Alexandros - Wageningen Arnhem image 1
Alexandros - Wageningen Arnhem image 2

Alexandros - Wageningen

CentrumGrieks
Heel goed
4.3/6
27 Reviews

Over Alexandros - Wageningen

Genieten van een heerlijk Grieks avondje tegen een speciale prijs? Kom dan nu genieten van een 3-gangenmenu à la carte voor maar €27,50! Reserveringen via "deal sites" worden niet geaccepteerd via het Quandoo profiel. Ga naar http://alexandroswageningen.nl/ als u uw kortingscode wilt gebruiken.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:00
zaterdag
16:00 - 22:00
zondag
16:00 - 22:00
maandag
Gesloten
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 22:00

Adres

Alexandros - Wageningen
Spelstraat 1
6707 ER Arnhem
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

MENU

pdf

27 Alexandros - Wageningen Reviews

Heel goed
4.3/6
27 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Betaalbaar
Sfeer:Gezellig
Service:Heel goed
Wachttijd:Gemiddeld
Eten:Lekker
Geluidsniveau:Gemiddeld
Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
Jolanda E.één maand geleden · 1 review

Onverwachts een bezoek gebracht aan dit restaurant. Erg gezellig, het eten is lekker , , leuke live muziek, prima en vriendelijke bediening. Prijs is prima.

"Uitstekend"6/6
Diny K.2 maanden geleden · 1 review

Hele leuke ontvangst bediening zeer gezellig . Het eten is super zeker voor herhaling vatbaar. Er word gekookt met hart en ziel . Toppie en een echte aanrader

"Uitstekend"6/6
Marina D.2 maanden geleden · 1 review

Super gezellig, aardige mensen, en heerlijk eten!!! Een echte aanrader voor mensen die een heerlijke avond willen hebben maar niet de hoofdprijs kunnen/willen betalen. Zeer goed bevallen.

"Uitstekend"6/6
A d.2 maanden geleden · 1 review

Uitstekend eten, gezellige ambiance. Kwaliteit en prijs in goede balance. Gewoon een aanrader om te gaan eten en wij bevelen dit restaurant van harte aan.

"Gemiddeld"3/6
Miranda iDEAL v.22 dagen geleden · 1 review

We hebben een voorgerecht besteld onze dochter ook stokbroodje kruidenboter, zij kreeg haar kindermenu toen wij ons voorgerecht kregen zonder dat te vragen of dit oke was. zij wilde graag der stokbroodje ook dus zij heeft ook te gelijk gekregen. vervolgens hebben wij ruim een uur en een kwartier zitten wachten op ons hoofdgerecht en onze dochter zit dan toe te kijken hoe wij zitten te eten. Het eten was prima maar door dat het te lang duurde waren we wel een beetje over onze trek heen. Het was ook wel erg druk, maar tafeltjes naast ons waren later gekomen en eerder weg. en toen wij weg gingen zaten ze al aan het hoofdgerecht, erg jammer want de verwachtingen waren goed.

"Heel goed"5/6
henny b.2 maanden geleden · 1 review

Interieur netjes , bediening netjes, de gerechten lieten wat lang op zich wachten, Wij waren er op zaterdagavond en het restaurant was volledig bezet met nog mensen die moesten wachten. Er werd alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken. Eten was goed en werd netjes opgediend.We hebben een gezellige avond gehad

"Slecht"2/6
Caro H.één maand geleden · 1 review

Er was een ‘griekse’ avond. Hier werd er ontzettend harde muziek gedraaid en er werd gezongen door een zanger. Je kon je mede tafelgenoten letterlijk niet verstaan. Het meisje in de bediening had het ook zwaar om gasten te verstaan. Misschien fijn om dit aan te geven. Er zijn enkele tafels weggelopen omdat ze hier niet van wisten. Het eten was te doen. Het vlees was erg droog maar wel op smaak. Ook moet je bij 8 van de 10 gerechten een opslag van €2 neerleggen (wij kwamen eten met wowdeal) dat er een aantal gerechten zijn waar dit bij moet dat snap ik, maar niet 8 van de 10..

"Uitstekend"6/6
Jennifer B.3 maanden geleden · 1 review

Wij hadden van tevoren gereserveerd en dat was ook echt nodig. Ze hebben het erg druk, wat denk ik ook al genoeg zegt. Eten was erg lekker, gezellig personeel en leuke sfeer.

"Goed"4/6
Kim V.4 maanden geleden · 1 review

Prima gegeten. Gezellige sfeer door leuke ober. Vorige keer was er live muziek... dat was veel leuker, we hebben toen zelfs gedanst! Vorige keer ook lekkerder gegeten. Toen ook een hogere score gegeven. Dat was een jaar geleden. Maar prima tent om lekker eens te gaan eten!

"Uitstekend"6/6
Elvira P.3 maanden geleden · 1 review

Prima eten en leuke bediening dit restaurant kan ik iedereen aanraden. Wat wel vreemd was dat ze niet wisten dat we gereserveerd hadden maar gelukkig was er nog een tafel vrij