Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Restaurant Dynasty
Restaurant Dynasty Reviews

Restaurant Dynasty

Chinese, Asian, Cantonese

Photo of restaurant Restaurant Dynasty in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Dynasty (370)

Read what people think about Restaurant Dynasty. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Dynasty before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Dynasty and book a table with confidence!

5.3/6

370 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6211
5106
427
313
29
14
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Dina E.13 minutes ago · 1 review

Het eten was heel lekker!! Hartstikke aardige bediening , als je vragen had werden ze netjes beantwoord !!

New"Excellent"
6/6
vera d.2 days ago · 1 review

The best oriental in Amsterdam and maybe in Europe! Exceptional!

New"Very good"
5/6
Rachel a.2 days ago · 1 review

Heerlijke eten! Echt genoten met mijn partner! We komen terug

New"Excellent"
6/6
Ronald V.2 days ago · 1 review

Het eten was overheerlijk , de bediening uitermate gastvrij en professioneel en gezellige omgeving .. Een restaurant om Snel weer naar toe te gaan

New"Good"
4/6
Edgar H.5 days ago · 1 review

De service en het eten zijn al jaren geweldig bij Dynasty. Alleen is het restaurant nu wel verouderd en aan een verbouwing toe....

New"Good"
4/6
Geoff C.6 days ago · 1 review

Opnieuw een bezoek na een paar jaren. De volgende bezoek zal niet zo lang duren! Mooie restaurant met leuk mensen en bijzonder eten.

New"Excellent"
6/6
Rob G.11 days ago · 2 reviews

Altijd een geweldige avond bij Dynasty. Continue kwaliteit en goede service.

"Excellent"
6/6
romina g.15 days ago · 1 review

Heerlijk eten zeer vriendelijk met geweldige service Bijzondere plek met relaxte sfeer

"Excellent"
6/6
Marcel W.18 days ago · 1 review

Perfect as always ♥️ service food location, in the summer ask for a table in the garden.

"Very good"
5/6
Carmen R.24 days ago · 1 review

It was a great dinner. We sat outside cozy in the terrace. We ordered the fine eastern menu with as highlight the secret of the ox off course.

"Excellent"
6/6
Nancy v.a month ago · 1 review

Super!! Zeer vriendelijk en heerlijk gegeten. De tuin was geopend 😍

"Good"
4/6
Willeke M.a month ago · 1 review

Ik geef een goed omdat het eten geweldig goed is maar er zijn we een aantal maars. Er wordt geen kraanwater geserveerd ook niet in de vorm van een hervulbare fles, dat is wel heel ouderwets en milieuonvriendelijk. Voor niet vlees eter zijn er geen menu’s, er kan in de bestaande menu’s niks worden aangepast of vervangen worden. Hallo! Het is 2024 en je hebt een restaurant in Amsterdam dus ik a la cart en betaal bijna 2x zoveel voor minder gerechten. En als je vegan bent blijf dan maar weg. Heel jammer want de kwaliteit is gewoon goed. Gemiste kans en mij zie je er niet meer. Ouderwets en niet vega vriendelijk!

"Very good"
5/6
Barbara v.a month ago · 1 review

Eten echt heerlijk! Restaurant kan wel een update gebruiken maar kwaliteit is verder top 😀

"Excellent"
6/6
Elohor O.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten hier voor mijn vriend zijn verjaardag, top sfeer, rustige restaurant, goeie service, vlees van hoge kwaliteit, de dame die in het restaurant werkte bood zelf aan om foto's te maken van mij en mijn vriend wat heel lief was. Zal hier zeker terug komen. Hoofdgerecht: Secret of the Ox 10/10!

"Very good"
5/6
David d.a month ago · 1 review

Geweldige ervaring met mooi gezelschap. Heerlijke mi krop en leuke serveerster.

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Ik kan niets anders dan positief zijn over dit restaurant

"Very good"
5/6
Anouk A.2 months ago · 1 review

Super fijn sfeer, heel aardig personeel en echt heerlijk eten!

"Excellent"
6/6
Fabian S.2 months ago · 1 review

Great place to eat, food is so nice and staff too.

"Excellent"
6/6
Ernst B.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, uitstekende bediening en service. Altijd goed en gezellig

"Good"
4/6
Jacqueline K.2 months ago · 2 reviews

Lekker gegeten, vlees was heerlijk mals. Leuk en aardig personeel.

"Good"
4/6
Sandra G.2 months ago · 1 review

Ik had eerst voor 2 personen gereserveerd, en een paar dagen had ik 2 gasten bijgeboekt, daardoor konden we niet binnen zitten. Alles was verder vol. In de tuin was het toch wat frisjes en minder gezellig dan binnen. Ik was er een paar jaar geleden voor het laatst en zat toen boven, maar dat vond ik heel ongezellig. Wellicht zit ik er bij een volgende wel binnen beneden?

