61 Back to Basics Reviews

Lees hier beoordelingen over Back to Basics. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Back to Basics hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Back to Basics.

Uitstekend
4.8/6
61 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Marco S.één maand geleden · 2 reviews

Wederom de beste pizza's van Nederland tegen schappelijke prijzen in een leuke astmosfeer! Vlotte bediening en ook heerlijke desserts! Ik blijf terug komen bij back to basics.

"Uitstekend"
6/6
Bram S.3 maanden geleden · 1 review

Echte italiaanse pizza, dit is ook als zodaning te beoordelen aangezien mijn vrouw uit Italië komt, uit de regio van Napels waar de oorsprong van de pizza vandaan komt.

"Uitstekend"
6/6
Emily G.5 maanden geleden · 1 review

Ondanks dat er vanavond alleen pizza als hoofdgerecht op de kaart stond, hebben we heerlijk gegeten. Het was gezellig en kwalitatief prima in orde. Top!

"Uitstekend"
6/6
Bert d.5 maanden geleden · 1 review

Beste pizza's in Haarlem en ook de rest van het menu is niet te versmaden. Bediening erg vriendelijk en gastvrij. Alsof je bij familie op bezoek bent. Aanrader!

"Heel goed"
5/6
Yvonne V.10 maanden geleden · 1 review

Het eten was smaakvol tot zeer smaakvol. De risotto iets te pittig. Waar verbeterpunt ligt is de bediening/afrekening. We vroegen om de rekening, zou hij brengen en vroeg tegelijkertijd of we trek hadden in een Italiaanse likeur. Wij hebben dat opgevat als een service van het huis na een goede avond tafelen (eten en drinken) en zeiden ja. Bij de afrekening stond de likeur op de nota. Toen we dat benoemde was de reactie, ja zoiets bieden we niet gratis aan! Zal verwarring zijn geweest in taal,.... ieder de helft? Uiteindelijk ging hij helemaal van de rekening. Voor ons was deze afsluiting een domper. We hadden zonder dit aanbod van een likeur zeer voldaan en tevreden naar huis gegaan.

"Uitstekend"
6/6
Lidia B.10 maanden geleden · 1 review

Eindelijk een plek in Haarlem waar je pizza kunt eten zoals in Napels! Pizzabodem is perfect, ingrediënten on the top zijn..top! Niet te veel maar ook niet te weinig,verrassend, vers en uit Italie. Complimenti aan Francesco en zijn team. Gisteren weer geweest met familie en, ook in de drukte van 5 mei, geweldig gegeten en vriendelijk geholpen door de twee mooie dames van de bediening. Met Italiaanse vakantie gevoelens terug naar huis! Bravi!

"Gemiddeld"
3/6
Arda A.10 maanden geleden · 1 review

4 pizza's , 1 x risotto en 1 x een pasta gerecht. Hoe moeilijk kan zo'n bestelling zijn in een Italiaans restaurant. Voor dit restaurant een bijna onmogelijke opgave! 1 1/2 uur wachten, de helft vergeten ("niet doorgekomen") en de risotto was werkelijk smakeloos en zonder enig gevoel voor presenteren opgediend : een grauwe kwak op het bord.. Als je in een Italiaans restaurant een salade bestelt dan heb je je daar toch een voorstelling bij. In ieder geval iets groens, tomaten, en olijven. Helaas: dit was ook een grauwe massa ( kool?) met veel te veel mayonaise en geen enkel groen blaadje. De pizza's waren wel ok. Dat moet ook gezegd worden. Mijn opmerkingen werden wel beleefd aangehoord en ik kreeg wat korting. Het toetje hebben we maar niet meer afgewacht. Snel weg, dat was het enige wat we wilden.

"Heel goed"
5/6
Monique N.10 maanden geleden · 1 review

mwaa Rommelige bediening ( had meer het gevoel op een verjaardag te zitten ) maar het meisje deed het ook helemaal alleen . vond eigenaresse niet zorgvuldig in haar handelen Zij vroeg iets en liep tijdens antwoord al weg , we zaten aan een donker te klein tafeltje met 5 man Vond het door dit alles te prijzig Wel leuk de ronde tafel achterin om met een heleboel mensen aan te eten

"Uitstekend"
6/6
Tessa d.9 maanden geleden · 1 review

Fantastisch restaurant met echt Italiaans eten zoals ik ook in Italie heb ervaren. Superaardig personeel en goede service, ook top prijs/kwaliteitsverhouding. Ze hebben een lief klein hondje die gewoon vast zit (dus klanten hebben er geen last van) maar als echte dierenvriend mocht ik hem vasthouden en aaien. Wij hebben een nieuwe favoriet in Haarlem.

"Goed"
4/6
Jonas H.10 maanden geleden · 1 review

authentiek italiaanse keuken met echte italianen die het bereiden. helaas duurde het bereiden van 5 pizza's terwijl het restaurant nog niet helemaal vol was redelijk lang en dit vind ik indrukwekkend aangezien zij zich zo specialiseren in pizza dat dit het enige hoofdgerecht is. verder zijn ze duidelijk niet in bezit van een complete set borden en glazen want deze waren elk weer anders. ook sommige glazen waren nog echt niet schoon waardoor het glas plakt en het bier doodslaat.