Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Oost
Proost
Proost Reviews

Proost

International, Drinks

Dishes priced around15€

Photo of restaurant Proost in Oost, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Proost (58)

Read what people think about Proost. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Proost before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Proost and book a table with confidence!

5.2/6

58 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
629
519
46
32
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Tereska D.4 years ago · 1 review

Top gegeten op het terras!! Prachtige locatie bij het griftpark.

"Very good"
5/6
bert z.4 years ago · 1 review

zoals altijd geweldig en zo blij dat ze weer open zijn.

"Good"
4/6
joke k.4 years ago · 1 review

eten en sfeer was goed alleen jammer dat ik aan gegeven had dat wij sam sam wilde eten dus ieder gerecht delen , maar de ober had begrepen dat wij kleine portie,s wilde dus dan is het miniem eten erg jammer

"Very good"
5/6
Katelijn d.4 years ago · 1 review

Door Sam Sam menu kun je heerlijk veel smaken proeven. Gezellige sfeer, informeel, smaakvolle gerechten

"Very good"
5/6
Jill v.4 years ago · 1 review

Fijn rekening gehouden met onze glutenvrije tafelgenoot. En heerlijk gegeten!!

"Excellent"
6/6
Freek L.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Metname de tataki tonijn, super lekker. Jammer dat we zo ver weg wonen.

"Excellent"
6/6
Imkje D.4 years ago · 1 review

Helemaal top! Lekker eten, heel vriendelijke service en goede prijzen! Zeker een aanrader!

"Very good"
5/6
Raymond E.4 years ago · 1 review

Lekker eten in een gezellige sfeer. Ze doen hier ook aan halve porties, dus ideaal voor kleinere eters zijn of als je niet kan kiezen tussen twee voorgerechten.

"Excellent"
6/6
Lotte S.4 years ago · 2 reviews

We hebben hier heerlijk gegeten en genoten, we komen hier zeker terug!

"Very good"
5/6
Fleur E.4 years ago · 1 review

Gezellige plek, lekker eten en zeer vriendelijke bediening. De Marrokkaanse gerechtjes op de kaart zijn ook heerlijk.

"Excellent"
6/6
Lien B.4 years ago · 1 review

Lekker eten, leuke locatie, aardige bediening maar muziek storend, te hard.

"Very good"
5/6
Lotte S.5 years ago · 2 reviews

Het was een heerlijke lekkere avond met zeer vriendelijk personeel!!

"Very good"
5/6
Annet F.5 years ago · 1 review

Super aardig personeel, gezellige knusse ambiance, goede kaart en heerlijk gegeten.

"Excellent"
6/6
Manon B.5 years ago · 1 review

Erg goed eten en vriendelijk personeel. We komen zeker terug!

"Good"
4/6
corinne Y.5 years ago · 3 reviews

Heerlijk gegeten, de keuze om 2 kleinere porties te kunnen nemen vind ik heel leuk. Zo kan je veel proeven. Ik kom graag terug,

"Good"
4/6
Gerrit v.5 years ago · 2 reviews

het eten was wat minder goed dan we van eerdere bezoeken gewend waren; gerechten zonder veel fantasie, weinig gekruid en soms met te overdadige mayonaise.

"Excellent"
6/6
Ingrid B.5 years ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. Ook was het personeel heel goed en gezellig (wachttijden van gangen was prima). Goede prijs/kwaliteit. Ook leuk dat alles sam/sam kan! Een aanrader

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Proost is een heel leuk restaurant. Het ligt op een toplocatie tegenover het Griftpark, waardoor je er even lekker tot rust kan komen aan het einde van de dag. Proost heeft een leuke menukaart, welke af en toe wisselt. Bediening is altijd zeer vriendelijk!

"Good"
4/6
Eric S.6 years ago · 2 reviews

Normaal altijd prima eten maar deze keer wat teleurstellend. Blijft een voldoende maar rasp de kaas voor de sla of carpaccio vlak voor het opdienen: nu was ie echt te hard en uitgedroogd. Volgende keer beter....

"Excellent"
6/6
Anneleen A.6 years ago · 1 review

Proost heeft een kaart met halve en hele porties; erg prettig als je niet zo'n grote eter bent. Mooi opgemaakt opgediend op grappig serviesgoed. Prima van smaak, van de vis tot het biefstukje en van de couscous tot de chocoladetaart. Uitstekende Merlot, fijne tafel op het terras; kussen in je rug en genieten maar. Vrolijke en vlotte bediening. Kraanwater in een karaf; erg plezierig.

"Not good "
2/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Mayige ervaring met onze groep. Samsam gerichtjes bleek ter plaatse niet te kunnen want de groep was “te groot” met 8p, beetje jammer dat was juist de reden dat we hier geboekt hadden. Een glas wijn was overstuur. Ze vergaten van twee mensen bestelling op te nemen. Een iemand kreeg t voorgerecht 15min later dan de rest en moest alleen eten. T duurde meer dan een uur voordat t hoofdgerecht werd opgediend. Vlees in de ossenstaartsoep was puur vet ipv vlees. Leuke locatie, redelijke inrichting maar voor bediening en eten moet je er niet zijn.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Wederom goed gegeten. Leuke, altijd vriendelijke bediening! Goede prijs/kwaliteit verhouding

