Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Meat & More
Meat & More Reviews

Meat & More

International, Steak, European

Dishes priced around25€

Photo of restaurant Meat & More in Centre, Utrecht
Meat & More is not bookable via Quandoo. To make a reservation, contact the restaurant using the details below.

Reviews of Meat & More (15)

Read what people think about Meat & More. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Meat & More before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Meat & More and book a table with confidence!

5.4/6

15 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Average
610
54
4
3
2
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Marco V.3 years ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk gegeten. Vanavond 1 minpuntje: communicatie van het bedienend personeel onderling wat minder. Langer dan nodig zonder drankje gezeten.

"Excellent"
6/6
Danny v.4 years ago · 1 review

Goede vibe, goede keuken, goed vriendelijk personeel en de dry aged tomahawk is zeker een aanrader !! Goede whisky’s op de kaart(kan meer soorten...). Voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Christel K.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, al weer. Personeel met verstand van zaken. Komt op t juiste moment aan tafel. Fijne sfeer in t restaurant.

"Excellent"
6/6
Rene J.4 years ago · 1 review

prima eten in een te hectische atmosphere qua geluid. een normaal gesprek is bijna niet mogelijk.

"Excellent"
6/6
Vanessa M.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel! Kortom top avond 👍 👍 👍

"Very good"
5/6
Christiane H.5 years ago · 12 reviews

Super nice restaurant. Lively atmosphere and really great food. We were well taken care of and would return for the ham alone.

"Excellent"
6/6
Bernhard v.5 years ago · 2 reviews

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede sfeer en het vlees is altijd perfect. Aanrader.

"Excellent"
6/6
Etienne S.5 years ago · 1 review

Geweldig Geweldig Geweldig Geweldig Geweldig Geweldig Geweldig Geweldig Geweldig Geweldig

"Excellent"
6/6
Djeffrey v.5 years ago · 1 review

We gingen gericht daar eten omdat we wisten dat het goed is!

"Excellent"
6/6
Jolanda v.5 years ago · 2 reviews

Echt goed vlees! Heerlijke wijn en goede service. We hebben genoten.

"Very good"
5/6
Marije v.5 years ago · 1 review

Heerlijk en voldoende eten word er gereserveerd. Fijne bediening en word goed geholpen. Alleen tegen je gezelschap moet je goed verstaanbaar maken. Aan de akoestiek kan nog wat gedaan worden.

"Awful"
1/6
Monique d.5 years ago · 1 review

Wij kwamen aan na gereserveerd te hebben via uw site en daar een bevestiging van te hebben ontvangen bleek de reserveringen er niet te zijn. Is niet opgelost door het restaurant zaten vol en zijn weg gestuurd.

"Excellent"
6/6
Noenie H.5 years ago · 1 review

Het restaurant is heel leuk aangekleed, we hebben er heerlijk gegeten en de bediening was ook prima. We gaan er zeker nog een keer naar terug.

"Very good"
5/6
Trees A.5 years ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten, leuke bediening en goede sfeer. Makkelijk dat online reserveren, terwijl je nog heerlijk zit te genieten in de schouwburg bij een voorstelling.

"Excellent"
6/6
Mark E.5 years ago · 1 review

Meat & more is een restaurant waar de gerechten en bediening van hoge kwaliteit is. Een ware must voor iedereen die een goed stuk vlees wilt hebben.