Menu from Restaurant Constantinopel
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Sigara Böregi
Gefrituurd filodeeg gevuld met fetakaas en peterselie (3 stuks).
lçli Köfte
Bulgur bal, gemaakt van tarwekorrels en gevuld met een gekruide gehaktmix (2 stuks).
lspanak
Gebakken spinazie uit de oven met tomatensaus en een eitje.
Meat
Talas tavuk
Bladerdeeg gevuld met kipfilet en verse groenten uit de oven.
Tire kebab
Gebakken kalfsreepjes met groenten en knoflook in tomatensaus.
Alinazik kebabi
Lamshaasreepjes met gegrilde aubergine in een knoflookyoghurt.
Vegetarian
Cevizli ıspanak börek
Bladerdeeg gevuld met spinazie, groenten en walnoten.
Biber dolma
Paprika gevuld met rijst, rozijnen en pijnboompitten (2 stuks).
Güveçte enginar
Gebakken artisjokken met verse groenten en mozzarella uit de oven.
Desserts
Balli yogurt
Turkse yoghurt met walnoten, honing en vers fruit.
Karisik dondurma
Combinatie van sorbet en vanille ijs met vers fruit en chocolade saus.
Hurma
Gebakken dadels afgeblust met rode port geserveerd met Turkse yoghurt en vers fruit.
