Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
West
Trattoria Pizzeria Da Damiano
Trattoria Pizzeria Da Damiano Reviews

Trattoria Pizzeria Da Damiano

Italian, Pizza, Mediterranean, European

Dishes priced around17€

Photo of restaurant Trattoria Pizzeria Da Damiano in West, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Trattoria Pizzeria Da Damiano (10)

Read what people think about Trattoria Pizzeria Da Damiano. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Trattoria Pizzeria Da Damiano before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Trattoria Pizzeria Da Damiano and book a table with confidence!

5.3/6

10 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
65
53
42
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Lydia K.a month ago · 1 review

Het was super lekker. Goede kwaliteit. Echt de beste pizza die ik heb gegeten in Amsterdam. Ik ben wat overgevoelig voor geluid en merkte dit. Volgende keer misschien buiten zitten.

"Good"
4/6
Sandra C.3 months ago · 1 review

Heel persoonlijk, lekker gegeten, gewoon gezellig! We komen terug hoor

"Good"
4/6
Anja F.4 years ago · 1 review

Vriendelijke bediening, sfeer leuk zoals gewend en altijd lekker gerechten met verse ingrediënten.

"Very good"
5/6
Basil J.4 years ago · 1 review

really good food, nice atmosphere and great service :) recommend

"Excellent"
6/6
Jeanne d.5 years ago · 1 review

Goed restaurant als je niet te duur uit eten wilt. prima prijs - kwaliteitsverhouding. Eenvoudige entourage. Sfeer was goed. bediening vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

De eerste keer dat ik hier heb gegeten zeker niet de laatste keer! Het eten en de wijnen zijn er heerlijk! En de bediening en de koks zijn superaardig! Ik word vaste klant!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

A lovely italian restaurant. The staff is lovely and the food really good.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Klein juweeltje in Amsterdam. De lekkerste steenoven pizza's komen hier uit de keuken en daarna is het genieten in een traditioneel Italiaanse ambiance. Goede sfeer, pannen, wijnflessen en zelfs gitaar aan de muur. Je waant jezelf in klein Italië lijkt het wel. De huisgemaakte tiramisu en de witte tartufo kan ik aanbevelen als dessert. Smullen tot in de gloria, geweldig heerlijk genoten!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Topeten en vriendelijke bediening in n gezellig knus restaurantje. De koks spreken voornamelijk italiaans maar Fernando die je bedient spreekt Ned Sp en Italiaans. Gezellige sfeer en leuk met kinderen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk eten, fijne bediening, warm welkom!! Je voelt je thuis en het is een stukje Italië in Amsterdam. Kunt er goed zitten, zowel binnen als buiten!,

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.