Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Oost
Vijfnulvijf
Vijfnulvijf Reviews

Vijfnulvijf

Asian, Japanese, Sushi, Asian Fusion

Dishes priced around10€

Photo of restaurant Vijfnulvijf in Oost, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Vijfnulvijf (376)

Read what people think about Vijfnulvijf. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Vijfnulvijf before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Vijfnulvijf and book a table with confidence!

5.1/6

376 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6153
5148
454
39
211
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Simmie d.2 days ago · 1 review

geweldig as usual! Echt goed eten en lief personeel. We komen er graag

New"Excellent"
6/6
kyndra f.4 days ago · 1 review

Good food, great vibe. Only comment would be that there aren’t enough waiters walking around

New"Very good"
5/6
Klaas E.6 days ago · 1 review

Cocktails waren heerlijk, sate en de duck buns waren super. Dikke aanrader!

"Good"
4/6
Sandra H.15 days ago · 1 review

Eten is verrukkelijk. Echt super lekker. Bediening kon beter. Beetje traag.

"Good"
4/6
JW T.17 days ago · 9 reviews

Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten. Enige minpunt was dat er op een opmerking over een sterk gestegen prijs niet gereageerd werd.

"Very good"
5/6
Charlotta A.22 days ago · 1 review

Super leckeres und frisches Essen, sehr freundlicher Service und super interessante Einrichtung. Leider ein wenig lange Wartezeit zwischen Vorspeise und Hauptgericht.

"Excellent"
6/6
Anja Z.a month ago · 1 review

Heel lekker gegeten! Wij komen graag snel terug..voor de lekkere sushi

"Excellent"
6/6
Niki R.2 months ago · 1 review

Staff is very nice, food is quick even when it’s busy

"Excellent"
6/6
Cecile B.2 months ago · 1 review

We advice to order and share a lot of different street bites, everything is really tasty. Nice cocktails too!

"Very good"
5/6
Sander S.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening en ontspannen sfeer. Zeker een aanrader.

"Excellent"
6/6
Lander v.3 months ago · 1 review

HEt was de eerste keer dat ik hier at, en het was een ervaring die zeker herhaald gaat worden!

"Very good"
5/6
Vincent M.3 months ago · 1 review

Very friendly staff, great monu and quality food. There even was a live band tonight.

"Very good"
5/6
Paul L.3 months ago · 1 review

gezellig, smaakvol eten, ook decor, niet te duur, kon zelfs parkeren (was zondag)

"Excellent"
6/6
Jorrit K.4 months ago · 2 reviews

Beste Thai curry vind je hier. Live jazzy muziek konden we ook erg waarderen.

"Excellent"
6/6
Maja E.4 months ago · 1 review

Leuke tent met lekker eten en leuke live muziek! Aanrader

"Very good"
5/6
Vivian L.4 months ago · 1 review

Heerlijk eten en zitten. Echt een aanrader zo midden in amsterdam.

"Very good"
5/6
Marlotte v.4 months ago · 1 review

Amazing food. Great place to go to. Would def recommend it

"Good"
4/6
Hans K.5 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, live muziek had wat zachter gemogen en wat gevarieerder

"Excellent"
6/6
Suze M.5 months ago · 1 review

Echt waanzinnig lekker gegeten. Vriendelijk personeel, een leuke sfeer. Maar nogmaals vooral ontzettend lekker eten. Wij wonen helemaal aan de andere kant van NL maar als we weer naar Amsterdam gaan, gaan we hier weer naartoe. Dat zegt denk ik genoeg.

"Average"
3/6
Aurélien d.5 months ago · 1 review

Moet altijd heel lang wachten op je eten en alles druppelt heel langzaam binnen. Je krijgt steeds een hapje op tafel maar ben je met meer dan 2 personen dan is dit niet ideaal. Eten wel goed

"Excellent"
6/6
Noor G.6 months ago · 1 review

Onwijs lekker eten en heel behulpzaam en aardig personeel! Zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Honkey K.6 months ago · 1 review

Loved the food. Wonderful attentive service. Only very small point to mention is that between starters and main course it would’ve been nice to have a bit more time.

"Excellent"
6/6
Trudy V.6 months ago · 1 review

Altijd heerlijk eten, leuke sfeer, aardige bediening. Wij gaan altijd voor de verschillende hapjes

"Very good"
5/6
Anouschka S.6 months ago · 1 review

Eten was super lekker maar er speelde ene band waardoor je elkaar amper kon verstaan

"Very good"
5/6
Laura W.6 months ago · 1 review

Eten van goede kwaliteit en fijne omgang met het personeel! :)

"Very good"
5/6
Anouk v.7 months ago · 1 review

Heerlijk eten, veel keus, vriendelijk personeel. We komen zeker nog een keer terug.

"Very good"
5/6
Tara S.7 months ago · 1 review

Eten kwam snel en personeel top! Het was erg lekker en gezellig

"Excellent"
6/6
Ghislaine O.7 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk en de bediening is heel vriendelijk! Komen zeker terug 😁

"Excellent"
6/6
Xaviera F.a year ago · 1 review

Zeer gastvrij, vriendelijk, snel en overheerlijk gegeten! Een echte aanrader!

"Very good"
5/6
N V.a year ago · 1 review

Lekker gegeten, goed verzorgd, iets te vroeg om gezellig te zijn ( om half zes in verband met de bioscoop)

"Very good"
5/6
Lidia B.a year ago · 1 review

Met vijf volwassen en een peuter lekker vroeg aan tafel. Al het eten werd met goede tussenpozen gebracht. We hadden iets te veel besteld maar vrijwel alles is opgegaan!

"Excellent"
6/6
Vera K.a year ago · 1 review

Lekker gegeten, gezellige sfeer, vriendelijke bediening! Aanrader! We komen zeker terug :-)

"Excellent"
6/6
Nicole G.a year ago · 4 reviews

thank you for perfect experience could not of asked for better

"Excellent"
6/6
(deleted) X.a year ago · 1 review

Super gezellige admosfeer en echt heerlijk gegeten en gedronken voor een zeer redelijk bedrag . Kom er zeer snel weer terug

"Excellent"
6/6
Eric J.2 years ago · 5 reviews

Heerlijke hapjes & misschien wel de lekkerste Rendang in town. Superaardige bediening. Dinchtip! (lekker rustig tussen lunch en diner)

"Excellent"
6/6
Daniël C.2 years ago · 1 review

mooi restaurant en heerlijk gegeten leuk personeel en het heeft een leuke eigentijdse sfeer

"Excellent"
6/6
Liz A.3 years ago · 3 reviews

Fijne plek, lekker vers eten en goede service vanuit een betrokken bediening

"Very good"
5/6
C S.3 years ago · 1 review

Nét weer open (eerste dag) , zeer goede kwaliteit(wij vonden de rendang minder, had langer mogen sudderen)

"Not good "
2/6
Amy D.4 years ago · 1 review

Eerst 1 van mijn favoriete restaurants. Nu is de prijs/kwaliteit niet meer in verhouding.

"Very good"
5/6
Elroy S.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten. Goede wijnen. Lekkere bieren. Grote keuze. Top bediening. Prima prijs kwaliteit verhouding.