Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Apeldoorn
Centre
Restaurant la Niche
Restaurant la Niche Reviews

Restaurant la Niche

Mediterranean, Italian, Seafood, French

Dishes priced around25€

Photo of restaurant Restaurant la Niche in Centre, Apeldoorn

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant la Niche (161)

Read what people think about Restaurant la Niche. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant la Niche before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant la Niche and book a table with confidence!

5.3/6

161 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
677
556
424
33
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Ineke V.8 days ago · 1 review

In een ontspannen setting genoten van een heerlijk 3 gangen verrassingsmenu. Aanrader!

"Average"
3/6
Pieter-Jan V.a month ago · 1 review

Eten was goed. Bediening mag getraind worden in gastvrijheid. Ze denken niet mee om een enkel gerecht uit het verrassingsmenu te serveren. Vragen niet of een glas wijn gewenst is of verder iets wil worden besteld. Gemiste kans om een avond uit op gastvrije manier in te vullen. Tafels te dicht op elkaar. Zodat stoel niet naar achteren kan om te gaan ( ver) zitten. Teveel verbeterpunten. Geen aanrader

"Excellent"
6/6
Stanny S.a month ago · 1 review

Goede sfeer en ambiance en uitstekend gegeten. Prettige, goede bediening en mooi opgemaakte borden.

"Good"
4/6
Marieke J.a month ago · 1 review

we werden vlot en vriendelijk bediend. Eten smaakte ons erg goed. Het restaurant is gericht op gasten van Orpheus. Ook als je niet naar het theater gaat, loopt alles vlot door. Daardoor stonden we wel sneller buiten dan we zelf hadden gewild. Verder was alles tiptop in orde.

"Excellent"
6/6
Jasper P.a month ago · 1 review

Alles was top. De bediening was onwijs goed en zorgde ervoor dat de beleving dubbel zo goed was

"Very good"
5/6
Debby v.a month ago · 1 review

Fijne ontvangst, top bediening, gezellige sfeer, heerlijk eten en lekkere wijn. Wat wil je nog meer? Zeker voor herhaling vatbaar!

"Good"
4/6
Gina K.a month ago · 1 review

Wij hebben super lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. Helemaal top.

"Excellent"
6/6
Casper O.a month ago · 1 review

Gereserveerd voor 4 personen, zelf was ik hier nog niet geweest maar had gehoord dat het hier goed moest zijn. Keurig bediend, bij ieder gerecht een uitleg wat het precies was evenals bij het wijn arrangement. Parkeren was gratis en om de hoek. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een net en chique restaurant.

"Good"
4/6
Else B.a month ago · 1 review

Bij reservering aangegeven dat we naar de schouwburg gingen en dat er een vegetariër bij was. Overal werd keurig rekening mee gehouden en de maaltijd was uitstekend.

"Good"
4/6
Eva V.a month ago · 1 review

Over het eten niets dan lof. We hebben er heerlijk gegegeten, 4 gangen verrassingsmenu. Complimenten aan de chef. Over de gastvrijheid..... daar valt nog wel wat te verbeteren. Tussentijds vragen of alles naar wens is, of je nog iets te drinken wilt bestellen was er niet bij. Na heel veel moeite konden wij de aandacht van de bediening trekken en konden we vragen of we nog iets te drinken mochten bestellen. Beetje jammer want ondanks het heerlijke eten voelden wij ons niet 'welkom'

"Average"
3/6
Yvonne F.a month ago · 1 review

Jammer dat er zo weinig keuze is in vegetarische gerechten.

"Excellent"
6/6
Ed B.2 months ago · 1 review

Vandaag een heerlijk vegetarisch 3-gangen menu gegeten. Zeker een aanrader!

"Very good"
5/6
Rob S.2 months ago · 1 review

Wederom een top avond, fijne bediening en heerlijk eten. Aanrader!

