Reviews Alexandros - Wageningen

CentrumGrieks, Europees
Heel goed
4.2/6
51 Reviews
Alexandros - Wageningen Arnhem image 1
Alexandros - Wageningen Arnhem image 2
Alexandros - Wageningen Arnhem image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

51 Alexandros - Wageningen Reviews

Lees hier beoordelingen over Alexandros - Wageningen. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Alexandros - Wageningen hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Alexandros - Wageningen.

Heel goed
4.2/6
51 Reviews
Geluidsniveau:Gemiddeld
Prijs-kwaliteitsverhouding:Betaalbaar
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Gemiddeld
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
L.G. B.één maand geleden · 1 review

heerlijk gegeten, aardige bediening, muziek klinkt te schel in het zijgedeelte

"Uitstekend"
6/6
leo s.één maand geleden · 1 review

een heel sfeervol restaurant met heerlijk eten en aardige bediening

"Uitstekend"
6/6
Janet W.2 maanden geleden · 1 review

Lekker eten . Snelle bediening en ze dringen hun eigen niet oo. Gezellig

"Uitstekend"
6/6
Yvonne T.3 maanden geleden · 1 review

Was super aardige ober en heerlijk gegeten ook mooie zaak in Wageningen paar jaar geleden geweest nu mooier geworden alleen jammer dat we in een klein hoeke zaten

"Gemiddeld"
3/6
Miranda iDEAL v.één jaar geleden · 1 review

We hebben een voorgerecht besteld onze dochter ook stokbroodje kruidenboter, zij kreeg haar kindermenu toen wij ons voorgerecht kregen zonder dat te vragen of dit oke was. zij wilde graag der stokbroodje ook dus zij heeft ook te gelijk gekregen. vervolgens hebben wij ruim een uur en een kwartier zitten wachten op ons hoofdgerecht en onze dochter zit dan toe te kijken hoe wij zitten te eten. Het eten was prima maar door dat het te lang duurde waren we wel een beetje over onze trek heen. Het was ook wel erg druk, maar tafeltjes naast ons waren later gekomen en eerder weg. en toen wij weg gingen zaten ze al aan het hoofdgerecht, erg jammer want de verwachtingen waren goed.

"Gemiddeld"
3/6
Jose S.9 maanden geleden · 1 review

Slechte bediening moest 3 x vragen om stokbrood met kruidenboter na 25 minuten werd er eindelijk gevraagd of we misschien iets te drinken wilde. Het opnemen van de gerechten was blijkbaar niet zo makkelijk want we waren om 19.15 daar en om 21.00 kregen we uiteindelijk onze biefstuk deze zou medium gebakken worden maar was goed doorbakken. Op de vraag of het goed was geantwoord dat het echt niet goed kregen we met zn 2 een nieuwe goed gebakken entrecote. Toen we mochten betalen werd er gewoon fooi bij opgeteld 😳waar haal je het lef vandaan. Maar goed ga er dus noooooit meer eten

"Slecht"
2/6
Marielle S.5 maanden geleden · 1 review

We wilde spontaan uit eten eerst via de social deal maar omdat we met 7 pers. kwamen en niet te laat wilde eten was die mogelijkheid er niet... Dus normale prijs.. Alleen helaas moet ik zeggen dat wij het echt niet fijn vonden. De tapas hadden wij anders verwacht er werd wat voor he neus gezet en hopen dat je t lust (meeste was al koud) denk ga niet zeuren. Soms lang wachten... Tja onbeperkt tapas...onze dochter had haar eten al ruim een half uur op toen kwam het eten van de andere 4 gasten...die wilde al gaan maar ik suste het maar...uiteindelijk hadden we net zo goed de helft kunnen betalen omdat we uiteindelijk pas tegen 2000 allemaal konden eten. Is dit normaal? Omdat de meneer vd bediening zo aardig was beleven wij (ik) de andere hielden zich in wat ik best snap aardig.

"Heel goed"
5/6
henny b.één jaar geleden · 1 review

Interieur netjes , bediening netjes, de gerechten lieten wat lang op zich wachten, Wij waren er op zaterdagavond en het restaurant was volledig bezet met nog mensen die moesten wachten. Er werd alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken. Eten was goed en werd netjes opgediend.We hebben een gezellige avond gehad

"Gemiddeld"
3/6
Jos V.4 maanden geleden · 1 review

Leuk uitziend restaurant. Beetje chaotisch, met slechts 2 man in de bediening op circa 30 tafels. Eten kwam na 3 kwartier, was van goede kwaliteit op een aangebrand spiesje na. Bestel je ijsthee, dan krijg je een glas en een flesje, geen ijsklontjes/citroenschijfje/rietje. Tijdens het opdienen van de gerechten werd gezegd dat de friet er aan kwam. Die hebben we niet meer gezien. En we hadden daarom ook niet echt zin meer om een dessert te bestellen. Wel aardige bediening.

"Uitstekend"
6/6
edwin D.6 maanden geleden · 1 review

Het personeel was vriendelijk en het restaurant was netjes . Voor wat het eten betreft bij heel wat Griekse restaurants geweest maar kwalitatief heb ik lang niet meer zo goed te eten gehad. Zou zeggen ga zo door.