Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Wagamama
Wagamama Reviews

Wagamama

Asian, Japanese, Fusion

Dishes priced around18€

Photo of restaurant Wagamama in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Wagamama (377)

Read what people think about Wagamama. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Wagamama before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Wagamama and book a table with confidence!

5.7/6

377 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6298
557
413
36
23
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Oumaima M.6 days ago · 121 reviews

Het eten is snel gemaakt, smaakte goed, aardig en gezellig personeel. Ik kom hier vaker.

New"Excellent"
6/6
Lisa D.10 days ago · 121 reviews

Wij waren vandaag bij Wagamama. Heerlijk gegeten in een fijne sfeervolle ambiance. Alles wordt vers gemaakt en dat proef je! Helemaal top! We komen zeker terug

New"Excellent"
6/6
Oumaima M.10 days ago · 121 reviews

Great experience, loved the food and the staff. Will one hundred percent recommend to my friends! Staff is really friendly as well.

New"Excellent"
6/6
Lisa D.11 days ago · 121 reviews

Ontzettende lekkere sushi . Ook het vlees en andere gerechten waren heerlijk . Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

New"Excellent"
6/6
Oumaima M.12 days ago · 121 reviews

Het eten was geweldig, we hebben zoveel verschillende dingen geprobeerd en alles was heerlijk. Zeer vriendelijke obers. Een van mijn favoriete restaurants.

New"Excellent"
6/6
Lisa D.13 days ago · 121 reviews

Ik heb in dit restaurant een paar keer gegeten en het is altijd een geweldige deal! Prijs is ok! Het eten is echt goed. Zeer aanbevolen voor elke sushi-liefhebber in Amsterdam.

New"Excellent"
6/6
Oumaima M.13 days ago · 121 reviews

Erg mooi ingericht restaurant met een gezellige bar en heerlijk eten. Kortom de place to be voor een avondje uit in Amsterdam.

New"Excellent"
6/6
Oumaima M.14 days ago · 121 reviews

Het plaatje klopt gewoon. Mooie gerechten, goede ambiance, fijne service kortom genoten van een heerlijk avond. Zeker de moeite waard en tevens een heerlijke locatie om mensen te kijken. We gaan zeker terugkomen.

"Excellent"
6/6
Lisa D.14 days ago · 121 reviews

Heerlijke sushi! Het personeel is heel vriendelijk, de sushi is perfect en de service is snel. Een aanrader.

"Excellent"
6/6
Lisa D.15 days ago · 121 reviews

Ontzettende lekkere sushi. Ook het vlees en andere gerechten waren heerlijk. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Oumaima M.16 days ago · 121 reviews

I love this place, the magnificent skills in the kitchen, the decor and interior; and most and foremost the family behind Wagamama. I have many great memories related to the excellent food but also celebrations of milestones.

"Excellent"
6/6
Lisa D.16 days ago · 121 reviews

If you're looking for great Asian food, fresh, tasty, with a good service, this is the place to be

"Excellent"
6/6
Oumaima M.17 days ago · 121 reviews

Top! Personeel vriendelijk! Alles kwam netjes op tijd ! Onlangs dat wij te laat waren deden ze niet moeilijk. Zeker waard om weer te gaan. En voor de mensen die niet zijn gegaan zeker doen!

"Excellent"
6/6
Lisa D.17 days ago · 121 reviews

Echt top service, aardige bediening en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader om hier lekker te eten.

"Excellent"
6/6
Oumaima M.18 days ago · 121 reviews

Top restaurant met een bijzonder gemêleerd publiek. Echt fijn om daar van mooie gerechten te genieten.

"Excellent"
6/6
Lisa D.18 days ago · 121 reviews

Het is altijd leuk om bij Wagamama te dineren. Top kwaliteit sushi’s en andere specialiteiten. Ook de atmosfeer is leuk. De bediening is altijd attent en goed. Een échte aanrader

"Excellent"
6/6
Martin Ö.18 days ago · 63 reviews

Sehr gutes Essen in angenehmen Ambiente mit netten Service. Danke

"Excellent"
6/6
Martin Ö.18 days ago · 63 reviews

Die Vorspeise und Hauptspeise heute was sehr lecker und preislich gut

"Excellent"
6/6
Oumaima M.19 days ago · 121 reviews

Love it! Zeer tevreden! Beste restaurant ever! Heerlijk gegeten en wat een uitstekende service. Bedankt voor de goeie service en zeker tot snel!

"Excellent"
6/6
Lisa D.19 days ago · 121 reviews

Goede ontvangst en uitleg en ook zeer behulpzaam. Eten ook heerlijk en niet heel lang hoeven te wachten om te kunnen eten.

"Excellent"
6/6
Oumaima M.20 days ago · 121 reviews

Prima avond gehad. Uitstekend eten, goede vlotte bediening. Mooie locatie. Goede muziek.

"Excellent"
6/6
Lisa D.20 days ago · 121 reviews

Kortom geweldig. Eten top, sfeer perfect, bediening vriendelijk en behulpzaam.

