Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centre
Tatsu Haarlem 2
Tatsu Haarlem 2 Reviews

Tatsu Haarlem 2

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Tatsu Haarlem 2 in Centre, Haarlem

Fast and free booking for:

Reviews of Tatsu Haarlem 2 (1,532)

Read what people think about Tatsu Haarlem 2. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Tatsu Haarlem 2 before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Tatsu Haarlem 2 and book a table with confidence!

5.1/6

1,532 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6666
5565
4201
364
221
115
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Juanita D.2 hours ago · 1 review

Sfeervolle verlichting, aardig personeel, heerlijk eten, veel keus en betaalbaar.

New"Very good"
5/6
Hendrik L.a day ago · 1 review

Heerlijk eten en snelle service! Kom zeker nog een keer terug.

New"Excellent"
6/6
Chamaine B.3 days ago · 1 review

Ze waren heel snel met eten brengen en goed kwaliteit met eten!

New"Very good"
5/6
Roan A.4 days ago · 1 review

Ongelooflijk fantastisch mooi geweldig lekker gegeten. Voor dit geld ga ik geheid nog een keer.

New"Excellent"
6/6
Rob v.6 days ago · 2 reviews

We eten hier vaak. Ruime keuze aan heerlijke gerechten en goed op smaak. Snelle en vlotte bediening. Altijd een vriendelijk woord met de leiding. Kortom, van harte aanbevolen!

New"Very good"
5/6
Anja L.8 days ago · 1 review

Alles prima, lekker eten en vriendelijke bediening. Komen zeker terug

New"Good"
4/6
Angela H.8 days ago · 1 review

We hebben lekker gegeten en leuke sfeer. Bediening kan iets beter.

New"Excellent"
6/6
Jacky J.8 days ago · 1 review

We hebben echt heel lekker gegeten, vriendelijk personeel ook. Wij komen nog een keer terug!

New"Excellent"
6/6
Quandoo Diner8 days ago · 1 review

Heeerlijk gegeten en goede service! We komen snel weer terug

New"Good"
4/6
Gavin W.10 days ago · 1 review

Erg leuke ervaring voor de eerste keer in het restaurant

New"Very good"
5/6
Marijn S.11 days ago · 1 review

Erg lekker eten en snelle en vriendelijke bediening gehad hier

New"Very good"
5/6
René E.12 days ago · 1 review

Vriendelijke bediening, sfeervol restaurant (beetje aan donkere kant), gemakkelijk bestellen en snelle service.

New"Excellent"
6/6
Jamie B.13 days ago · 1 review

Goeie kwaliteit Vriendelijk personeel Cocktails waren ook super lekker Top ervaring

New"Excellent"
6/6
Rogier v.14 days ago · 6 reviews

Lekker zoals altijd, in dit geval de Deluxe variant. Nieuwe kaart is ook een aanrader qua nieuwe toevoegingen.

"Excellent"
6/6
Jose R.15 days ago · 1 review

Super lekker gegeten en gezellig gezeten. Echt een aanrader voor de liefhebber van sushi en gezelligheid

"Very good"
5/6
Niels H.15 days ago · 6 reviews

Het eten was weer heerlijk zoals altijd, snelle service en aardig personeel. Een echte aanrader!

"Very good"
5/6
Sharon S.15 days ago · 1 review

Vlotte en aardige bediening. Lekkere afwisselende kaart. Heerlijk gegeten. Aanrader!

"Excellent"
6/6
Minou N.17 days ago · 1 review

We hebben een leuke avond gehad! Goede service en lekker eten!

"Excellent"
6/6
Carmen B.18 days ago · 10 reviews

Dit is onze favoriete sushi restaurant ...altijd goed ..de bediening is vriendelijk

"Excellent"
6/6
Richard H.18 days ago · 5 reviews

Het was top, een tijdje niet geweest misschien wel beter als daarvoor

"Very good"
5/6
julie w.19 days ago · 1 review

Super lekker gegeten en de service was top. Het meisje met de piercing in het midden van der lip heeft onze avond wel echt gemaakt! Wel moet ik zeggen, ik werk zelf ook in de horeca en wij hebben een collega die van jullie afkomt en ik vind het belachelijk dat alle fooi bij de baas komt. Je personeel werkt er voor. Verder was er niks te klagen maar dat vind ik wel schofterig!

"Excellent"
6/6
Mies d.24 days ago · 3 reviews

Geweldig, goed gegeten. En leuk personeel. We gaan zeker weer.

"Good"
4/6
Luca K.24 days ago · 2 reviews

Leuke Tatsu, alleen wat langzamer dan die in Leidschendam. Sfeer wel gezellig.

"Very good"
5/6
Olivette V.25 days ago · 115 reviews

De nieuwe kaart is gestart bij tatsu, helaas voor mij persoonlijk niet week verbetering. Mijn favoriet is van de kaart af en wat erbij is gekomen is helaas niet mijn smaak. Het kwam wel allemaal snel op tafel en was vers.

"Good"
4/6
Seren O.25 days ago · 1 review

Het eten was opzicht lekker, maar deden best lang met serveren, verder was het een prima sfeer.

