Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centre
Tatsu Haarlem 1
Tatsu Haarlem 1 Reviews

Tatsu Haarlem 1

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Tatsu Haarlem 1 in Centre, Haarlem

Fast and free booking for:

Reviews of Tatsu Haarlem 1 (2,355)

Read what people think about Tatsu Haarlem 1. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Tatsu Haarlem 1 before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Tatsu Haarlem 1 and book a table with confidence!

5.0/6

2,355 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6982
5800
4377
3117
255
124
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Nadire D.2 hours ago · 1 review

Mijn eerste ervaring was super. Ik kom zeker terug…. Vanuit Utrecht.

New"Good"
4/6
Gerben S.5 hours ago · 1 review

Zoals altijd lekker, snel, alleen een stuk duurder met kleinere porties

New"Not good "
2/6
Joren B.6 hours ago · 1 review

Bij binnenkomst ongeïnteresseerd personeel. De eerste 1 a 2 rondes liepen goed en kwamen snel. Bij ronde 3,4 en 5 misten gerechten en duurde het voor andere gerechten ruim 40 minuten… schandalig want na 2 uur sturen ze je wel weer weg… Zorg dat je je zaakjes op orde hebt of prop je restaurant niet zo vol waardoor je de service niet meer aankan.

New"Very good"
5/6
Mandy K.6 hours ago · 1 review

Zoals altijd was het eten weer super lekker en vers, en veel keuze. Zeker een aanrader

New"Excellent"
6/6
Jochem W.6 hours ago · 1 review

Gotta love this sushi bar. Purrrrfect sushi and nice personel .

New"Excellent"
6/6
Hager H.7 hours ago · 1 review

Ik heb gezellig gegeten met mijn kinderen. Het eten en service was top.

New"Very good"
5/6
Marlies H.14 hours ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Kleine tafel voor 8 personen, verder geen minpunten.

New"Good"
4/6
Olga M.a day ago · 1 review

Alles was goed en naar wens , zeker een aanrader.

New"Very good"
5/6
Anneke v.a day ago · 1 review

Gezellig en lekker gegeten. We zaten op een mooie plek

New"Very good"
5/6
Giovanni O.4 days ago · 2 reviews

Nice but not like usually. However dinner is better than lunch.

New"Good"
4/6
Abderrafi E.5 days ago · 1 review

Good Place, Nice Restaurant, the people how work there are very nice people.

New"Excellent"
6/6
Ayelén Alexandra G.5 days ago · 1 review

Tasty food and a nice place with friendly staff :)

New"Not good "
2/6
Caroliene K.6 days ago · 1 review

Koud eten, duurde lang en heel veel gerechten niet gekregen

New"Good"
4/6
Natalie V.7 days ago · 1 review

Personeel kortaf en erg zakelijk, maar eten is prima. Wij hadden een 2 pers. tafel. Deze stond heeeel erg dicht op andere tafel, waardoor samen een goed gesprek hebben lastig was.

New"Excellent"
6/6
Debbie A.7 days ago · 38 reviews

Zoals altijd lekker! Rustig gezeten. Tot de volgende keer weer!😋

New"Good"
4/6
Ed O.8 days ago · 1 review

Eten en bediening was goed. Wij gaan er zeker nog een keer eten.

New"Very good"
5/6
Jamila E.8 days ago · 1 review

Heerlijk eten goede personeel en sevice alles kwam op tijd

New"Average"
3/6
Gaya d.8 days ago · 1 review

Het duurde 15 minuten voordat we de iPad kregen. Hierbij werden we niet vriendelijk verwelkomt door deze dame. Dit lieten we achterwege en hebben we alsnog fooi gegeven, waar geen dankjewel vanaf kon komen. Laat staan het aankijken terwijl ik het zei. Het enige wat ervan af kwam was om de prijs te bevestigen. Erg jammer aangezien het eten lekker was

New"Good"
4/6
Marco v.8 days ago · 5 reviews

Wat we gewend zijn, prima eten, prima bediening. Genoten zoals altijd!

New"Very good"
5/6
Marco v.8 days ago · 5 reviews

Lekker gegeten. Aanrader om heerlijk sushi te eten en er even lekker uit te zijn!

New"Very good"
5/6
Marco v.8 days ago · 5 reviews

Wederom heel erg lekker gegeten. Bediening was vriendelijk en vlot. Eten was prima. Tot de volgende keer!

New"Very good"
5/6
Marco v.8 days ago · 5 reviews

Wederom heel erg lekker gegeten. Bediening was prima: vriendelijk en vlot. Eten was heerlijk.

New"Very good"
5/6
Marco v.8 days ago · 5 reviews

Wederom heel erg lekker gegeten. Bediening was prima: vriendelijk en vlot. Eten was zoals vanouds lekker. Tot de volgende keer!

