Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centre
Tatsu Haarlem 1
Tatsu Haarlem 1 Reviews

Tatsu Haarlem 1

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Tatsu Haarlem 1 in Centre, Haarlem

Fast and free booking for:

Reviews of Tatsu Haarlem 1 (1,995)

Read what people think about Tatsu Haarlem 1. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Tatsu Haarlem 1 before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Tatsu Haarlem 1 and book a table with confidence!

5.0/6

1,995 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6822
5688
4326
392
246
121
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Esther K.7 days ago · 1 review

Super lekker! Vooral heel vers! De gangen gingen ook heel snel achter elkaar, alleen bij de laatste gang duurde het wat langer. Personeel was erg vriendelijk. Al met al leuke avond gehad.

New"Excellent"
6/6
Natascha R.7 days ago · 18 reviews

De lekkerste sushi, voor ons alleen nog maar hier. Altijd vers, goede smaken en temperatuur en ruime keus.

New"Excellent"
6/6
Natascha R.7 days ago · 18 reviews

Dit keer geluncht en dat was weer heerlijk zoals altijd. De lekkerste sushi en ook de warme gerechten zijn super.

New"Excellent"
6/6
Natascha R.7 days ago · 18 reviews

Altijd weer een feestje om hier te eten. Lekkerste sushi en daar rijden we dan ook graag een stuk verder voor.

New"Excellent"
6/6
Natascha R.8 days ago · 18 reviews

Heerlijk gegeten zoals altijd. Vers en ruime keus, met heerlijke smaken.

New"Excellent"
6/6
Renske B.9 days ago · 24 reviews

Zoals altijd enorm lekker, stelt nooit teleur bij tatsu, het liefst gaan we elke week

New"Average"
3/6
Marianne H.10 days ago · 1 review

Ik vond het eten echt niet lekker. Weinig smaak, droog en erg vet. Ik zou er niet nog een keer eten. De service was ook niet goed.

New"Excellent"
6/6
Hilal K.10 days ago · 5 reviews

Voor het eerst geluncht bij Tatsu. Was lekker en snel

New"Good"
4/6
Andre R.11 days ago · 1 review

Prima eten Alleen niet alles gekregen wat besteld was Beetje jammer Ook niet om gevraagd, dacht laat maar .

New"Very good"
5/6
Edgar M.12 days ago · 1 review

Goede service en lekker eten. Voor herhaling vatbaar. Blije groet, Edgar

New"Excellent"
6/6
Marit E.12 days ago · 1 review

Het eten was heerlijk en kwam erg snel door de goede bediening

New"Average"
3/6
Marcel K.13 days ago · 1 review

We zijn hier vaker geweest en normaal alles oké, goede bediening, dit was de eerste keer dat de bediening traag was, moesten een paar keer vragen waar onze bestelling bleef.

"Very good"
5/6
Swen d.14 days ago · 1 review

Wat ik heel erg jammer vond en wat zwaar weegt in mijn beoordeling is dat ik in het laatste kwartier nog wat dingen heb besteld die nooit zijn geserveerd!

"Very good"
5/6
Sigrid V.15 days ago · 1 review

Heerlijk en goed gegeten, gezellige sfeer. Goede service! Een aanrader.

"Excellent"
6/6
Farolaina D.15 days ago · 4 reviews

Super super super super lekker zoals altijd geweldig uit eten

"Excellent"
6/6
Farolaina D.15 days ago · 4 reviews

Alles was heerlijk alleen altijd jammer bij deze locatie als je met z’n 2en bent zit je echt op elkaars lip

"Very good"
5/6
Riven L.17 days ago · 3 reviews

Het eten was echt heerlijk, werd snel bereid en gebracht. waardoor je de kans kreeg om zoveel mogelijk te proeven van het menu

"Average"
3/6
Hilal K.17 days ago · 5 reviews

we misten telkens een gerecht bij elke ronde, eenmaal aangegeven bij de serveerster zo ze het gaan checkken.. helaas nooit terug koppeling gehad. Terwijl we nog 45 min hadden zeggen ze je hebt nog 30 min :). Een kwartier later gaf het tablet pas aan dat we nog een halfuurtje over hadden. Heel jammer de service en kwaliteit van Tatsu Haarlem is achteruit gegaan

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner17 days ago · 2 reviews

Vind het belachelijk voor een water € 7,95 jammer jammer

"Excellent"
6/6
Mirella T.18 days ago · 1 review

Altijd lekker eten en vriendelijke bediening. Wij komen hier graag

"Excellent"
6/6
Hilal K.21 days ago · 5 reviews

We hebben heerlijk gegeten bij Tatsu. Wel aan de prijzige kant.

