Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Namaskar
Namaskar Reviews

Namaskar

Indian, Asian, International

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Namaskar in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Namaskar (150)

Read what people think about Namaskar. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Namaskar before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Namaskar and book a table with confidence!

5.2/6

150 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
663
564
419
32
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Marij V.a day ago · 1 review

Lekker eten en ontzettend goed verzorgd. Een aanrader voor een zeer schappelijke prijs. 👍👍

New"Very good"
5/6
Claire W.2 days ago · 1 review

Prettig omgeving, heerlijk eten , goede prijs en vriendelijke ober. We gingen met zijn zes en iedereen was blij met de eten.

"Very good"
5/6
Rita v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Er werd al snel aangeboden om verschillende gerechten van de kaart te serveren. Hierdoor hebben we verschillende gerechten kunnen proeven. Aanrader 😊

"Excellent"
6/6
Wiesjal S.2 months ago · 1 review

Super team! Heel vriendelijk! Ze hebben super lekker eten en ze hebben ervoor gezorgd dat ik en mijn metgezel een super tijd hebben gehad! Never to forget 🙏🏽❤️ groetjes, Wiesjal

"Excellent"
6/6
Wilco d.2 months ago · 1 review

Ik heb het menu van hun advies laten afhangen. Het eten was erg lekker en gevarieerd. Je werd ook goed bevraagd op hoe pittig je iets wil en heel prettig bediend.

"Very good"
5/6
Maria G.2 months ago · 1 review

heerlijk gegeten met man en zoon, musicalmenu is echt een aanrader, veel verschillende gerechten en smaken. We komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Herma v.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten, goede bediening. Complimenten. Ookgoede uitleg over de gerechten.

"Excellent"
6/6
Ilse V.3 months ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten en goede sfeer. Perfecte bediening. Top is het.

"Excellent"
6/6
Arnold v.4 months ago · 2 reviews

Perfecte curry Madras, groenten curry en rijst. Vooraf paperdans. Heerlijk! Aanbevolen!

"Good"
4/6
Renz d.6 months ago · 1 review

Vertrouwd adres. Eten altijd goed bij dit restaurant in Utrecht

"Good"
4/6
A. v.7 months ago · 1 review

Het eten en de sfeer waren goed. Goede menukaart. Die is goed uitgebreid met veel keuze. Bediening was vriendelijk en goed verzorgd. Lekker gegeten voor niet te veel geld. Een aanrader.

"Good"
4/6
Hans v.7 months ago · 1 review

Heel lekker gegeten met een vriendelijke bediening. Komen zeker nog terug.

"Very good"
5/6
Arnold v.7 months ago · 2 reviews

De chicken curry Madras is voortreffelijk! Van harte aanbevolen! Top restaurant!

"Good"
4/6
Anne D.7 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening, snelle bediening en lekker gegeten in een gezellige sfeer.

"Very good"
5/6
maarten p.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten met verschillende soorten gerechten op tafel om te delen. Aanrader!

"Very good"
5/6
Jessica V.7 months ago · 1 review

Lief personeel lekker gegeten goede uitleg Ik ga zeker nog eens

"Good"
4/6
Ron D.8 months ago · 1 review

We waren te laat maar wel opgebeld dat we optijd weg moesten ivm concert bezoek. Bij binnen komst werd gelijk eten opgenomen en geholpen wat snel klaar was . Eten was ruim op tijd op tafel. Smaak / kwaliteit is redelijk niet echt spannend /goed

"Very good"
5/6
Mathilde v.8 months ago · 1 review

Gezellig sfeervol klein en intiem Indiaas restaurantje met fijne Indiase inrichting en muziek. Vegan gerecht was heel goed en lekker. Saag paneer had sterker gekruid mogen worden. Ik bedoel niet met chilipeper maar met andere Indiase kruiden. Indiaas toetje was heerlijk!

"Excellent"
6/6
Lara V.8 months ago · 1 review

Erg lekker gegeten. Super kundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Absolute aanrader!

"Excellent"
6/6
Jannie L.8 months ago · 1 review

het eten is heerlijk en de bediening deskundig, warm en enthousiast

"Very good"
5/6
Claudia M.9 months ago · 1 review

Eten is heerlijk en vriendelijk personeel! Komen zeker een keer terug.

"Good"
4/6
Stefan B.9 months ago · 1 review

Prima eten voor het geld! Vooral hoofdgerecht en de soep waren goed 👍.

"Excellent"
6/6
Ed v.a year ago · 1 review

Bijzonder lekker eten. Sympathieke en snelle bediening. Prettig prijsniveau. We komen beslist weer terug!

"Not good "
2/6
Wim V.a year ago · 1 review

Eten viel heel erg tegen. Het was er ook erg druk. Bij het nagerecht werden we ook al gepusht om snel af te rekenen zodat ons tafeltje weer vrij kwam voor anderen. Echt een vervelende ervaring. Ik zal hier niet meer komen.