"Good"
4/6
Alexander A.M. D.2 months ago · 1 review

Lekker gegeten en verrassende gerechten. Jammer dat het in de zaak wat naar rook ruikt

"Very good"
5/6
Alexander K.2 months ago · 1 review

Lekker 3 gangen verrassingsmenu, ook de vegetarische versie. Vriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
Arjaan K.2 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten in ontspannen sfeer. Uitstekend verrassingsmenu, mooie gerechten. Hele attente en vriendelijke service.

"Good"
4/6
Lourens v.3 months ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk gegeten! Zijn grote fan van de chef! Deze keer ook voortreffelijke bediening.Doorgaan zo!

"Very good"
5/6
Roland v.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel, echt een aanrader. Het kaasplankje is zeer goed!

"Excellent"
6/6
Richard K.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance. Het was top. B

"Good"
4/6
Willie d.3 months ago · 1 review

Fijn restaurant. We hebben lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

"Very good"
5/6
Arjan H.3 months ago · 1 review

Lekker eten, fijne bediening, we komen vast nog eens terug

"Very good"
5/6
Dorothe S.3 months ago · 1 review

Gegeten met 7 dames en gekozen voor het 4 gangen amuse menu. Elk gerechtje was een plaatje om te zien en heerlijk om te eten. Qua hoeveelheid ook helemaal top.

"Good"
4/6
C.A. K.3 months ago · 1 review

Leuke bediening en heerlijk eten. Er wordt rekening gehouden met een eventueel theater bezoek.

"Excellent"
6/6
Jacob G.3 months ago · 1 review

Excellent food, very friendly service, excellent adaptation of dishes to suit dietary wishes

"Excellent"
6/6
Henny W.3 months ago · 1 review

We hebben voortreffelijk gegeten, het klopte allemaal. We hadden het theater menu Echt een aanrader en we gingen met een voldaan en goed gevoel naar het theater

"Very good"
5/6
Marion V.3 months ago · 2 reviews

We werden vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht. We hebben gekozen voor het Schouwburgmenu. Dat smaakte erg lekker en we waren ook ruim op tijd klaar om op ons gemak richting schouwburg te gaan.

"Excellent"
6/6
Brenda W.3 months ago · 1 review

Ontzettend leuk gezellige restaurant, met intieme sfeer. Personeel is heel vriendelijk en denkt met je mee. En het eten was heerlijk.

"Good"
4/6
Bert G.3 months ago · 1 review

we were attending a show at the Orpheus at 2000u Time got tight for desert, as the main course took too long after the first course (this would be the case anyway, also when not attending the theater). This made the whole experience somewhat uneasy, certainly because it seemed staff was not aware of time passing by (we checked they knew) and did not reassure by letting us know they would make things working out. Desert had to be eating in a hurry after one of us asking for it soon after the main course.

"Very good"
5/6
christel V.3 months ago · 1 review

Super vriendelijke bediening. Het eten was heel lekker. Prijs/kwaliteit : ZEER GOED. Een absolute aanrader.

"Very good"
5/6
mieke k.4 months ago · 1 review

Goed restaurant, lekker eten, goede bediening. Heerlijke wijnen. Fijne sfeer.

"Good"
4/6
Ruben v.4 months ago · 1 review

Eerste keer bij la niche gegeten, gekozen voor de wereldse tapas, 3 gangen met 5 kleine gerechtjes, koud/warm/toetjes. Leuk concept met verschillende smaken en er werd uiteraard rekening gehouden met onze voorkeur voor geen varken. Dus er kwam van alles voorbij, een goede mix. Verwacht niet teveel bijzonders maar een degelijke keuken. :)

"Good"
4/6
Lidy v.4 months ago · 1 review

De tafeltjes staan wel heel erg dicht op elkaar, dus gesprekken van gasten aan andere tafeltjes zijn goed te volgen.

"Excellent"
6/6
Ronald K.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en leuke professionele bediening in een gezellige omgeving.

"Good"
4/6
Lucia W.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en aardig personeel. Ik kom zeker een keer terug.

