Reviews Namaskar

CentrumIndian
Excellent
5.3/6
78 Reviews
Namaskar Utrecht image 1
Namaskar Utrecht image 2
Namaskar Utrecht image 3
Free and fast bookingEasily reserve a table in seconds
Happy customersMore than 100 million full and satisfied diners

78 Namaskar Reviews

Read reviews about Namaskar here! All reviews have been written by Quandoo users that have already booked and eaten at Namaskar. We try to be as transparent as possible by providing you with real guest experiences. Find out what other diners are saying about Namaskar.

Excellent
5.3/6
78 Reviews
Value for money:Great value
Waiting time:Very good
Food:Outstanding
Service:Excellent
Atmosphere:Pleasant
Noise levels:Pleasant
Sort by:Most useful
  • Most useful
  • Highest rated
  • Most recent
"Excellent"
6/6
Brigitta J.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten! Gauw weer terug! Zeker aan te bevelen en een zeer goede prijs/kwaliteissverhouding. Aardige bediening en na afloop willen ze je eten wat over is nog meegeven als je dat zou willen.

"Excellent"
6/6
Lorr P.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Ruime grote porties. De naan is heerlijk kaas/ knoflook. En the mixx grill goede aanrader. Verschillende soorten vlees . rijst of naan er bij . En salade.

"Excellent"
6/6
Juliet V.5 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten bij Namaskar. Het is een fijn restaurant met een uitgebreide kaart en heel vriendelijk personeel. De service is uitstekend en je hebt het gevoel dat men echt met de gasten bezig is.

"Excellent"
6/6
Tom L.6 months ago · 1 review

Geweldig! Super service en lekker eten. Ik zou hier zeker terug komen. We kregen goed uitleg over alle hapjes en ze vonden het zeker niet vervelend dat we met een actie kwamen eten!

"Excellent"
6/6
Jeroen v.a year ago · 1 review

Je kan gewoon nergens anders zo lekker Indiaas eten als bij Namaskar. Gisteren, 01-06-16, was weer erg lekker. Ik had een pittig gerecht en deze was precies goed. Mijn vriendin had een mild gerecht en ook dit was uitmuntend. Wij blijven terug komen

"Excellent"
6/6
(deleted) X.a year ago · 1 review

We tried Namaskar on the recommendation of a colleague. We had delivery and the food was hot when delivered. The quality and taste was excellent, definitely one of the best Indian meals we have had.

"Excellent"
6/6
Evelien R.a year ago · 1 review

We waren met een groep van 10 personen ivm een verjaardg.. Hadden gevraagd of ze qua muziek rekening konden houden met mensen met hoorproblemen. Dat deden ze . Ze muziek was zo goed als uit. En verder was de bediening uitstekend. Er werd veel uitgelegd over de gerechten. Het eten was bijzonder lekker. De jarige kreeg een zeer feestelijk toetje en een likeurtje. Zeer geslaggde avond dus.

"Great"
5/6
Henk d.a year ago · 1 review

De ontvangst viel wat tegen omdat we in eerste instantie niet de tafel toebedeeld kregen waar wij om gevraagd hebben, die bij het raam. Er blijkt dat na onze reservering een klant die met 10 personen zou komen deze tafel kreeg toebedeeld. Ik heb dit niet geaccepteerd omdat ik niet vooraf gevraagd ben of geïnformeerd ben over dit feit. Uiteindelijk hebben wij alsnog deze tafel bij het raam gekregen. Conclusie, commercie was belangrijker dan de wens van de klant.

"Excellent"
6/6
Tamara T.a year ago · 1 review

Heerlijk Indiaas gegeten bij Namaskar. Het personeel is heel vriendelijk en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Wij gaan zeker nog een keertje terug. Ze hebben ook afhaal/bezorg service.

"Excellent"
6/6
Hester V.a year ago · 1 review

Namaskar is een heerlijk restaurant, met erg lekker eten, fijne sfeer en zeer vriendelijke bediening. Ik kom er vaker en het verrast me toch steeds weer. Gaan!