Back to Basics

Uitstekend
4.8/6
62 Reviews

Over Back to Basics

Back to Basics vindt u de Zijlstraat in hartje Haarlem. Hier kunt u genieten van de echte en tevens enige biologische houtoven pizza in Haarlem. De pizza’s worden gemaakt volgens traditioneel Napolitaans recept. Naast de pizza’s serveert men hier ook dagverse antipasti en verschillende soorten pasta’s. Back to Basics bereiden hun gerechten met veel liefde en er wordt zoveel mogelijk met eerlijke streek- en seizoensproducten. De pizza’s worden tevens gemaakt door niemand anders dan Francesco Donisi! De ervaren pizzaiolo werd in de jaren 90 bekroond tot beste pizzaiolo van Nederland. Kortom Back to Basics is the place to be!

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:00
zaterdag
17:00 - 22:00
zondag
17:00 - 22:00
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
17:00 - 22:00
donderdag
17:00 - 22:00
vrijdag
17:00 - 22:00

Adres

Back to Basics
Zijlstraat 35
2011 TK Haarlem

Menu highlights

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Focaccia

Brood met rozemarjin en zeezout uit de houtoven
€ 4,00

Antipasto Vegetariano

Een selectie vegetarische (Italiaanse) hapjes
€ 9,00

Antipasto Misto

Een selectie van Italiaanse kazen, vleeswaren en groentes
€ 10,00

62 Back to Basics Reviews

Uitstekend
4.8/6
62 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Roelof H.18 uur geleden · 1 review

Wij hebben met zijn viertjes heerlijk gegeten, het voelde net alsof we in Italië op vakantie waren. Zelfs de bediening verstond ons niet helemaal :)

"Uitstekend"
6/6
Marco S.2 maanden geleden · 2 reviews

Wederom de beste pizza's van Nederland tegen schappelijke prijzen in een leuke astmosfeer! Vlotte bediening en ook heerlijke desserts! Ik blijf terug komen bij back to basics.

"Uitstekend"
6/6
Bram S.3 maanden geleden · 1 review

Echte italiaanse pizza, dit is ook als zodaning te beoordelen aangezien mijn vrouw uit Italië komt, uit de regio van Napels waar de oorsprong van de pizza vandaan komt.