New"Average"
3/6
Laura K.8 days ago · 1 review

Sushi is wat uitgedroogd, en al het frituur smaakte naar vis… Service was wel goed en snel 👍🏼

New"Excellent"
6/6
Sanne A.8 days ago · 2 reviews

Echt heerlijk sushi echt een aanrader kom zeker terug!! Heerlijk

New"Excellent"
6/6
Evert H.9 days ago · 1 review

It was great thank you and see you again! x

New"Excellent"
6/6
Simone D.9 days ago · 1 review

2de keer gegeten en het was weer heerlijk! Genoten van heerlijke cocktail die echt fruitig smaken! De sushi is top!

New"Excellent"
6/6
Quandoo Diner9 days ago · 1 review

Everything was amazing and very tasty. The fish tasted very fresh

New"Excellent"
6/6
Jennifer v.10 days ago · 6 reviews

Erg lekker eten, makkelijk te bestellen en het luxe menu is zeker je geld waard!!!

New"Excellent"
6/6
Sanne A.10 days ago · 2 reviews

Heerlijk sushi ik raad het iedereen aan personeel ook heel aardig

New"Excellent"
6/6
Marianne K.10 days ago · 1 review

Altijd prima, super vriendelijk personeel, gezellige sfeer. Snelle bediening, super

New"Excellent"
6/6
M C.11 days ago · 2 reviews

Het was weer een top ervaring, het eten was heerlijk en sfeer ook.

New"Excellent"
6/6
Bilal B.12 days ago · 1 review

Goed gegeten, service was net als altijd weer top gedaan

New"Very good"
5/6
Jessy V.13 days ago · 1 review

Het eten was super lekker. Bediening was vriendelijk. Het eten was ook snel

New"Good"
4/6
Sohayl Q.13 days ago · 1 review

Prima eten hier! Soms beetje slordig en eentoning alleen helaas.

New"Average"
3/6
Matthew R.14 days ago · 1 review

Een hele mooie locatie en inrichting. Het eten zelf is uitstekend. Wat ik wel jammer vind en ook ten koste van de sfeer gaat is het continue geconfronteerd worden met het tijdsbestek van twee uur. Dit geeft een heel gehaast en soms ook onwelkom gevoel. Vooral wanneer een medewerker komt melden dat we nog een half uur de tijd hebben.

New"Excellent"
6/6
Gillianne L.14 days ago · 1 review

Makkelijk en snel online gereserveerd. Eten was heerlijk! Ook de mocktail en cocktail echt lekker

"Very good"
5/6
Nada N.14 days ago · 10 reviews

Een aangepast menu was zeer verrassend en lekker. Zeker waard!

"Very good"
5/6
Milene G.15 days ago · 1 review

Was echt lekker eten echt een aanrader top tent. En nog te betalen

"Not good "
2/6
Marjolein K.15 days ago · 1 review

Het eten was over het algemeen goed. Waar we niet tevreden over zijn, is de bediening en de service. Er haperde iets in het verwerken van de bestellingen. Zo duurde het lang voordat drankjes kwamen. Maar bepaald eten kwam überhaupt niet. We hebben het vriendelijk gevraagd, het zou worden uitgezocht, maar ze kwam niet terug voor een terugkoppeling. En het gerecht kwam ook niet. Persoonlijk contact was er niet, geen oogcontact of glimlach.

"Excellent"
6/6
Natascha R.15 days ago · 21 reviews

Het eten was weer fantastisch zoals gewoonlijk, iets vernieuwde kaart. Goede smaken, super vers en prettig personeel.

"Very good"
5/6
Natascha R.16 days ago · 7 reviews

Gezellige sfeer, heerlijk eten. Veel keuze. Snelle en vriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Jose K.16 days ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten, werd ook vlot rondgebracht. Vriendelijk. Een aanrader, lekker vers

"Excellent"
6/6
M C.17 days ago · 2 reviews

Het eten was echt heerlijk en service ook er werd steeds gevraagd of alles naar wens was. Het was zeker naar wens en leuke sfeer.

"Good"
4/6
Michelle v.17 days ago · 2 reviews

Eten was goed en kwam snel. Wel luidruchtig op het terras.

"Excellent"
6/6
Debbie A.17 days ago · 38 reviews

Was weer top! Had om de ronde tafel gevraagd en gekregen! Super gezellig met de kinderen en kleinkind! Tot de volgende keer!!

"Good"
4/6
Olivette V.19 days ago · 115 reviews

het was weer fijn tafelen, sushi was echt lekker en kwam ook netjes getimed op tafel. in mijn ijs zat helaas een haar, maar dit is snel en erg netjes opgelost.

"Very good"
5/6
Mahmoud S.19 days ago · 1 review

Lekker goed gegeten, ruime keuze, zeker een aanrader, top restaurant.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner20 days ago · 1 review

Goeie service uitstekend eten lekkr op terras heerlijk waar voor je geld

"Very good"
5/6
Joy G.20 days ago · 1 review

Beautiful food and excellent service no wonder its such a popular restaurant.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.