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het eten was niet heel bijzonder, maar wel goede prijs-kwaliteitverhouding. Gezellig café en vriendelijke bediening. 's zomers kun je ook buiten zitten, parkeren kan makkelijk aan de overkant.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Een gevarieerde menu kaart, met verrassende keuzes. En een heel leuk concept met halve gerechten. We hebben genoten van onze keuzes . Heerlijk sfeertje. Wat wil je nog meer

"Not good "
2/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Groenten in tempura waren volstrekt smakeloos, de kant en klare zoete sojasaus een aanfluiting. O ja, er zat nog een klein bakje humus bij. Dat was het dan. Dat je hier 16,50 voor durft te vragen. (Natuurlijk moet je frieten apart betalen (4,50).) Voor het bedrag van 21,00 kan je toch echt wel een fatsoenlijke vegetarische maaltijd op tafel zetten, zou ik denken.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prima locatie, lekker eten, normale prijs en leuke formule (mogelijkheid voor halve gerechtjes). Ik woon om de hoek, dus ik kom zeker weer eens terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Voor de tweede keer erg lekker en gezellig gegeten bij Proost! Uitstekend geholpen, relaxed en alles was weer heerlijk. Wij blijven terugkomen dus!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prijs kwaliteit is uitstekend. Leuk concept. Waardoor eea een echte proeverij wordt. Prima keuken en fijne bediening. Flexibel en hartelijk. De kok verdient een pluim.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prima eten, leuke gerechten op de kaart en ook niet duur. Aardig personeel. De muziek vonden we niet helemaal gepast en te hard staan. Er hing wel een gezellige sfeer.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Altijd een gezellige tent bij mij om de hoek :D Je kunt er lekker buiten in het zonnetje zitten of 'winters warm binnen. Altijd een goede service en lekker eten voor een nette prijs

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ontzettend vriendelijke en attente bediening en goed eten voor een klein prijsje. Ik had het 3-gangen samsammenu voor €30. Ik vond het eten van zeer goede kwaliteit en mooi opgemaakt (carpaccio, gorgonzolaloempia, kaasfondue en tagliatelle met gamba's). De bediening was zeer attent. Wij wilden graag wachten op een plekje buiten en omdat het zo lang duurde (waar zij niks aan konden doen), kregen we brood vooraf van het huis. Verder een gezellige locatie. Hier kom ik zeker nog eens terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Vriendelijke ontvangst in gezellig restaurant. Niet overdreven hip maar sfeervol. Het was mooi weer dus we konden buiten zitten . We zaten dan wel op de stoep met soms herrie van langskomend verkeer maar dat is juist wel het leuke van de stad,als je uit de provincie komt,zoals wij. Het sam sam menu is erg aantrekkelijk omdat je dan meerdere dingen kunt proeven en dat is altijd leuk. De kaart is leuk afwisselend, het eten wordt verzorgd geserveerd met huisgemaakte frieten en een lekkere salade. De porties zijn heel gemiddeld ,niet overdreven groot zodat we alles op konden eten . Personeel is erg vriendelijk en komt regelmatig terug om te vragen of alles naar wens is. En dat was het dan ook. Leuk uitzicht op het Griftpark waar we na afloop nog een wandelingetje hebben gemaakt. Parkeren kan aan de overkant en ook dat is erg prettig in de stad. Prijzen zijn zeker niet aan de hoge kant.

"Excellent"
6/6
Miranda K.6 years ago · 1 review

Super leuk en lekker. Voorgerechten waren park en tonijn , de tonijn verfijnd en mals de park zacht en iets te veel kruiden waardoor we gingen twijfelen of het nou varken of kip was. Hoofdgerecht saté was ook mals en krokant. En leuk opgediend. Ik kwam al bij proost en nu nog steeds goed eten

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Zeer lekker eten voor niet te veel geld. Geduldige, vriendelijke en gastvrije bediening. Fijne sfeer zonder een stijf restaurant te zijn. Ook de indeling draagt daaraan bij.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Kom hier al jaren met enige regelmaat. Personeel van PROOST is altijd even vriendelijk, vlot en enthousiast. Hier heerst een leuke, prettige sfeer. Eten is altijd van goede kwaliteit, wordt mooi geserveerd en voor een nette prijs. Leuk dat sinds kort de kok zelf de borden uitserveert!

"Very good"
5/6
Eric S.6 years ago · 2 reviews

Prima restaurant, klein en druk maar gezellig... Eten is prima en prijzen goed te doen... Iets teveel zout op de frieten, wellicht even uitgeschoten, dit uiteraard gedeeld met het personeel... Aanrader als je in Wittevrouwen woont en lekker dichtbij was wilt nuttigen...Buitenterras is fijn want tot laat in de avond zon...

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We zij'n met 4 personen wezen eten. Van te voren online gereserveerd wat geheel goed is gegaan. Personeel is vriendelijk, keuze van de gerechten is goed net als de smaak ervan

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prima service en heerlijk eten. De 3-gang menu is met voorgerecht (kan gesplitst worden om twee te proeven), hoofdgerecht (sommige kunnen ook gesplitst worden) en dessert en kost maar 30 euro.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

De bediening was prettig. Het eten was goed verzorgd met uitleg over de diverse gangen. Mooie wijnen! De koffie complet met likeur was een aangename afsluiting van de avond.

"Excellent"
6/6
Daniel B.6 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Als voorgerecht de empanada gecombineerd met de truffelkroketjes. En als hoofd de tonijnfilet rosé ( toch het lekkerst 😀) gegeten. En we hebben van de avondzon genoten! Top!