Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Apeldoorn
Centre
Restaurant la Niche
Restaurant la Niche Reviews

Restaurant la Niche

Mediterranean, Italian, Seafood, French

Dishes priced around25€

Photo of restaurant Restaurant la Niche in Centre, Apeldoorn

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant la Niche (148)

Read what people think about Restaurant la Niche. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant la Niche before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant la Niche and book a table with confidence!

5.3/6

148 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
673
553
420
31
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Alexander A.M. D.4 days ago · 1 review

Lekker gegeten en verrassende gerechten. Jammer dat het in de zaak wat naar rook ruikt

New"Very good"
5/6
Alexander K.7 days ago · 1 review

Lekker 3 gangen verrassingsmenu, ook de vegetarische versie. Vriendelijke bediening.

New"Very good"
5/6
Arjaan K.13 days ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten in ontspannen sfeer. Uitstekend verrassingsmenu, mooie gerechten. Hele attente en vriendelijke service.

"Good"
4/6
Lourens v.18 days ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk gegeten! Zijn grote fan van de chef! Deze keer ook voortreffelijke bediening.Doorgaan zo!

"Very good"
5/6
Roland v.19 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel, echt een aanrader. Het kaasplankje is zeer goed!

"Excellent"
6/6
Richard K.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance. Het was top. B

"Good"
4/6
Willie d.a month ago · 1 review

Fijn restaurant. We hebben lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

"Very good"
5/6
Arjan H.a month ago · 1 review

Lekker eten, fijne bediening, we komen vast nog eens terug

"Very good"
5/6
Dorothe S.a month ago · 1 review

Gegeten met 7 dames en gekozen voor het 4 gangen amuse menu. Elk gerechtje was een plaatje om te zien en heerlijk om te eten. Qua hoeveelheid ook helemaal top.

"Good"
4/6
C.A. K.a month ago · 1 review

Leuke bediening en heerlijk eten. Er wordt rekening gehouden met een eventueel theater bezoek.

"Excellent"
6/6
Jacob G.a month ago · 1 review

Excellent food, very friendly service, excellent adaptation of dishes to suit dietary wishes

"Excellent"
6/6
Henny W.a month ago · 1 review

We hebben voortreffelijk gegeten, het klopte allemaal. We hadden het theater menu Echt een aanrader en we gingen met een voldaan en goed gevoel naar het theater

"Very good"
5/6
Marion V.a month ago · 2 reviews

We werden vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht. We hebben gekozen voor het Schouwburgmenu. Dat smaakte erg lekker en we waren ook ruim op tijd klaar om op ons gemak richting schouwburg te gaan.

"Excellent"
6/6
Brenda W.a month ago · 1 review

Ontzettend leuk gezellige restaurant, met intieme sfeer. Personeel is heel vriendelijk en denkt met je mee. En het eten was heerlijk.

"Good"
4/6
Bert G.a month ago · 1 review

we were attending a show at the Orpheus at 2000u Time got tight for desert, as the main course took too long after the first course (this would be the case anyway, also when not attending the theater). This made the whole experience somewhat uneasy, certainly because it seemed staff was not aware of time passing by (we checked they knew) and did not reassure by letting us know they would make things working out. Desert had to be eating in a hurry after one of us asking for it soon after the main course.

"Very good"
5/6
christel V.2 months ago · 1 review

Super vriendelijke bediening. Het eten was heel lekker. Prijs/kwaliteit : ZEER GOED. Een absolute aanrader.

"Very good"
5/6
mieke k.2 months ago · 1 review

Goed restaurant, lekker eten, goede bediening. Heerlijke wijnen. Fijne sfeer.

"Good"
4/6
Ruben v.2 months ago · 1 review

Eerste keer bij la niche gegeten, gekozen voor de wereldse tapas, 3 gangen met 5 kleine gerechtjes, koud/warm/toetjes. Leuk concept met verschillende smaken en er werd uiteraard rekening gehouden met onze voorkeur voor geen varken. Dus er kwam van alles voorbij, een goede mix. Verwacht niet teveel bijzonders maar een degelijke keuken. :)

"Good"
4/6
Lidy v.2 months ago · 1 review

De tafeltjes staan wel heel erg dicht op elkaar, dus gesprekken van gasten aan andere tafeltjes zijn goed te volgen.

"Excellent"
6/6
Ronald K.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en leuke professionele bediening in een gezellige omgeving.

"Good"
4/6
Lucia W.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en aardig personeel. Ik kom zeker een keer terug.

"Very good"
5/6
Ans d.2 months ago · 1 review

In 1 woord: uitstekend! Rustig, je kon prima een gesprek voeren, niet teveel en niet te weinig wachttijd tussen de gerechten en heel plezierige bediening.

"Good"
4/6
loek h.3 months ago · 1 review

we zijn prettig ontvangen en hebben gezellig en lekker gegeten/gedronken

"Very good"
5/6
Joop d.3 months ago · 1 review

We hebben een heerlijke, ontspannen avond gehad en genoten van het eten.

"Good"
4/6
Adri D.3 months ago · 1 review

Het eten was heel erg lekker. Het was te warm binnen ……en bij de uitgang ruik je de toiletten. Dat is niet fijn.

"Excellent"
6/6
Irene V.3 months ago · 2 reviews

5 gangen verrassingsmenu is een aanrader. Heerlijk rustig gegeten, alle tijd voor de gasten. Voor herhaling vatbaar.

