Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Oost
Antep Sofrasi

Antep Sofrasi

Turks, Midden-Oosters, BBQ

6/6

2 reviews

Foto's van restaurant Antep Sofrasi in Oost, Amsterdam
Antep Sofrasi is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Antep Sofrasi

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 16:00
Tuesday
16:00 - 01:00
Wednesday
16:00 - 01:00
Thursday
16:00 - 01:00
Friday
16:00 - 03:00
Saturday
16:00 - 03:00
Sunday
16:00 - 01:00
Monday
Gesloten

Meer informatie over het restaurant: Antep Sofrasi

Restaurant Antep Sofrasi gelegen aan de Borneostraat in Amsterdam heeft een authentieke Turkse keuken. De gerechten bij restaurant Antep Sofrasi zijn heet en gekruid. De volgende gerechen worden met liefde bereid in het restaurant: •Lahmacun (Turkse Pizza`s) •Patlican kebap (aubergines met gehakt) •Sis kebap (stukjes lamsvlees op een spies) •Cig Kofte (een oud gerecht dat populair is in de regio, wordt gemaakt van vetarm (lams)gehakt dat wordt gemengd fijngemalen met fijne tarwe, uien, hete rode peper, tomatenpuree •Cacik (yoghurt, komkommer en knoflook) •Baklava (Turkse zoetigheid die op meerdere dunne deegbladeren op elkaar geserveerd wordt) •Kadayif •Dolma (aubergine met daarin rijst en kruiden) •Sarma ( Druivenbladeren met dezelfde inhoud als die van Dolma) In de meeste gerechten wordt paprikapuree gebruikt (salca). Paprikapuree (salca) is heel bekend in Turkije het wordt in de meeste gerechten gebruikt.

Veelgestelde vragen

Serveert het restaurant Antep Sofrasi Turks eten?

Ja, het restaurant Antep Sofrasi serveert Turks eten en serveert ook Midden-Oosters, BBQ

Heeft Antep Sofrasi zitgelegenheid buiten?

Nee, Antep Sofrasi heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Antep Sofrasi?

Waarom is Antep Sofrasi zo populair? Heerlijk Turks eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Antep Sofrasi. Gelegen in Oost in Amsterdam, serveert Antep Sofrasi gerechten zoals Midden-Oosters, BBQ. Ontdek wat Antep Sofrasi onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!