Antep Sofrasi

OostTurks
Geweldig
6.0/6
2 Reviews
Antep Sofrasi Amsterdam image 1
Antep Sofrasi Amsterdam image 2
Antep Sofrasi Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Antep Sofrasi

Restaurant Antep Sofrasi gelegen aan de Borneostraat in Amsterdam heeft een authentieke Turkse keuken. De gerechten bij restaurant Antep Sofrasi zijn heet en gekruid. De volgende gerechen worden met liefde bereid in het restaurant: •Lahmacun (Turkse Pizza`s) •Patlican kebap (aubergines met gehakt) •Sis kebap (stukjes lamsvlees op een spies) •Cig Kofte (een oud gerecht dat populair is in de regio, wordt gemaakt van vetarm (lams)gehakt dat wordt gemengd fijngemalen met fijne tarwe, uien, hete rode peper, tomatenpuree •Cacik (yoghurt, komkommer en knoflook) •Baklava (Turkse zoetigheid die op meerdere dunne deegbladeren op elkaar geserveerd wordt) •Kadayif •Dolma (aubergine met daarin rijst en kruiden) •Sarma ( Druivenbladeren met dezelfde inhoud als die van Dolma) In de meeste gerechten wordt paprikapuree gebruikt (salca). Paprikapuree (salca) is heel bekend in Turkije het wordt in de meeste gerechten gebruikt.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 03:00
Saturday
16:00 - 03:00
Sunday
16:00 - 01:00
Monday
Gesloten
Tuesday
16:00 - 01:00
Wednesday
16:00 - 01:00
Thursday
16:00 - 01:00
Friday
16:00 - 03:00

Adres

Antep Sofrasi
Borneostraat 92a
1094 CP Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Soguk Meze Mix

Peynir Kavun Tabagi

cigkofte

Loop je tafel niet mis!

2 Antep Sofrasi Reviews

Geweldig
6.0/6
2 Reviews
Wachttijd:Kort
Service:Uitstekend
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Gemiddeld
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Bekir S.één dag geleden · 4 reviews

Very good Turkish mezes coupled with tasty kebap varieties. The traditional Turkish sweet kunefe is highly recommended accompanied with the Turkish coffee. Reservation recommended for the weekend.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Bekir S.8 dagen geleden · 4 reviews

Perfect mezes, particularly the one with yoghurt, garlic and aubergine. Don't forget to try the dessert "künefe" from South-East Turkey, prepared on the coal-fired frill.