Reviews Alexandros - Huissen

CentrumGrieks, Europees
Uitstekend
4.5/6
68 Reviews
Alexandros - Huissen Arnhem image 1
Alexandros - Huissen Arnhem image 2
Alexandros - Huissen Arnhem image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

68 Alexandros - Huissen Reviews

Lees hier beoordelingen over Alexandros - Huissen. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Alexandros - Huissen hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Alexandros - Huissen.

Uitstekend
4.5/6
68 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Eten:Heel lekker
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Th R.8 dagen geleden · 1 review

Net terug van een heerlijk etentje bij Alexandros in Huissen. Zowel voor mijn vrouw als voor mij een heerlijk gerecht. Ook voldoende voor grote eters. Vriendelijke ontvangst door eigenaar en personeel. Dikke 10 plus Bedankt voor de fijne avond

"Uitstekend"
6/6
Nel S.21 dagen geleden · 1 review

We zijn net weer thuis we hebben heerlijk gegeten bij Alexandros in Huissen. Fijn en gezellige bediening. Sfeer vol restaurant. En een goede kok dus wij komen zeker terug.

"Uitstekend"
6/6
Martijn B.2 maanden geleden · 1 review

Perfect bereide ossehaas op, een aanrader. Porties zijn ruim voldoende. Met een actie ook nog een mooie korting gekregen. Bij t speciaal bier krijg je niet het juiste glas. Dat is t enige minpuntje. Kom zeker nog een keer.

"Uitstekend"
6/6
J O.4 maanden geleden · 1 review

Gezellig restaurant waar je vriendelijk wordt geholpen. De menukaart heeft een ruime keuze. Heerlijk gegeten en zeker genoeg. Ook als het druk is een snelle en vriendelijke bediening. Zeker aan te bevelen.

"Heel goed"
5/6
Sandra H.4 maanden geleden · 1 review

Fijn welkom en goede bediening. Wij, 3 pers, hadden all you can eat, heerlijke gerechten en leuk geserveerd. Wat ik jammer vond was dat er een lange tijd geen gerechten meer werden geserveerd, wij dachten dat het bij 3 gangen zou blijven. Maar na 2.5uur werd ons gevraagd of wij de vis al hadden gekregen. Dat hadden wij niet en we konden ook nog een toetje krijgen maar na 2.5 uur wilde we wel naar huis. We hebben dus niet alle gangen geserveerd gekregen wat ik jammer vond. Daarmee zeg ik niet dat we te weinig hebben gekregen, het was heerlijk, maar als het toetje eerder werd aangeboden hadden wij die graag genomen. Ik kom zeker nig een keer terug.

"Goed"
4/6
Marco B.4 maanden geleden · 1 review

Was een redelijk restaurant. Bediening is een beetje over de top, bij het hoofdgerecht kwamen 3 bedienden vragen of alles na wens was, 1 x was voldoende geweest. We kregen friet bij de maaltijd, voor 2 personen kregen wij een heeeeel klein schaaltje friet en deze zat nog half vol. Ik overdrijf niet, mijn vrouw en ik hadden ieder 10 patatjes. Het vlees was lekker gekruid, wel veel vet en hier en daar een dikke pees. Wij gaan er zeker niet meer naar toe, wij kiezen liever Rhodos in Arnhem.

"Uitstekend"
6/6
tonnie p.10 maanden geleden · 1 review

We waren met 6 personen en het eten was heerlijk.de bediening was gezellig netjes en tijd voor praatje en een foto terwijl het restaurant vol zat.het was de eerste keer dat wij er waren en zal niet de laatste keer zijn.vond alleen de muziek wat te hard maar kan zijn dat we vlak bij de luidspreker zaten

"Gemiddeld"
3/6
Hans H.7 maanden geleden · 1 review

Sfeer & entourage was ok, bediening ook niet slecht. Menukaarten vet en versleten gaf al een twijfelachtige indruk. Kwaliteit voorgerechten minimaal. Niet de indruk dat de tzatziki huisgemaakt was. Gebakken garnalen met knoflook en olie (volgens de kaart) was geen olie bij te bekennen en de knoflook zat in een bakje knolooksaus dat sterk aan calvé deed denken. Dit gold ook voor de saus van de garnalen cocktail... hoofdgerechten wel wat beter maar geen hoogvliegers. Bereiding van het vlees was prima. Opmaak getuigde van weinig fantasie. Door een kortingsbon op de eindrekening was de prijs/kwaliteit nog enigszins in verhouding. Jammer,had hogere verwachtingen. Herbezoek lijkt me onwaarschijnlijk.

"Uitstekend"
6/6
jam d.één jaar geleden · 1 review

Al onze bezoeken waren voor herhaling vatbaar. De keuze van het menu is natuurlijk persoonsgebonden. De ene keer valt het beter in de smaak dan de andere. De mousakka beviel mij gister wat minder. Maar dat weerhoudt mij/ons niet om terug te komen. De bediening en de ambiance is zeer vriendelijk.

Nieuw"Gemiddeld"
3/6
Evert K.één dag geleden · 1 review

Het eten was prima. De bediening was echter bizar (slecht), hilarisch. Wel allervriendelijkst. Ze hadden van bedienen totaal geen kaas gegeten.Vraag over een gerecht: ‘weet ik niet hoor’. Niet ‘ik ga het even navragen voor u’ of zo. Vraag: hoe lang duurt het nog voordat het eten er is.. antwoord: dat weet ik echt niet. Het is aan de keuken doorgegeven’. Verkeerde drankjes geven. De menukaart kwam maar niet. Even gevraagd aan een van de dames. ‘Ja dat weet ik niet. Ik heb aan een collega gevraagd dat te doen’. Er was geen leiding in de zaak. Echt jammer.