"Excellent"
6/6
Martin Ö.21 days ago · 63 reviews

Richtig leckeres Essen und der Service war auch klasse. Danke

"Excellent"
6/6
Martin Ö.21 days ago · 63 reviews

Danke für das leckere Essens und Trink Erlebnis bei euch

"Excellent"
6/6
Oumaima M.21 days ago · 121 reviews

Prima ontvangst, direct naar de tafel gebracht. Inrichting en sfeer perfect. Gerechten mooi geserveerd en goed op smaak. Vers klaargemaakt.

"Excellent"
6/6
Lisa D.21 days ago · 121 reviews

Mooie locatie en het eten was erg goed. Service was top en ik zal hier zeker opnieuw komen

"Excellent"
6/6
Oumaima M.22 days ago · 121 reviews

Ik heb genoten van elk gerecht. De smaken de geuren doe samen komen. Je krijgt waar voor je geld. Gewoon genieten van lekker eten. De service is goed, klantvriendelijk, gastvrij. Wij komen zekers terug. Het is aanbevolen.

"Excellent"
6/6
Lisa D.22 days ago · 121 reviews

Bij toeval hier terecht gekomen, gezellige warme sfeer, vriendelijke bediening en een hele ruime keuze in verse producten. De sushi is heerlijk, verrassend lekker. Een heerlijke dag gehad!

"Good"
4/6
Grace d.23 days ago · 1 review

Very nice food and well priced. The girl that served the food was nice. She made an effort to find dishes with no egg in it for a friend of mine that has an allergy.

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Der Tintenfisch und das Curry hat sehr gut geschmeckt. Danke

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Die Vielfalt des Essen und der Getränke ist wirklich lobenswert

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Wow sehr lecker und tolle Vielfalt beim Essen und trinken

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Leckere Getränke und essen. Danke an alle und bis bald

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Vielen Dank an die Küche für ein sehr leckeres Essen

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Die Currys und die Vorspeisen waren sehr lecker und toll

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Wir essen hier immer wieder sehr gerne und auch sehr viel

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Lecker und auch sehr gesundes Essen was auch scharf ist

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Danke für das sehr lecker Essen und die ganz tolle Atmosphäre

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Essen war super und der Service war klasse. Immer da

"Excellent"
6/6
Martin Ö.23 days ago · 63 reviews

Sehr nett und lecker. Alle aufmerksam und freundlicher Service . Danke

"Excellent"
6/6
Lisa D.23 days ago · 121 reviews

Gewoonweg suuuuperlekker..die smaken,de presentatie,de inrichting van het restaurant...alles klopt gewoon. Echt een topadresje

"Excellent"
6/6
Oumaima M.23 days ago · 121 reviews

Heerlijk eten, gastvrij, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service, erg gezellig, echt een top restaurant, een absolute aanrader!!!

"Excellent"
6/6
Oumaima M.24 days ago · 121 reviews

Fantastische avond gehad met zeer goed eten en een geweldige ambiance. Ik kom hier zeker terug!

"Excellent"
6/6
Lisa D.24 days ago · 121 reviews

Echt heerlijke verse producten gebruikt om je eten te bereiden. Iedere hap is een feestje op zich. Zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Oumaima M.25 days ago · 121 reviews

Wat een imposante lokatie en de keuze aan gerechten is zeer uitgebereid en van uitstekende kwaliteit.

"Excellent"
6/6
Lisa D.25 days ago · 121 reviews

Wederom fantastisch gegeten bij Wagamama! Een prachtig stijlvol restaurant. Er is duidelijk zorg besteed aan de gerechten. Efficiente en vriendelijke bediening. En bovenal heerlijk eten! Echt een aanrader!

"Excellent"
6/6
Lisa D.25 days ago · 121 reviews

Bijzonder lekker gegeten! Eten was echt geweldig, bediening was top! Al de gerechten zijn “instagram waardig”. We hebben voorgerechten gedeeld en ieder een eigen hoofdgerecht. De prijs is niet mis maar kwaliteit is geweldig. Echt een avond uit om “even een hapje te eten”. Dit is echt genieten en daar moet je de tijd voor nemen.

"Excellent"
6/6
Oumaima M.a month ago · 121 reviews

Een top restaurant wat je zeker bezocht moet hebben als je van de Aziatische keuken houdt mede met de ligging van het restaurant een topper

"Excellent"
6/6
Lisa D.a month ago · 121 reviews

Het eten is van grote kwaliteit en bijzonder smakelijk bereid. De bediening is uitstekend.Wij hebben ons laten verrassen door de eigenaar en alles wat op tafel kwam was een lust voor het oog en daarna ook voor de mond. Een aanrader.

"Excellent"
6/6
Lisa D.a month ago · 121 reviews

Het is een druk restaurant. Maar de service is zeer goed. Prachtige gerechten te kiezen. Het restaurant heeft een leuke sfeer.

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.