Reviews Namaskar

CentrumIndian, Asian, International
Excellent
5.3/6
91 Reviews
Namaskar Utrecht image 1
Namaskar Utrecht image 2
Namaskar Utrecht image 3
Free and fast bookingEasily reserve a table in seconds
Happy customersMore than 100 million full and satisfied diners

91 Namaskar Reviews

Read reviews about Namaskar here! All reviews have been written by Quandoo users that have already booked and eaten at Namaskar. We try to be as transparent as possible by providing you with real guest experiences. Find out what other diners are saying about Namaskar.

Excellent
5.3/6
91 Reviews
Waiting time:Very good
Service:Excellent
Value for money:Great value
Noise levels:Pleasant
Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Sort by:Most useful
  • Most useful
  • Highest rated
  • Most recent
"Excellent"
6/6
Theo d.a month ago · 1 review

Really nice friendly service! The curry’s were perfect, and it’s just the ambiance you expect of a Indian restaurant. Exceptional good coffee for an Indian restaurant!

"Excellent"
6/6
G. D.2 months ago · 1 review

Heerlijk, heerlijk! Zeer beleefde en vriendelijke bediening, ook al ging het soms wat knullig door de drukte. Onze favoriet voor Indiaas eten! Aanrader voor wie van gezond en authentiek eten houdt.

"Excellent"
6/6
Jaap v.4 months ago · 1 review

We hebben WEER heerlijk genoten van jullie maaltijd. En er is voor elk wat wils. Ook de bediening is erg prettig, vlot en deskundig. Goede feest dagen en hopelijk tot spoedig weer ziens.

"Excellent"
6/6
Madelon S.4 months ago · 1 review

Het eten is heerlijk; verfrissend due vele lekkere gerechten die je kunt bestellen. Ook t vegetarische eten is lekker en goed gekruid. De bediening is aardig en snel; we wilden 1 voorgerecht proberen met ons tweeen en kregen gelijk daarvoor 2 mooi opgemaakte bordjes met bestek. En.. t is dicht bij station Utrecht CS

"Excellent"
6/6
Jeroen v.2 years ago · 1 review

Je kan gewoon nergens anders zo lekker Indiaas eten als bij Namaskar. Gisteren, 01-06-16, was weer erg lekker. Ik had een pittig gerecht en deze was precies goed. Mijn vriendin had een mild gerecht en ook dit was uitmuntend. Wij blijven terug komen

"Excellent"
6/6
Juliet V.10 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten bij Namaskar. Het is een fijn restaurant met een uitgebreide kaart en heel vriendelijk personeel. De service is uitstekend en je hebt het gevoel dat men echt met de gasten bezig is.

"Excellent"
6/6
(deleted) X.a year ago · 1 review

We tried Namaskar on the recommendation of a colleague. We had delivery and the food was hot when delivered. The quality and taste was excellent, definitely one of the best Indian meals we have had.

"Excellent"
6/6
Evelien R.2 years ago · 1 review

We waren met een groep van 10 personen ivm een verjaardg.. Hadden gevraagd of ze qua muziek rekening konden houden met mensen met hoorproblemen. Dat deden ze . Ze muziek was zo goed als uit. En verder was de bediening uitstekend. Er werd veel uitgelegd over de gerechten. Het eten was bijzonder lekker. De jarige kreeg een zeer feestelijk toetje en een likeurtje. Zeer geslaggde avond dus.

"Great"
5/6
Henk d.2 years ago · 1 review

De ontvangst viel wat tegen omdat we in eerste instantie niet de tafel toebedeeld kregen waar wij om gevraagd hebben, die bij het raam. Er blijkt dat na onze reservering een klant die met 10 personen zou komen deze tafel kreeg toebedeeld. Ik heb dit niet geaccepteerd omdat ik niet vooraf gevraagd ben of geïnformeerd ben over dit feit. Uiteindelijk hebben wij alsnog deze tafel bij het raam gekregen. Conclusie, commercie was belangrijker dan de wens van de klant.

"Excellent"
6/6
Tamara T.2 years ago · 1 review

Heerlijk Indiaas gegeten bij Namaskar. Het personeel is heel vriendelijk en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Wij gaan zeker nog een keertje terug. Ze hebben ook afhaal/bezorg service.