"Very good"
5/6
Ans d.4 months ago · 1 review

In 1 woord: uitstekend! Rustig, je kon prima een gesprek voeren, niet teveel en niet te weinig wachttijd tussen de gerechten en heel plezierige bediening.

"Good"
4/6
loek h.5 months ago · 1 review

we zijn prettig ontvangen en hebben gezellig en lekker gegeten/gedronken

"Very good"
5/6
Joop d.5 months ago · 1 review

We hebben een heerlijke, ontspannen avond gehad en genoten van het eten.

"Good"
4/6
Adri D.5 months ago · 1 review

Het eten was heel erg lekker. Het was te warm binnen ……en bij de uitgang ruik je de toiletten. Dat is niet fijn.

"Excellent"
6/6
Irene V.5 months ago · 2 reviews

5 gangen verrassingsmenu is een aanrader. Heerlijk rustig gegeten, alle tijd voor de gasten. Voor herhaling vatbaar.

"Not good "
2/6
Joop V.6 months ago · 1 review

Te weinig aandacht, waardoor gerechten niet op tijd( veel te lang moeten wachten) kwamen. Uiteindelijk de koffie e.d. niet meer gedronken ivm te lang wachten. Dus direct afgetekend.

"Very good"
5/6
Edith M.6 months ago · 1 review

zoals altijd: fijne avond en héérlijk gegeten bij La Niche!

"Average"
3/6
jolanda b.6 months ago · 1 review

Het eten was fantastisch! Daarvoor zouden we graag terug komen. We zaten heel dicht op een ander stel. Geen privacy, dat vonden we jammer. Ook was om 20.15 uur het gedeelte op 1 ander stel na leeg. Zo heb je ook niet het utieme gevoel van een avondje tafelen. Nogmaals alle lof voor de kok want het 5 gangen verrassingsmenu was echt geweldig!!!

"Very good"
5/6
Steven H.6 months ago · 1 review

Omdat we een voorstelling bij Orpheus wilden bezoeken, eerst gegeten bij La Niche. Wij namen het theater menu. Dit was prima, porties voldoende, zonder "te zwaar" te zijn. Ook de pasta in plaats van de eeuwige frites viel goed in de smaak. De prijs stond in verhouding tot het gebodene. We hopen hier weer terug te komen.

"Very good"
5/6
Wim R.6 months ago · 1 review

Sfeervol klein restaurant met desondanks ruime tweepersoonstafels. De bediening is 'vol aandacht' voor de gast, en daarnaast hartelijk. En.... Er wordt met liefde gekookt en uitgeserveerd! Waar vind je dat nog? We kozen een viergangen verrassingsmenu, en waren blij verrast eens niet onder de eeuwige frites te worden bedolven. In plaats daarvan een verrukkelijk schaaltje pasta, en op het bord kleine smakelijke hartige "taartjes.'' Bravo! Ons zien ze er binnenkort zeker terug!

"Excellent"
6/6
Imola P.6 months ago · 1 review

Expérience culinaire très agréable dans une ambiance feutrée, on reviendra

"Excellent"
6/6
Hanneke S.6 months ago · 1 review

Gezellig ontvangst en aan de ronde tafel met kijkje naar buiten heel aangenaam. De vakmannen hebben humor en oog voor detail! Chefkok is geweldig, ook voor een verrassingsmenu alles uit de kast!

"Good"
4/6
Anja B.7 months ago · 1 review

Heerlijk eten, goede bediening. Jammer dat er geen vegetarische menukaart is

"Excellent"
6/6
Julia G.8 months ago · 1 review

Super goede bediening en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader waar je de hele avond op je gemak kan zitten.

"Good"
4/6
Grady D.8 months ago · 1 review

zeer vriendelijke bediening! eten was top! Maar..... voor een 4-gangen amuse wel echt te duur.

"Good"
4/6
Charles E.8 months ago · 1 review

Op website staat parkeren bij de buren (tandsartspraktijk) aangeven. Alleen bij terug komst zat het hek op slot. Dat is erg vervelend wij hebben taxi terug moeten boeken.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.