Menu from Pind Punjabi
Menu highlights
Uien Bhaji
De klassieke Indiase snack van gekruide ui beignets, geserveerd met dip
Indiaas gekruide kippenvleugels
Kippenvleugels gemarineerd in Indiase kruiden en geroosterd in de Tandoor
Gekruide Vlindergarnalen
Gamba’s gekruid met vers gemalen kruiden, geserveerd op een bedje van tuinsalade
Kipcurry (licht pittig)
Traditioneel Punjabi recept van kip langzaam gebakken in een rijke, pittige tomatensaus
Tandoori Paneer Tikka (veg)
Sappige stukjes Indiase cottage cheese bestrooid met kruiden en gegrild met verse paprika en uien
Jhinga Shabnam (mild)
Grote garnalen gebakken in een kokossaus met gedroogd fruit en champignons
Specials
Aloo Mattar (licht pittig)
Gesneden aardappelen en erwten gestoofd in een lichte saus op basis van tomaten
Shabnam Champignon Curry (licht pittig)
Mughlai-geïnspireerd, mild gekruide champignonscurry