"Excellent"
6/6
Natascha R.21 days ago · 18 reviews

Heerlijke lunch, zeer goede smaken, super vers en prettige bediening. Top, zoals altijd

"Average"
3/6
R I.21 days ago · 3 reviews

Snelle service, wel twee maal om vergeten bestellingen moeten vragen. Prima assortiment, de warme producten waren niet iedere ronde goed warm maar lauw dat was jammer. Al met al een prima ervaring maar niet uitstekend.

"Excellent"
6/6
Nazira A.23 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten en gezellig sfeer.we komen zeker terug.tot gauw !!

"Excellent"
6/6
Monique v.24 days ago · 1 review

Gezellige locatie. Snelle bediening en heerlijke sushi! Zeker een aanrader.

"Excellent"
6/6
Britney S.a month ago · 1 review

Altijd goed! Niks te klagen! Blijft ons favoriete restaurant als het om sushi gaat!

"Excellent"
6/6
Laurent F.a month ago · 1 review

Good quality, a lot of variété in the deluxe dinner option, good service, reasonable price, clean space

"Good"
4/6
Rebecca R.a month ago · 1 review

Was alleen beetje jammer dat de warme gerechtjes soms koud waren

"Awful"
1/6
Najoua N.a month ago · 1 review

Alles was heel koud en de smaken klopten niet. Het leek alsof het allemaal opgewarmd eten was van de dag ervoor. Voor ons niet meerb

"Very good"
5/6
ciska D.a month ago · 1 review

Wij hebben lekker gegeten. De bediening was vriendelijk en de service was goed.

"Good"
4/6
Rene H.a month ago · 1 review

Was gewoon weer heerlijk en gezellig, niks mis mee .

"Very good"
5/6
Chelsey W.a month ago · 1 review

Ik kom al jaren met mijn vrienden en familie bij Tatsu, voormalig Sumo. Wat ik wel heb gemerkt is dat veel gerechten kleiner zijn geworden en sommige lekkere gerechten zijn helaas van het menu af geschrapt. Vroeger was er een sushi rol met geflambeerde? sint jacobsschelp dat was echt een van mijn favorieten! Maar de kwaliteit is nog steeds goed. Bediening uiterst vriendelijk, wij zijn blij met Tatsu. In het weekend super druk/vol dus wel van te voren reserveren!

"Good"
4/6
Lindy d.a month ago · 1 review

Goed eten, gezellig maar wel heel druk. Ik ben blij dat de medewerkers rekening hebben gehouden met mijn verzoek om in een hoekje gezet te worden om zo geluid te dempen.

"Very good"
5/6
Arend V.a month ago · 1 review

Het was top! Goed eten en heel snel bereid voor een prima bedrag

"Excellent"
6/6
Hannah E.a month ago · 1 review

Het was heerlijk en de bedieningwas top!!! Wij komen zeker terug

"Very good"
5/6
Bram A.a month ago · 3 reviews

lekker gegeten veel verschillende gerechten die snel werden uit geserveerd.

"Average"
3/6
Remco v.a month ago · 1 review

Leuk restaurant, verder niet bijzonder. Prijskwaliteitverhouding zit goed. Sfeer is goed. Vooral veel jongeren trekt het aan.

"Very good"
5/6
Natascha R.a month ago · 4 reviews

Snelle, vriendelijke bediening. Heerlijk eten en ruime keuze. Zeer geslaagde lunch.

"Good"
4/6
Anna A.a month ago · 1 review

Het was goed geregeld en we zaten aan een erg leuke tafel

"Very good"
5/6
Ilyas U.a month ago · 1 review

Het is altijd genieten en lekker eten bij Tatsu .