Reviews A La Plancha

CentrumSpaans
Uitstekend
4.5/6
48 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
5.2/678
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Restaurant Granada

Centrum
5.0/629
Restaurant Granada

48 A La Plancha Reviews

Lees hier beoordelingen over A La Plancha. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij A La Plancha hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij A La Plancha.

Uitstekend
4.5/6
48 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Miguel K.één jaar geleden · 1 review

Great restaurant in one of Amsterdam's little streets in the center. Service was very nice and welcoming and the restaurant is in a Spanish design with authentic tapas. Recommendable

"Uitstekend"
6/6
Raymond G.één jaar geleden · 1 review

Verrassend en erg lekker. Bijzondere hapjes welke als verrassing voorbij kwamen. Lekkere wijn, bevlogen bediening. We gingen daarna naar theater. Heerlijke avond. Echte aanrader om te doe

"Uitstekend"
6/6
rolf s.2 jaar geleden · 1 review

Jammer dat je zelf niet kan kiezen omdat ze geen menukaart hebben. Veel dingen uit de magnetron . De bediening was leuk maar voor het eten zou ik niet meer komen

"Uitstekend"
6/6
Ilja H.2 jaar geleden · 1 review

Het was rustig toen we aan kwamen om 18.30 dus we hadden helemaal niet hoeven reserveren eigenlijk we konden buiten zitten dat was wel fijn want binnen vonden we het wel heel erg warm. We werden al gelijk geholpen, werd alvast wat eten neer gezet en of we wat wilde drinken toen kregen we de rest,van alles en nog wat, zo heerlijk en geweldig!! Vriendelijke bediening en snel geholpen de tent zelf stelt niet zoveel voor maar dat mag de pret niet drukken.

"Gemiddeld"
3/6
Iwan B.2 jaar geleden · 1 review

Gisteren gegeten bij A la Plancha. Een leuke tent voorheen, echter kan nu weinig positiefs erover kwijt. Chaotisch, was niet bekend dat er reserveringen waren. Bediening vergat te bedienen. Dame was heel druk, man stond met tel. te spelen of buiten te roken. Van binnenkomst tot 1e gerecht zat 50 minuten. Mix tapas besteld, was wel erg mijn ding, niet van mijn vriendin (veel vis). Drank werd vergeten bij te vullen op verzoek, 1 tapas gerecht nooit gekregen. Bij de laatste ronde drank werd de fles neergezet (maar ook op de rekening...). We kregen een gratis toetje én likeur. Sfeer was wel okay, maar een vreemde avond en rekening. We hebben er wel om kunnen lachen gelukkig.

"Goed"
4/6
Stanley H.2 jaar geleden · 1 review

Ik vond het vreselijk. De man die stond achter de bar heel chaotisch te doen. Zaten achterin, heel krap. Gebeurde niks toen we zaten. We begrepen er niets van. Konden met deze man niet communiceren. Uiteindelijk weden er tapas neergezet. Matig! Hij rommelde wat aan. Ik hou best van iets aparts maar dit was te veel van het goede. Was er ook ijskoud. Niet gezellig. Nee dit was het niet. Als de tapas nou nog super waren maar dat vonden Wij ook niet.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Wij waren hier alweer voor de 4e keer en wederom was het weer gezellig en lekker. Ze hebben geen menu kaart maar je kan alle gerechten gewoon aanwijzen of je laat je gewoon verasssen. Het eten is heerlijk en er hangt echt een spaanse sfeer. Voor ons is dit restaurant een topper.

"Uitstekend"
6/6
carla s.2 jaar geleden · 1 review

Gezellige, intieme sfeer met een kok die de sterren van de hemel kookt. Wat een verrassing al die heerlijke tapas! Wel van te voren reserveren als je een tafeltje wilt. Anders wordt het aan de bar eten. Ook heel gezellig maar ik zit daar nooit zo prettig aan. Doen!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. Kleine authentieke tapas bar. Ik voelde me weer helemaal in Barcelona. Daar heb je precies dezelfde soort tapas barretjes waar je ook gewoon uit de vitrine kan uitzoeken wat je op je bord wilt hebben. Wij hadden onbeperkt tapas eten. Nou, we kregen volop! En lekker! Aanrader.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Wij hebben een avond in la plancha beleefd al ware je in spanje zelf. Gemoedelijke sfeer, aan de bar, hapje voor hapje en ons laten verrassen door de heer des huizes. Zeer zeker aan te raden! En gevestigd in het straatje van de serie familie Kruys.