Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
City Centre
Madam Chen
Madam Chen Reviews

Madam Chen

Asian, Japanese, Asian Fusion

Dishes priced around8€

Photo of restaurant Madam Chen in City Centre, Rotterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Madam Chen (179)

Read what people think about Madam Chen. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Madam Chen before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Madam Chen and book a table with confidence!

5.2/6

179 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6102
539
417
310
25
16
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Eileen L.a month ago · 1 review

Lekkere sushi, de Madam Chen cocktail is ook zeker een aanrader!

"Average"
3/6
Virginia R.a month ago · 2 reviews

het eten was matig en niet echt goed beschreven op de menukaart

"Excellent"
6/6
Dayandra W.a month ago · 1 review

Hele leuke vibe en zeer vriendelijke mensen werken daar x

"Awful"
1/6
david d.2 months ago · 1 review

Shit, no good food sow yeah no next time for me

"Excellent"
6/6
Sarah H.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, goed personeel en altijd snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Sabah M.3 months ago · 5 reviews

Eten was super goed en lekker, echt zeker een aanrader.

"Very good"
5/6
Wendy S.3 months ago · 1 review

Super leuke en vriendelijke bediening! Service ook goed en het eten is echt heerlijk! Wij waren met een groep van 7 meiden en ze vonden het allemaal erg lekker en gezellig! Goed geregeld en mooie zaak!

"Very good"
5/6
Gusmaro M.3 months ago · 2 reviews

Eten was heerlijk, de service was ideaal. De sfeer in het restaurant was ook top

"Very good"
5/6
Suzana M.4 months ago · 1 review

Lekker eten, heerlijke cocktails, goed muziek en vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader!

"Excellent"
6/6
Asmaraj B.6 months ago · 1 review

Our dinner at Madam Chen started with the most delicious appetizer: the service. A warm welcome from the hostess, and very warm and personal attention from the waitress. The best Gin and Tonics I’ve had in a while, wonderful smoked duck and a delicious sushi boat that gives off all the umami you didn’t know you could taste! All excitingly presented with some firework (literally). A quick visit from the chef at the table was a very unexpected dessert. Oh, let’s not forget the interior and the good music! Madam Chen, I’m a fan!

"Good"
4/6
Kirsten R.6 months ago · 1 review

The food and the service are great. I can really recommend the sushi. The music is very loud though, so for me personally, that doesn't really go with the restaurant/ dinner experience. People who work there are very friendly and fun, and the food is great.

"Very good"
5/6
Milena W.2 years ago · 1 review

Mooi restaurant. Het eten was lekkeren en het personeel was erg vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Jasmina B.3 years ago · 2 reviews

Top serveerster en vriendelijkste tent ever vooral love naar danielle die ons had geholpen

"Excellent"
6/6
Fatima B.3 years ago · 1 review

Super personeel! En wat een heerlijke sushi!! Eten was op en top

"Very good"
5/6
Quandoo Diner4 years ago · 0 reviews

It was a cozy and lovely place, although the light we're sometimes bright... But I love the environment and the service was good, I can recommend this place.

"Good"
4/6
L M.4 years ago · 1 review

bij binnenkomst werden wij begroet door de bediening en hebben zij direct onze temperatuur op genomen. alle gasten zaten op ruime afstand van elkaar. bediening was vriendelijk en snel. interieur zag er prachtig uit. echt een "insta- waardige" locatie. het eten was oke niets bijzonders. niet veel keus. sushi was opzich lekker... helaas maar 4 stukjes per "rol". het is een goede locatie om een drankje te drinken. maar zou niet teruggaan voor een het eten.

"Excellent"
6/6
Lady F.4 years ago · 1 review

Sfeer, personeel en eten geweldig. Kom zeker terug. Xx lady

"Excellent"
6/6
Vildan Y.4 years ago · 1 review

geweldig sfeer!! Leuk personeel. Mooi interieur, lekker eten en drinken

"Excellent"
6/6
Isabelle v.4 years ago · 1 review

Muziek iets te hard, verder perfect! De bediening was heel vriendelijk!

"Excellent"
6/6
Simah S.4 years ago · 1 review

Goede muziek, heerlijke cocktails! Altijd een feestje om er te zijn

"Good"
4/6
Hajar D.4 years ago · 1 review

Good food but the interior looks like a massage salon

"Very good"
5/6
Barbara D.4 years ago · 1 review

Prima eten, goede cocktails, ruime plek, Corona proof, kortom prima

"Excellent"
6/6
Dilhian K.4 years ago · 1 review

Heerlijke sushi gegeten met een cocktail erbij. Aardige personeel. Aanrader!

"Very good"
5/6
Sheugnet d.4 years ago · 1 review

Had a great time! Food was rally great and cocktails too

"Excellent"
6/6
Ceren I.4 years ago · 1 review

Super goed ontvangen en geholpen. Vriendelijk personeel en snelle service! Het eten was snel geserveerd voor ons!

"Good"
4/6
Céleste V.4 years ago · 1 review

De medewerkers werken hard en zijn lieve mensen, maar er gebeurt elke keer dat ik hier kom wel iets geks. Deze keer hadden we om 17:00u gereserveerd. Het was nog leeg maar ook nog lekker zonnig, dus we begonnen op het terras. Ze hadden een tafel voor ons binnen, natuurlijk, maar buiten was geen probleem. Rond 19:00u wilden we naar binnen verplaatsen, maar toen kregen we te horen dat alle tafeltjes gereserveerd waren. Wat was er dan met ons tafeltje gebeurd, vroegen we ons af, en het was nog steeds leeg, dus waar waren dan al die mensen? We mochten wel aan de bar en dat vonden we ook prima, maar toch gek, want uiteindelijk waren de tafels pas om 21:30u vol. Verder hebben we heerlijk gegeten en de cocktails zijn fantastisch!

