Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Uitspanning Boslust
Uitspanning Boslust Reviews

Uitspanning Boslust

International, Dutch, Eat & Drink

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Uitspanning Boslust in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Uitspanning Boslust (33)

Read what people think about Uitspanning Boslust. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Uitspanning Boslust before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Uitspanning Boslust and book a table with confidence!

5.2/6

33 reviews

Food:Great
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
614
511
47
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Nicole B.5 days ago · 1 review

Leuke sfeer, aardig personeel! Is een aanrader voor jong en oud

"Good"
4/6
Hester H.a month ago · 1 review

Gezellig, goede service, prettige bediening, mooie tapas plank vooraf en lekker bier

"Good"
4/6
wytze h.2 months ago · 1 review

nee, dat vind ik te veel moeite. Ik wil best met symbolen iets aangeven maar verder ga ik niet.

"Average"
3/6
Patty L.2 months ago · 1 review

Het is een gezellige zaak, alleen was het bloedheet binnen. De bediening was een, naar mijn idee, onervaren jongeman. Niet onvriendelijk, maar geen echte gastheer. Het eten was middelmatig.

"Very good"
5/6
Bert D.2 months ago · 1 review

Prima. Ongedwongen. Goed voor een redelijke prijs. Kortom: Altijd aanbevolen.

"Good"
4/6
Hans d.2 months ago · 1 review

Helaas wel een probleem met de bediening. Eerst gemors met de rode wijn, daarna een verkeerd gerecht geserveerd. Jammer, want we zijn heel tevreden, kok doet prima werk. Sfeer prima.

"Very good"
5/6
Dennis L.2 months ago · 1 review

Was een gezellige sfeer eerst lekker wat gedronken. En daarna heerlijk gegeten voor een leuke prijs.

"Excellent"
6/6
Arjen Z.3 months ago · 1 review

Fijne gelegenheid om, zoals in ons geval, snel even een gezellig hapje te eten voor je naar een concert gaat in Tivoli.

"Very good"
5/6
Rob v.3 months ago · 1 review

Lekker gegeten en gedronken, in een ontspannen sfeer. Aardige bediening.

"Excellent"
6/6
Laurens M.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten: prima daghappen (vega, vis, vlees), ongedwongen sfeer, geen opsmuk, een van de allerbeste eetcafe's van de stad

"Excellent"
6/6
Gijs v.4 months ago · 1 review

Leuk dat ontvangen, leuke tafel, heerlijk gegeten, prima bediend. Grandioos!

"Good"
4/6
Mirjam H.5 months ago · 1 review

Lekker eten voor een betaalbare prijs, in een gezellige bistro (waar ik eigenlijk meestal voor de (werk)lunch kom. Fijne bediening en sfeervol. Akoestiek niet zo heel best. Kon mijn partner die vlak naast mij zat bijna niet verstaan helaas.

"Good"
4/6
Gerard V.5 months ago · 1 review

Lekker eten alleen de varkenshaas was zeer klein, ik ben beter gewend!

"Very good"
5/6
Jannie M.5 months ago · 1 review

Super lieve goede bediening Heerlijk gegeten en gezellig gezeten binnen

"Excellent"
6/6
Jasmina G.5 months ago · 1 review

Top service, eten was heerlijk en mooi plekje voor ons gemaakt op terras! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Kathleen K.a year ago · 1 review

Supergezellig, fijne locatie, heerlijk eten! En lief personeel! Echt een Aanrader!!!!

"Good"
4/6
Inaria K.a year ago · 1 review

We hadden gereserveerd en werden goed ontvangen. Verder was het bedieningsproces erg traag. Eerste drankje duurde lang, met 4 personen hebben we zelf een kaart gepakt en gedeeld, niemand wees ons op het dagmenu, we hebben maar 1 drankje gedronken. Werd niet gevraagd of we nog iets wilden. Kreeg een beetje een do-it-yourself gevoel. Vlees was oke. Groenten leken wel uit blik te komen. Friet was oke maar al met al niet bijzonder.

"Very good"
5/6
Laine G.a year ago · 1 review

Bij de reservering had ik gevraagd om indien mogelijk een rustig plekje. Fantastisch dat daar rekening mee is gehouden, want het was een prima plekje! De genoten lunch was heerlijk en over de bediening niets te klagen! Aanrader!

"Very good"
5/6
Paula B.a year ago · 1 review

Sfeervolle zaak, goede prijs-kwaliteit verhouding, attent personeel. Heerlijk gegeten! Top.

"Excellent"
6/6
Harno H.2 years ago · 1 review

2e keer gegeten, en was weer erg gezellig. werd van tevoren netjes gebeld of we wat eerder konden komen. anders hadden we maar kwartier om te eten. :-) dus dan maar eerder.

"Very good"
5/6
Radboud d.3 years ago · 2 reviews

Altijd fijn in Boslust en het was nu wel heel lang geleden

"Very good"
5/6
Willem Z.3 years ago · 1 review

Prima burger voor redelijke prijs. Ruime Covid indeling. Er wordt goed rekening gehouden met veiligheidsmaatregelen.

"Excellent"
6/6
Radboud d.4 years ago · 2 reviews

Het is altijd fijn in Boslust, een van de fijnste plekken in Utrecht.

"Excellent"
6/6
Leo N.4 years ago · 2 reviews

We konden buiten zitten. Was relaxed. Heerlijk mosselen gegeten. Top

"Very good"
5/6
Maarten S.4 years ago · 1 review

Prima restaurant, lekker gegeten (vegetarische burritos, en bij de thee nog heerlijke appeltaart), vriendelijk personeel - helemaal goed. Ik heb deze keer niet zelf afgerekend en niet naar prijzen gekeken, maar volgens mij zijn de prijzen heel schappelijk. Dus ik kom hier graag terug, en kan het iedereen aanbevelen!

"Excellent"
6/6
Jack V.4 years ago · 1 review

Fijn dat ze weer open zijn. Vanouds gezellig en lekker

"Excellent"
6/6
Joel H.4 years ago · 1 review

Een erg leuk tentje om even te ontspannen aan de drukte in de straat, en daar komt heerlijk eten bij kijken!

"Excellent"
6/6
Bea J.4 years ago · 2 reviews

Het eten was ongelooflijk lekker, asperges En fijn om er weer te zijn!

"Excellent"
6/6
Leo N.4 years ago · 2 reviews

Gezellig en vertrouwd . Betaalbaar en lekker . Voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
cindy w.4 years ago · 1 review

Altijd naar mijn zin bij Boslust! Al jaren mijn favoriet👍

"Excellent"
6/6
Hendrine N.4 years ago · 1 review

Gezellig Midden in het centrum Goed eten .. .. ..

"Excellent"
6/6
M L.4 years ago · 1 review

Heel fijn en gezellig, net als altijd als ik er ben!

"Very good"
5/6
Desiree d.4 years ago · 1 review

Leuk, bistro, eetcafe. Prijs kwaliteit helemaal prima. Lekker eten, keuze genoeg.