"Not good "
2/6
Joop V.4 months ago · 1 review

Te weinig aandacht, waardoor gerechten niet op tijd( veel te lang moeten wachten) kwamen. Uiteindelijk de koffie e.d. niet meer gedronken ivm te lang wachten. Dus direct afgetekend.

"Very good"
5/6
Edith M.4 months ago · 1 review

zoals altijd: fijne avond en héérlijk gegeten bij La Niche!

"Average"
3/6
jolanda b.4 months ago · 1 review

Het eten was fantastisch! Daarvoor zouden we graag terug komen. We zaten heel dicht op een ander stel. Geen privacy, dat vonden we jammer. Ook was om 20.15 uur het gedeelte op 1 ander stel na leeg. Zo heb je ook niet het utieme gevoel van een avondje tafelen. Nogmaals alle lof voor de kok want het 5 gangen verrassingsmenu was echt geweldig!!!

"Very good"
5/6
Steven H.4 months ago · 1 review

Omdat we een voorstelling bij Orpheus wilden bezoeken, eerst gegeten bij La Niche. Wij namen het theater menu. Dit was prima, porties voldoende, zonder "te zwaar" te zijn. Ook de pasta in plaats van de eeuwige frites viel goed in de smaak. De prijs stond in verhouding tot het gebodene. We hopen hier weer terug te komen.

"Very good"
5/6
Wim R.4 months ago · 1 review

Sfeervol klein restaurant met desondanks ruime tweepersoonstafels. De bediening is 'vol aandacht' voor de gast, en daarnaast hartelijk. En.... Er wordt met liefde gekookt en uitgeserveerd! Waar vind je dat nog? We kozen een viergangen verrassingsmenu, en waren blij verrast eens niet onder de eeuwige frites te worden bedolven. In plaats daarvan een verrukkelijk schaaltje pasta, en op het bord kleine smakelijke hartige "taartjes.'' Bravo! Ons zien ze er binnenkort zeker terug!

"Excellent"
6/6
Imola P.4 months ago · 1 review

Expérience culinaire très agréable dans une ambiance feutrée, on reviendra

"Excellent"
6/6
Hanneke S.4 months ago · 1 review

Gezellig ontvangst en aan de ronde tafel met kijkje naar buiten heel aangenaam. De vakmannen hebben humor en oog voor detail! Chefkok is geweldig, ook voor een verrassingsmenu alles uit de kast!

"Good"
4/6
Anja B.5 months ago · 1 review

Heerlijk eten, goede bediening. Jammer dat er geen vegetarische menukaart is

"Excellent"
6/6
Julia G.6 months ago · 1 review

Super goede bediening en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader waar je de hele avond op je gemak kan zitten.

"Good"
4/6
Grady D.6 months ago · 1 review

zeer vriendelijke bediening! eten was top! Maar..... voor een 4-gangen amuse wel echt te duur.

"Good"
4/6
Charles E.6 months ago · 1 review

Op website staat parkeren bij de buren (tandsartspraktijk) aangeven. Alleen bij terug komst zat het hek op slot. Dat is erg vervelend wij hebben taxi terug moeten boeken.

"Excellent"
6/6
Hans O.7 months ago · 1 review

Goede bediening en heel lekker gegeten. Gerechten waren heel mooi

"Very good"
5/6
Arjan Z.7 months ago · 2 reviews

Heerlijke en originele gerechten waar je smaak pupillen blij van worden!

"Very good"
5/6
Arjan Z.7 months ago · 2 reviews

Wat een verwennerij zeg! We komen snel weer terug voor meer 🥂

"Very good"
5/6
Janny H.7 months ago · 1 review

Evenals de vorige keer weer fantastisch gegeten. Personeel is zeer vriendelijk en denkt mee met de gast. Ga zeker nog een keer dineren en het bedrijf promoten bij familie en vrienden.

"Very good"
5/6
andre H.9 months ago · 1 review

perfect eten voor een goede prijs. vriendelijke bediening. komen zeker trerug

"Very good"
5/6
Jan V.a year ago · 1 review

Verrassingsmenu was top - vlotte service pro en vriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Michelle S.a year ago · 2 reviews

Prima eten met een zeeeeer leuke bediening. Hij is echt een topper!!

"Excellent"
6/6
Peter S.a year ago · 1 review

John, de chef heeft weer een fantastisch amuse-menu geserveerd. Dit is echt een aanrader voor alle fijnproevers in Apeldoorn en in de rgio.

"Excellent"
6/6
A.M G.a year ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Het 4- gangen verasssingsmenu was geweldig. Een top avond gehad.

"Excellent"
6/6
Michelle S.a year ago · 2 reviews

Goede bediening en prijs kwaliteit keurig in pas. Ga zo door

"Excellent"
6/6
Yvonne & Paul M.a year ago · 1 review

Vanaf de reservering tot het afscheid was het genieten. Keurig rekening gehouden met het feit dat we op tijd naar het theater gingen en kostelijk gedineerd maar ook vriendelijk bediend!

"Excellent"
6/6
Harry H.a year ago · 1 review

Het was fantastisch!!! Het personeel is net een beetje extra vriendelijk! Je voelt je hier echt welkom en alles wat op tafel komt is heerlijk! Wij komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Mirjam v.2 years ago · 3 reviews

In 1 woord TOP !!!!!!! Alles klopt in dit restaurant. Super vers, sublieme gerechten, mooie ambiance, perfecte service en voor een zeer betaalbare prijs.