"Not good "
2/6
Isaura W.a month ago · 2 reviews

Telefonisch gebeld door Tatsu met de mededeling dat er alleen nog een tafel beneden is. Vervolgens worden we aan een tafel precies naast de keuken geplaatst. Uiteindelijk na vragen toch de tafel beneden gekregen. Beneden is er geen tot slecht telefonisch netwerk. Wifi is niet beschikbaar voor klanten. De bestelling duurt erg lang voordat het wordt geserveerd. Het dessert duurde uiteindelijk 20 min voordat alles compleet was gereserveerd. Kortom veel verbeterpunten nodig!

"Average"
3/6
J O.a month ago · 1 review

Sushi is goed maar er wordt teveel mayo gebruikt. Hierdoor wordt de smaak overheerst.

"Average"
3/6
Fréderique v.a month ago · 1 review

Dat het druk is op zaterdag zijn we wel gewend, maar deze zaterdag was de service een stuk minder dan we gewend zijn. Drankjes werden neer gezet zonder iets te zeggen. De sushi kwam op tafel en soms keken ze je niet eens aan. Van de laatste ronde was 1 gerecht niet gekomen. We vroegen netjes hoe het zat en kregen te horen dat het er snel aan zou komen. Vervolgens hebben wij nog een half uur gezeten, ondertussen toetjes besteld en de rekening betaald. Toen wij alleen nog koffie voor ons hadden staan en de rest van de tafel al helemaal opgehaald was, kwam het gerecht. Als de medewerker naar de tafel en ons had gekeken, had zij gezien dat wij al een geheel opgeruimde tafel hadden en kunnen vragen of het gerecht nog gewenst was. Helaas werd het zonder iets te zeggen of naar ons te kijken zo op tafel gezet.

"Average"
3/6
Pieter V.a month ago · 1 review

Lekker snel maar de manier waarop door sommige medewerkers eten op tafel wordt gesmeten is echt onbeschoft. Kwaliteit van gerechten middelmatig.

"Very good"
5/6
Babs B.a month ago · 1 review

Snelle en vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Wel aan de prijs.

"Very good"
5/6
Lisette R.a month ago · 1 review

Lekker gegeten en snelle en vriendelijke bediening. Top als je met kids bent.

"Very good"
5/6
Carla H.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede bediening, goede sfeer Koffie wel ons favoriete merk was helaas koud

"Excellent"
6/6
Tiffany H.a month ago · 1 review

Ons nieuwe favoriete restaurant voor datenight vriendelijk personeel en een heerlijke gevarieerde kaart

"Excellent"
6/6
Janet v.a month ago · 1 review

We zaten wel wat krap, je ziet dat de ruimte optimaal gebruikt wordt, dus je kunt letterlijk horen wat gasten aan een ander tafeltje naar ons zeggen. Buiten dit om, geweldig eten en een geweldige bediening. Een aanrader, komen snel weer terug.

"Very good"
5/6
Youssef O.a month ago · 1 review

Lekker eten goeie service zeker een aanrader we komen terug

"Very good"
5/6
MT L.a month ago · 1 review

Great ambiance and the deluxe menu was nice because of their wide variety of sushi

"Excellent"
6/6
Franca M.a month ago · 27 reviews

tatsu 2 vind ik net wat gezelliger dan tatsu 1,heerlijk eten

"Excellent"
6/6
Franca M.a month ago · 27 reviews

heerlijk gegeten, beste sushi die er te vinden is in Haarlem

"Good"
4/6
Fatima S.a month ago · 1 review

Fijne service, eten is lekker, alleen kregen we niet alles wat we hadden besteld bij alle rondes. Later bij het afrekenen werd er aangegeven dat het wellicht te druk was. Dat was een wel een grote minpunt. Je kan dit ook ondervangen door bijvoorbeeld dat digitaal aan te geven of desnoods persoonlijk melden. Je betaald inmiddels wel voor een all you can eat concept…

"Very good"
5/6
Tessa M.2 months ago · 1 review

Eten was heel lekker, bediening was vriendelijk. Hier ga ik Zeker nog een keer heen!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 22 reviews

Goed eten. Vlotte bediening! Tip: Wel reserveren snel vol. Wij komen zeker terug

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 22 reviews

Heerlijk gegeten. Goede en ruime menukaart. Prima jong personeel. Wij komen zeker terug

"Good"
4/6
Mirjam S.2 months ago · 1 review

Het eten was in het algemeen erg lekker. Sommige dingen iets minder dan de ander. Heel aardig personeel en een mooie locatie/mooi interieur!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner2 months ago · 22 reviews

Prima restaurant! Snelle bediening. Heerlijk eten. 1 woord top!! We komen snel weer terug

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 22 reviews

Wederom weer goede service en vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. wij komen snel weer terug

"Very good"
5/6
E H.2 months ago · 1 review

Smakelijke gerechten die in een bizar hoog tempo worden geserveerd door vriendelijk personeel

"Excellent"
6/6
Norman P.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten met mijn zakenrelatie. Door het rumoer verstond ik mijn collega soms niet

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner2 months ago · 22 reviews

Was weer heerlijk eten. Bediening top! Wij gaan komen zeker weer terug

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner2 months ago · 22 reviews

Heerlijk gegeten. Vlotte bediening en vriendelijk. Wij gaan zeker terug komen

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner2 months ago · 22 reviews

Weer heerlijk gegeten. Goede bediening Wij komen snel weer terug!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.