Reviews Back to Basics

CentrumPizza, Europees, Internationaal, Italiaans
Uitstekend
4.7/6
79 Reviews
Back to Basics Haarlem image 1
Back to Basics Haarlem image 2
Back to Basics Haarlem image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

79 Back to Basics Reviews

Lees hier beoordelingen over Back to Basics. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Back to Basics hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Back to Basics.

Uitstekend
4.7/6
79 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
Wachttijd:Kort
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mart H.2 dagen geleden · 1 review

Heerlijke Pizza. Écht Italiaans. Het is de beste van Haarlem.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Wilma B.4 dagen geleden · 1 review

Zo lekker heb ik nog niet eerder een pizza gegeten!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Fabrizio I.4 dagen geleden · 3 reviews

The best Pizza in the Netherlands! The real Neapolitan Pizza. Delicious!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Izak Y.10 dagen geleden · 1 review

Great pizza and great wine. We had a good time.

"Heel goed"
5/6
Yvonne V.één jaar geleden · 1 review

Het eten was smaakvol tot zeer smaakvol. De risotto iets te pittig. Waar verbeterpunt ligt is de bediening/afrekening. We vroegen om de rekening, zou hij brengen en vroeg tegelijkertijd of we trek hadden in een Italiaanse likeur. Wij hebben dat opgevat als een service van het huis na een goede avond tafelen (eten en drinken) en zeiden ja. Bij de afrekening stond de likeur op de nota. Toen we dat benoemde was de reactie, ja zoiets bieden we niet gratis aan! Zal verwarring zijn geweest in taal,.... ieder de helft? Uiteindelijk ging hij helemaal van de rekening. Voor ons was deze afsluiting een domper. We hadden zonder dit aanbod van een likeur zeer voldaan en tevreden naar huis gegaan.

"Goed"
4/6
Cindy H.5 maanden geleden · 1 review

Vriendelijke mensen maar geen top tent. Glazen leeg maar er werd niet gevraagd of we nog iets te drinken wilden. Bruschetta was eigenlijk gewoon toast met tomaat en toast met boter en ansjovis. Maak ik thuis nog meer een feestje van. Pizza’s duurden lang. We bestelden toen er 4 tafeltjes bezet waren, bruschetta en pizza. Toch duurde het 1,5 uur voor we de pizza’s kregen. Deze waren helaas niet helemaal gaar. De ene kant was de korst wel redelijk knapperig, de andere kant had echt nog even langer gemoeten. Maar goed we hadden een film te halen dus na de pizza’s gelijk afgerekend. Je kan hier waarschijnlijk op sommige momenten een prima pizza eten maar voor ons was dit eens maar helaas niet nog een keer.

"Uitstekend"
6/6
Lidia B.één jaar geleden · 1 review

Eindelijk een plek in Haarlem waar je pizza kunt eten zoals in Napels! Pizzabodem is perfect, ingrediënten on the top zijn..top! Niet te veel maar ook niet te weinig,verrassend, vers en uit Italie. Complimenti aan Francesco en zijn team. Gisteren weer geweest met familie en, ook in de drukte van 5 mei, geweldig gegeten en vriendelijk geholpen door de twee mooie dames van de bediening. Met Italiaanse vakantie gevoelens terug naar huis! Bravi!

"Gemiddeld"
3/6
Arda A.één jaar geleden · 1 review

4 pizza's , 1 x risotto en 1 x een pasta gerecht. Hoe moeilijk kan zo'n bestelling zijn in een Italiaans restaurant. Voor dit restaurant een bijna onmogelijke opgave! 1 1/2 uur wachten, de helft vergeten ("niet doorgekomen") en de risotto was werkelijk smakeloos en zonder enig gevoel voor presenteren opgediend : een grauwe kwak op het bord.. Als je in een Italiaans restaurant een salade bestelt dan heb je je daar toch een voorstelling bij. In ieder geval iets groens, tomaten, en olijven. Helaas: dit was ook een grauwe massa ( kool?) met veel te veel mayonaise en geen enkel groen blaadje. De pizza's waren wel ok. Dat moet ook gezegd worden. Mijn opmerkingen werden wel beleefd aangehoord en ik kreeg wat korting. Het toetje hebben we maar niet meer afgewacht. Snel weg, dat was het enige wat we wilden.

"Heel goed"
5/6
Monique N.één jaar geleden · 1 review

mwaa Rommelige bediening ( had meer het gevoel op een verjaardag te zitten ) maar het meisje deed het ook helemaal alleen . vond eigenaresse niet zorgvuldig in haar handelen Zij vroeg iets en liep tijdens antwoord al weg , we zaten aan een donker te klein tafeltje met 5 man Vond het door dit alles te prijzig Wel leuk de ronde tafel achterin om met een heleboel mensen aan te eten

"Uitstekend"
6/6
Tessa d.één jaar geleden · 1 review

Fantastisch restaurant met echt Italiaans eten zoals ik ook in Italie heb ervaren. Superaardig personeel en goede service, ook top prijs/kwaliteitsverhouding. Ze hebben een lief klein hondje die gewoon vast zit (dus klanten hebben er geen last van) maar als echte dierenvriend mocht ik hem vasthouden en aaien. Wij hebben een nieuwe favoriet in Haarlem.