de ossenhaas met terriyaki saus. Super goed!! Decor is eenvoudig, maar daar kom je toch ook niet voor? Lieve bediening en gewoon top eten!!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Klein, gezellig restaurant, met afhaalmogelijkheid. Wij hebben genoten van superverse producten, die heerlijk hebben gesmaakt. Een aanrader voor heerlijke sushi en andere Japanse gerechten !

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijke sashimi zalm, california temaki met krab en avocado was ook goed, net als de dorade en de kip teriyaki. Alleen de kippenvleugeltjes waren niet heel bijzonder van smaak. Prima Japans eten!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Die Sushis 🍣 waren lecker und frisch. Die Bedienung war freundlich. Die Ausstattung des Lokals eher einfach. Ein Reservierung ist sinnvoll, da das Lokal am Wochenenden stark frequentiert ist.

"Excellent"
6/6
Mignon L.6 years ago · 4 reviews

Heerlijk gegeten afgelopen dinsdag. Super verse tonijn sushi. Knus en gezellig restaurantje met fijne bediening.Geen all you can eat stress. Kortom goede prijs kwaliteit. Aanrader!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We hebben hier heerlijke verse sushi gegeten, leuk klein restaurant, gezellig, met fijne bediening, er is een leuke sfeer, we komen hier zeker nog eens terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Als je lekkere sushi wil eten en de 'all you can eat' formule zat bent dan kan je hier Heerlijk eten. Sashimi is om door een rietje te zuigen zo mals. Het is klein en sober ingericht maar dat maakt ons helemaal niet uit.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ik heb al bij tientallen sushi restaurants gegeten en was zeer verrast over de kwaliteit en kwantiteit. Zalm en Tonijn was boterzacht, de StJacobs schelp zeer vers, zelfs de gyoza waren goed gevuld. Het interieur is simple en doeltreffen. Ik ga hier zeker weer heen!

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Kwaliteit is achteruit gegaan en opzichte van enkele jaren geleden. Koks zijn vooral bezig met take away bestellingen. Bediening wordt door 1 persoon gedaan waardoor het allemaal langer duurt.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prima eten, erg lekkere sushi en sashimi! Ook softshsell crab precies goed qua knapperigheid Zitgelegenheid prima! Afhaalbalie mag wat netter, is nu rommelig door takeaway spullen

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijke japanse udon noodles gegeten met een gepocheerd ei, stukje vlees en tempura garnalen. De bouillon was mooi helder. Ook de maguro en sushi rollen waren vers gerold. Een echte aanrader, ga voor dit kleinschalige zaakje ipv de all you can eat!!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Een klein restaurant in de drukke en gezellige Voorstraat te Utrecht. Gezien de locatie is er helaas geen terras. Het eten is kwalitatief goed, veel van de sushi wordt ter plekke gemaakt en is dus lekker vers. Vriendelijke bediening, redelijke prijs, goede prijs kwaliteit verhouding dus. Aan te bevelen!