"Excellent"
6/6
Duncan V.2 months ago · 4 reviews

Overheerlijk gegeten wederom. Lekker buiten en de sfeer was TOP!

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Erg goed gegeten en gedronken, blijft goed en lekker eten

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Weer leuke avond gehad, met heerlijk eten en drinken en aardig personeel

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Natuurlijk weer heerlijk gegeten en gedronken, 1 van de beste restaurants in Amsterdam

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Heerlijk gegeten en gelachen. Personeel is erg lief en maken de avond

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Kom hier regelmatig omdat het eten zo lekker is en de sfeer is goed

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Was weer bloed gezellig, top eten en gezelschap en personeel

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Beste Chinees van Amsterdam! Top restaurant en personeel, lekker eten

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Heerlijk eten, vooral de tails of the lobster zijn mijn favoriet

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Hartstikke leuk authentiek restaurant en heerlijk eten, altijd gezellig! Kom er graag

"Excellent"
6/6
El V.2 months ago · 18 reviews

Kom hier regelmatig, personeel is top en het eten is erg lekker

"Excellent"
6/6
Miriam D.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, echt gesmuld. Veel variatie in de gerechten. Vlotte bediening. We komen beslist terug.

"Very good"
5/6
Richard W.2 months ago · 2 reviews

Mooie locatie, in hartje van Amsterdam. Lekkere kroepoek, en diverse gerechten.

"Very good"
5/6
F S.2 months ago · 2 reviews

Fijn ontvangst, heerlijk eten zoals gewoonlijk, de bediening was vriendelijk alleen kregen we 3 a 4 verschillende medewerkers die ons over heel de avond hadden bediend, er werd ook vriendelijk een fijne avond gewenst en zelfs mijn jas aangedaan :)

"Excellent"
6/6
Jolanda B.2 months ago · 1 review

Het eten was weer heerlijk, en de service zeer goed

"Excellent"
6/6
roy k.3 months ago · 3 reviews

Iconisch restaurant een begrip in Amsterdam. Kwaliteit altijd goed en echt een aanrader

"Very good"
5/6
Jang L.3 months ago · 1 review

was a good food , good service we really enjoyed

"Excellent"
6/6
JooYon S.3 months ago · 1 review

We hebben echt heerlijk gegeten. Boven verwachting goed en enorme porties. We hebben het menu genomen en dat was value for money. We werden zeer vriendelijk en gastvrij geholpen door Irene die een heerlijk gevoel voor humor heeft.

"Very good"
5/6
Kim B.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel! We hebben een fijne avond gehad

"Excellent"
6/6
Merza M.3 months ago · 1 review

Heb meer dan genoten en het eten is overheerlijk nergens zo lekker en beter dan daar 👍

"Excellent"
6/6
Marga V.3 months ago · 1 review

Keurig ontvangen! Heerlijk gegeten! Komen zeker terug! mvg Marga & Ab

"Awful"
1/6
Colin V.3 months ago · 1 review

Wat een ontzettende teleurstelling. Gereserveerd (meer dan een maand geleden) voor mijn 50e verjaardag. Kregen een tafel boven in het lege gedeelte terwijl we een speciaal verzoek hadden gedaan voor een gezellige tafel. Er werd met een enorme onvriendelijke arrogantie gereageerd, als het je niet bevalt ga je maar weg. Serieus? De afhaalchinees is nog vriendelijker. Niet naartoe gaan. Vergane glorie. JO, de manager, belde nog na, heb aangegeven dat ik alle mijn relaties (ik werk in het Amsterdamse vastgoed), zal afraden ooit nog naar dit restaurant te gaan. De Dynasty is over …

"Excellent"
6/6
Esmeralda O.3 months ago · 1 review

Geweldig gegeten Vriendelijk personeel Een heerlijke avond uit We gaan hier vaker naar toe

"Excellent"
6/6
Justin C.3 months ago · 1 review

Ik kom hier altijd voor de secret of the ox met witte rijst, en nooit stelt die me teleur! Top top top!

"Excellent"
6/6
Frans v.3 months ago · 3 reviews

Als we in Amsterdam zijn, gaan we altijd één keer naar Dynasty. Altijd een feest.

"Very good"
5/6
paul v.3 months ago · 1 review

Always a pleasure. they make you feel at home. Food tasty and plentiful.

"Excellent"
6/6
Ruud F.3 months ago · 1 review

Top restaurant! Al 40 jaar onze favoriet en al 40 jaar top niveau. Perfecte ingrediënten en leuke bediening.

"Very good"
5/6
peter d.3 months ago · 1 review

Top fijn eten en drinken. Top wijn en redelijke prijs.!!!

"Excellent"
6/6
Rob G.4 months ago · 2 reviews

Je hebt Evergreens en Evergreens, maar Dynasty IS EVERGREEN ! Liefde voor de gerechten en liefde voor de gasten, waar vindt je dat nog ? Dank dank dank

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.