"Excellent"
6/6
Helen Z.4 years ago · 1 review

Heerlijk maaltijd lekker genoten. Mensen zijn heel aardig! Cocktails waren heerlijk 😍😍

"Not good "
2/6
Vanisha L.4 years ago · 1 review

De gastvrijheid was top!! madam chens maps tofu was echter heel erg smaakloos. Ik proefde totaal geen smaak. Sushirol voor circa €9 voor 4 sushi's die je dan krijgt is het het zeker niet waard. Daarbij is het menu beperkt en te duur voor zowel het even als de dranken

"Excellent"
6/6
Lucienne L.4 years ago · 1 review

Very good service! Loved the ambiance and the food. Great cocktails also. Love them!

"Excellent"
6/6
Marcelle L.4 years ago · 1 review

Top service door lieve bediening. Alles kwam lekker vlot op tafel. Ideaal voor Heerlijke hapjes en cocktails.

"Excellent"
6/6
Ana W.4 years ago · 1 review

Super lekker eten, goeie service en een mooi restaurant !!!!

"Excellent"
6/6
Caroline S.4 years ago · 1 review

Very good! Food was great and the cocktails as well as the atmosphere.

"Good"
4/6
Daan D.4 years ago · 1 review

Eten was lekker, service was minder dan we hadden gehoopt

"Excellent"
6/6
Daphne R.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten . Goede service . En leuke Karaoke .

"Excellent"
6/6
Roberto S.4 years ago · 1 review

Hele goeie service, ik was zeer tevreden over de bereikbaarheid van het personeel

"Excellent"
6/6
Lennart S.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Ondernemer Joost had voor ons een speciaal 3-gangendiner samengesteld met verrassend lekkere bites en combinaties. Leuk concept en echte aanrader voor gewoon een avond met z’n tweeën lekker eten of met vrienden.

"Excellent"
6/6
Elora L.4 years ago · 2 reviews

heel goed!! We hebben ons eten snel gekregen, hele vriendelijke bediening en het eten was heerlijk. Als je met vriendinnen een gezellige avond wilt hebben raad ik dit zeker aan! Het was ook niet duur

"Very good"
5/6
Desirée V.4 years ago · 1 review

We had a great evening. The food was excellent, served quickly, service was fine. The couch we were sitting on was not that comfortable though, because you sat too far from the table. One other minus is that they don't serve tap water.

"Average"
3/6
Joana C.4 years ago · 1 review

Er waren een aantal mislukten gerechten naar ons tafel gebracht, service kan echt veel beter. Ben hier eerder geweest, maar dit keer was de service onwijs laag. Echt oppassen met allergieën hierzo.

"Excellent"
6/6
Layla A.4 years ago · 1 review

Super leuke plek ! Zeker een aanrader, goeie service en super lekker eten. !!

"Awful"
1/6
Angelie G.4 years ago · 1 review

Er is best veel geld uitgegeven voor beperkt eten. Ik had meer verwacht.

"Very good"
5/6
hans v.4 years ago · 1 review

Lekker eten, prima bediening, muziek te dominant om een prettig gesprek te voeren.Wij komen niet om naar muziek teluisteren.

"Excellent"
6/6
Koen T.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten!!! Aan de prijzige kant, maar daar doen ze niet geheim over!! Meer dan waard!!!

"Average"
3/6
Ruby S.4 years ago · 1 review

Very poor service! Sushi had a lack of flavor. Prices Compared to the food is out of balance.

"Excellent"
6/6
Rachid A.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten met een leuke sfeer en goede bediening .

"Good"
4/6
Amal M.4 years ago · 1 review

De medewerkers waren sociaal en aardig. Het eten was gemiddeld, prettige ervaring en leuke tent om een keer te bezoeken. Tegenover blaak metrostation.

"Not good "
2/6
Donja H.4 years ago · 1 review

When entered the restaurant, we found out it’s a small area, compared to the online pictures which shows its quite spacey. For some reason I didn’t like it. Secondly, after 20 min the first waitress came. It took another 20 min before drinks arrived. She didn’t came back the order the food. We had to chase her again. Asking questions about the menu she couldn’t answer. Basic questions, such as how many pieces of sushi do you provide... ? Long story short, this place is nice for students. Menu is overpriced and the service is low. For us it was a big disappointment.

"Excellent"
6/6
Samir I.4 years ago · 1 review

Chille bediening, goede locatie en lekker eten, prijzen mogen iets meer schappelijk.

"Excellent"
6/6
Sabina S.4 years ago · 1 review

Was eerste keer voor mij. Heerlijke sushi verse producten. Top service

"Good"
4/6
N V.4 years ago · 1 review

Gister bij MADAM CHEN geweest met 4 vriendinnen. Super gezellig. Alleen kon de service veel beter. We moesten telkens erg lang wachten op onze cocktails. Neemt niet weg dat de cocktails lekker waren. Het personeel was aardig. Eten was prima. Hierna moesten we best lang wachten voor er een karaoke kamer vrij was. Dit vinden wij geen probleem. Eenmaal in de karaoke kamer erg gelachen. Het enige jammere was dat de muziek niet hard genoeg stond en je echt alleen je eigen ‘geblèr’ hoorde. (Wij zijn namelijk niet echt TVOH kandidaten)😂.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.