Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Westpoort
Blue Pepper

Blue Pepper

Indonesisch, Vegetarisch, Aziatisch

Gerecht voor ongeveer18€

Foto's van restaurant Blue Pepper in Westpoort, Amsterdam
Blue Pepper is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Blue Pepper

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 18:00
Friday
18:00 - 22:00
Saturday
18:00 - 22:00
Sunday
18:00 - 22:00
Monday
18:00 - 22:00
Tuesday
18:00 - 22:00
Wednesday
18:00 - 22:00
Thursday
18:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Blue Pepper

Bij Indonesian Restaurant Blue Pepper in Amsterdam krijg jij de heerlijkste, koninklijke gerechten voorgeschoteld. Voordat eigenares Sonja Pereira naar Nederland emigreerde, was zij regelmatig op banketten van onder andere koninklijke bruiloften. Hierdoor is zij geïnspireerd geraakt om majesteitelijk Indonesisch te koken in Amsterdam Westpoort. Bij Blue Pepper vind je geen lange lijst met gerechten, maar een overzichtelijke kaart die met het seizoen wisselt. Probeer Sonja’s rijsttafel en laat je verrassen door de subtiliteit en tegelijkertijd explosie van smaken in je mond. Ook vernieuwende gerechten met een snufje Nederlandse cultuur worden op tafel gezet. In dit restaurant aan de Nassaukade word je verwend met intense, pure smaken en beleef je de pracht en praal van de Indonesische keuken. Een must try!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Blue Pepper met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Contactloos betalen.

Heeft het restaurant Blue Pepper parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Blue Pepper heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Blue Pepper?

Waarom is Blue Pepper zo populair? Heerlijk Indonesisch eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Blue Pepper. Gelegen in Westpoort in Amsterdam, serveert Blue Pepper gerechten zoals Vegetarisch, Aziatisch. Ontdek wat Blue Pepper onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!