Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centre
Tatsu Haarlem 2
Tatsu Haarlem 2 Reviews

Tatsu Haarlem 2

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Tatsu Haarlem 2 in Centre, Haarlem

Fast and free booking for:

Reviews of Tatsu Haarlem 2 (1,470)

Read what people think about Tatsu Haarlem 2. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Tatsu Haarlem 2 before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Tatsu Haarlem 2 and book a table with confidence!

5.1/6

1,470 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6643
5538
4194
360
220
115
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Niels V.3 days ago · 1 review

It was actually suprisingly good. I didn't visit for a couple of years, because in my opinion the quality declined back then (this was when it was still named Sumo). But this time around the food was really good, and so was the service! My relatives from Vietnam we're also very impressed, food and drinks were delivered at lightningspeed. We opted for the deluxe menu option, with sashimi and fancy rolls, and I wouldn't have it any other way next time. Will be back again soon.

New"Excellent"
6/6
Ger B.3 days ago · 1 review

zijn nu in beide restraurants zeer goed en erg lekker

New"Very good"
5/6
Tanja H.3 days ago · 1 review

Heerlijke sushi de Luxe, prima bediening vriendelijk en vrolijk en toen ik ijs vroeg voor in de wijn ging hij het meteen halen terwijl het toch erg druk was. Het was er wel erg warm, dus iets meer ventileren zou fijn zijn.

New"Very good"
5/6
Jay L.3 days ago · 1 review

My review says more then enough. See uiu next time.

New"Very good"
5/6
Victoria G.4 days ago · 1 review

I had a really nice time and the food was delicious. The service was also very fast and friendly. Furthermore, the appearance of the restaurant was beautiful. Would really recommend!!

New"Very good"
5/6
Marc van der Weiden a.4 days ago · 2 reviews

Vriendelijke correcte bediening, zeer veel keuze en heel lekkere gerechten.

New"Good"
4/6
Raymond O.4 days ago · 1 review

Leuk restaurant, beetje klein. Heerlijk eten en uitgebreid menu met vele smakelijke gerechten. Beetje aan de dure kant vergeleken meet soortgelijke restaurants. Bediening mag iets secuurder en netter maar staf is zeer vriendelijk.

New"Excellent"
6/6
Belinda V.5 days ago · 1 review

Altijd heerlijk eten en hele fijne bediening. Lekkere wijn ook 😉

New"Average"
3/6
Kim M.6 days ago · 1 review

De plek beneden was niet wat we gehoopt hadden. Als je met 8 personen gaat eten en 450,- betaald, mag daar ook best iets tegenover staan. We zaten beneden, in aanloop van de toiletten. Het was er muf, heel donker en erg warm. Door de grootte van de groep was het niet mogelijk te verkassen. Bij reservering zou dit vooraf aangegeven moeten worden lijkt me. Eten en bediening was niets op aan te merken overigens. Konden alleen amper zien wat we gingen eten! Was echt een tegenvaller door de plek en zou me weerhouden om weer te gaan eten bij Tatsu 😞

New"Very good"
5/6
Becky W.6 days ago · 2 reviews

First time at Tatsu. Selected the deluxe menu for the sashimi and wow for an all you can eat restaurant, the sashimi were of really good quality, especially the hamachi. Some dishes could do with less sauce such as the grilled ika. Another idea would be to have an option/remark section for less/no sauce etc. All in all really good value for money ayce!

New"Excellent"
6/6
Jeffrey S.7 days ago · 2 reviews

Top eten en snelle service. Goede parkeermogeljkheden. Garage is wel vaak vol.

New"Excellent"
6/6
Rob V.8 days ago · 2 reviews

Was weer lekker eten bij Tatsu. Gerechten zijn heerlijk, bediening is snel en foutloos.

New"Excellent"
6/6
Kim L.9 days ago · 5 reviews

Was top! Zeker een aanrader om naar toe te gaan!

New"Very good"
5/6
Henri L.11 days ago · 2 reviews

Was erg lekker. Bediening mag vrolijker kijken. Sfeer was prima.

New"Excellent"
6/6
Joey G.13 days ago · 3 reviews

Zoals altijd, weer heerlijk gegeten. Service was ook weer goed!

New"Not good "
2/6
Yamna R.13 days ago · 1 review

Echt heel warm binnen, niet te doen! Liever weer naar TATSU 1.

New"Excellent"
6/6
Ralph J.13 days ago · 1 review

Lekker eten, zietner goed verzorgd uit, fijne sfeer en bediening

New"Very good"
5/6
Jacqueline K.14 days ago · 1 review

Was er een anderhalf uur voor sluitingstijd, maar alsnog heerlijk gegeten.

"Very good"
5/6
R G.15 days ago · 1 review

Vriendelijke en behulpzaam personeel en lekker vers eten voerden de boventoon

"Excellent"
6/6
Fikria F.16 days ago · 2 reviews

Loved it! I recommend to come earlier bc it’s less busy

"Very good"
5/6
Kimberley B.17 days ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en snelle service. Bediening is vriendelijk en enthousiast!