"Good"
4/6
Brenda W.a year ago · 1 review

We moesten circa 30 minuten wachten op een tafel, terwijl we wel gereserveerd hadden. Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk.

"Good"
4/6
Mike V.2 years ago · 1 review

Eten was super goed! Wij hadden 1 uur en 45 minuten de tijd om een 5 gangen menu te genieten want daarna hadden wij een theatervoorstelling. Dit ook van te voren gemeld en was geen probleem. Helaas duurde het allemaal langer waardoor wij niet verder kwamen dan de 3de gang! Wel mochten wij de rest meenemen maar omdat wij naar het theater moesten was dit geen optie. Aan de prijs werd niets gedaan. Dus een 3 gangen menu voor de prijs van een 5 gangen menu! Dat was wel jammer!!!

"Good"
4/6
Nelleke d.2 years ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten, voorafgaand aan ons concertbezoek. Aanrader voor herhaling.

"Excellent"
6/6
Marc v.2 years ago · 1 review

Goed eten en vriendelijke bediening, ook glutenvrij! Zeker een aanrader.

"Very good"
5/6
JP V.3 years ago · 1 review

prima plek; smakelijk, gevarieerd en betaalbaar; we komen hier graag

"Very good"
5/6
jeroen n.4 years ago · 1 review

Zeer goed eten, snel geserveerd op een vrolijke wijze. Een zeker aan te raden restaurant in hartje Utrecht.

"Average"
3/6
Hosna R.4 years ago · 1 review

Starters wasn't that great and we had to wait a really long time before the main course arrived

"Excellent"
6/6
Farah M.4 years ago · 1 review

Alles was zo ingericht dat alles op 1.5 meter afstand was. Het eten smaakte goed!

"Good"
4/6
Sandra H.4 years ago · 1 review

Vriendelijke,gastvrije bediening. Goed eten. Jammer dat er geen Hindi muziek gedraaid mag worden

"Very good"
5/6
Sietse J.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk, bediening top. vervelend waren alle bezorgers die langs je tafel liepen. Onrustig.

"Excellent"
6/6
Danielle V.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Kom er al heel lang en het is altijd goed! Lieve mensen en fijne sfeer

"Excellent"
6/6
Kim V.4 years ago · 1 review

SUPER. bediening was ontzettend vriendelijk, eten was geweldig, echt een top avond!!

"Excellent"
6/6
Ron B.4 years ago · 1 review

We had a great time. Food was great ! !

"Very good"
5/6
Elles H.4 years ago · 1 review

We komen er al jaren en dat zegt genoeg! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

"Excellent"
6/6
Natascha v.4 years ago · 1 review

Super prijs/kwaliteit verhouding. Aardig personeel. Echt een aanrader in Utrecht

"Very good"
5/6
Erwin V.4 years ago · 1 review

Het eten was lekker. Prima en snelle service. We zaten wat dicht op de buurtafel.

"Very good"
5/6
Michel C.4 years ago · 1 review

Handige locatie tegenover TivoliVreedenburg. Lekker eten, leuke sfeer. Ze hadden ons meer drankjes kunnen leveren, die werden herhaaldelijk vergeten. Prijs aan de hoge kant voor 2 gangen en twee drankjes.

"Very good"
5/6
Marika V.5 years ago · 1 review

Wij hebben voor het eerst Indiaas gegeten Advies gekregen van de vriendelijke bediening Het was heerlijk

"Excellent"
6/6
Ruth v.5 years ago · 1 review

We hebben heerlijk gezeten en gegeten. De bediening was uitstekend.

"Excellent"
6/6
Hugo K.5 years ago · 1 review

Even eten voor een concert in Tivoli, aan de overkant van de straat. De helft van onze groep was verlaat. Geen probleem. We kregen in no time een geweldig menu geserveerd dat aansloot bij onze wensen. En dat terwijl Namaskar helemaal vol Namaskar vol zat met andere gasten. En echt geweldige bediening die bij onze 'feestsfeer' aansloot. We komen zeker nog vele malen.

"Very good"
5/6
Astrid V.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, snelle goede bediening . Zeker de moeite waard.

"Good"
4/6
Ineke V.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten maar wel wat druk en de bediening loopt je bijna omver.

"Very good"
5/6
Sjaan V.5 years ago · 1 review

Gezellig klein restaurant. Heerlijke gerechten, vriendelijke bediening. Nodigt uit om nog een keer te gaan

"Excellent"
6/6
Sandra G.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten en met een hele aardige bediening ook nog

"Very good"
5/6
Martie v.5 years ago · 1 review

Super en wat een heerlijk eten, aanrader ,komen snel terug.

"Very good"
5/6
Helge B.5 years ago · 1 review

Lekker eten, gezellig, goede bediening maar het duurde wat lang

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.