"Not good "
2/6
Sami Ö.18 days ago · 1 review

Het was een tijd geleden dat ik voor het laatst bij Tatsu was gaan eten. Ik dacht laten we weer oud vertrouwd gaan eten met een goede vriend. -Klantvriendelijkheid Het viel mij direct bij binnenkomst al op, de klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Het voelde niet als een warm welkom wat voorheen wel het geval was. De medewerkers hebben het waarschijnlijk heel druk, maar een glimlach en/of een groet zou wel op zijn plaats zijn. Ook tijdens het serveren wordt er niet gegroet of naar de klant gekeken, terwijl ik dit voorheen wel ervaarde bij Tatsu. - Kwaliteit. Tijdens het serveren van de gerechten vielen mij een aantal dingen op. Het aantal was verminderd en het leek de sushi leek veel kleiner dan voorheen. De smaak was wel oké, voorheen was dit vele malen beter. Kort samengevat de kwaliteit is achteruit gegaan.

"Very good"
5/6
Dionne V.18 days ago · 1 review

Lekker gegeten alles vlot gebracht aan de tafel. Goede sfeer voelde als niet druk maar toch was het restaurant vol. Erg gezellig

"Average"
3/6
Ella v.20 days ago · 1 review

Helaas was het twee maanden kwalitatief beter. Personeel + eten.

"Excellent"
6/6
Mary H.20 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten en een tip cocktail erbij. Super ech5 dankjewel.

"Good"
4/6
Lucienne V.23 days ago · 1 review

Personeel kan wat meer in het werk proberen te hebben. Dat zou de ervaring flink kunnen verbeteren.

"Good"
4/6
Willem R.23 days ago · 1 review

Het eten is altijd prima.. maar de bediening voor het afhalen en brengen kan geen woord of aardigheid af. Uit eten blijft een beleving.. geef daar maar eens aandacht aan!

"Good"
4/6
Olivette V.25 days ago · 111 reviews

was weer gezellig maar vooral weer heerlijk, goede en gezellige service. eten kwam snel en was vers. we waren weer de laatste die weg gingen.

"Excellent"
6/6
Kees B.25 days ago · 1 review

Zoals we gewend zijn weer heerlijk gegeten. Best Sushi in town! En ver daarbuiten

"Excellent"
6/6
carla v.25 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten en mooi restaurant. De cocktails waren heerlijk ! Echt aanrader

"Awful"
1/6
Quandoo Diner25 days ago · 2 reviews

Het stonk beneden, kregen geen nieuwe plek aangewezen of korting

"Good"
4/6
Anna Miranda S.a month ago · 1 review

Prima eten en gezellig druk tijdens lunch fijn was het

"Average"
3/6
Luca v.a month ago · 2 reviews

Eten was lekker en kwam snel. Het restaurant stonk echter enorm naar het toilet. Hier iets over gezegd maar personeel kwam er nooit meer op terug.

"Very good"
5/6
Tara S.a month ago · 2 reviews

Lekker gegeten, snelle bediening. Zeker nog eens een bezoek waard!

"Very good"
5/6
Paul H.a month ago · 1 review

Ik ben er meer geweest naar heb het idee dat de kwaliteit gestegen is, het was heerlijk.

"Excellent"
6/6
Cindy H.a month ago · 1 review

Een heerlijk ervaring met sushi, gezellig en snelle service! Volgende keer weer. De kaart van Tatsu is verreikend.

"Excellent"
6/6
Damian P.a month ago · 1 review

Service was goed, eten kwam snel, eigenlijk altijd goed als ik daar ben!

"Excellent"
6/6
Ashley W.a month ago · 4 reviews

We hebben heerlijk gegeten, erg vriendelijk personeel ook. Wij komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Demi A.a month ago · 7 reviews

Zitten hier altijd goed, lekker eten en snelle service. Wij blijven terug komen

"Excellent"
6/6
Jorn W.a month ago · 3 reviews

Heerlijke sushi en het Deluxe menu is dan ook zeker een aanrader!

"Good"
4/6
Devaughn S.a month ago · 1 review

Gezellige sfeer, goede service. Kwaliteit van het eten is echt top. Ook de cocktails en mocktails erg lekker

"Excellent"
6/6
Shirley V.a month ago · 2 reviews

Tatsu heeft de lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten daarom ook het favoriete plekje van mijn vriend en ik en komen wij zeker 2 keer per maand voor een sushi date

"Good"
4/6
Tommy D.a month ago · 1 review

Eten was prima, alleen de sashima was te dik gesneden en minder mals dan gewend

"Good"
4/6
Vaana D.a month ago · 5 reviews

Zoals gewoonlijks weer heerlijk gegeten bij Tatsu. Helaas wel heel druk.

"Excellent"
6/6
Kristy D.a month ago · 2 reviews

Lekker gegeten en ook de service die was prima !

"Excellent"
6/6
Quandoo Dinera month ago · 3 reviews

Goed eten, leuke sfeer, geen lange wacht tijden voor gerechten!

"Good"
4/6
Charlotte d.a month ago · 5 reviews

altijd lekker eten. kom er graag. ongeveer 1x per twee maanden

"Very good"
5/6
Fitri S.a month ago · 1 review

Heel lekker en gezellige sfeer. De enige die ik niet fijn was de medewerker had per ongeluk de soep gevalen en was mijn mouw nat. Hij had gewoon geen excuus en alsof dat niet gebeurd was.

"Good"
4/6
ingrid v.a month ago · 1 review

het was heerlijk goede service alleen de tafel was te klein beetje weinig ruimte.gern banken zetten.

"Excellent"
6/6
Wiegert v.a month ago · 10 reviews

Heerlijk kerst diner, genoten met het hele gezin, grote aanrader!