Reviews Brasserie Fleurie

CentrumFrans
Uitstekend
4.8/6
37 Reviews
Brasserie Fleurie Rosmalen image 1
Brasserie Fleurie Rosmalen image 2
Brasserie Fleurie Rosmalen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

37 Brasserie Fleurie Reviews

Lees hier beoordelingen over Brasserie Fleurie. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Brasserie Fleurie hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Brasserie Fleurie.

Uitstekend
4.8/6
37 Reviews
Eten:Heel lekker
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Betty v.4 maanden geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten De zeetong , biefstuk en het wild was perfect, alleen aan de entrecote zat wel veel vet Voor de rest was alles heerlijk

"Uitstekend"
6/6
ton b.5 maanden geleden · 1 review

super biefstuk en vriendelijke bediening en een mooie ambiance. parkeren geen probleem, we waren met zes personen en we hadden allemaal dezelfde mening. voor herhaling: yes

"Uitstekend"
6/6
Aukje W.5 maanden geleden · 1 review

Super gezellige accommodatie met heerlijke lunchgerechten voor een ieder. Heerlijk gezellig gegeten met een paar collega’s. Was even fijn om bij te praten nu ik afscheid van hen ga nemen.

"Uitstekend"
6/6
RWM L.7 maanden geleden · 1 review

Lekker gegeten, prima bediening. Ondanks vertraagde aankomst werden we vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het was zelfs mogelijk om apart te betalen (ondanks groepsgrootte van 9 personen).

"Heel goed"
5/6
Henny K.één jaar geleden · 1 review

Het verrassingsmenu is geen aanrader. Er wordt vooraf niet gevraagd, wat je niet graag hebt. Er zijn mensen, die niet van vis houden. Niet gevraagd hoe je de biefstuk wil. Het hoofdgerecht was heerlijk, maar weinig. Toen wij daar wat over zeiden, kwamen er heel veel schaaltjes friet. Wij dachten uit eten te gaan in een gezellig restaurant met heerlijk eten en voldoende. We dachten het is Rosmalen en dat is goed.

"Gemiddeld"
3/6
J V.één jaar geleden · 1 review

Zakelijk diner. Bediening kwam bot over en stelde te pas en te onpas vragen. Geen gevoel voor situatie. Vooraf aangegeven dat 1 van ons veganistisch at. In bevestiging werd aangegeven dat het akkoord was. Op moment van aankomst en bestellen was men er totaal niet van op de hoogte. Keuken weet ook niet goed raad met veganistisch dieet. Overige gerechten waren okay, niet bijzonder. Inrichting restaurant sfeervol. Indruk: restaurant pretendeert up-market te zijn, in werkelijkheid hebben wij het ervaren als middelmatig restaurant. We zouden niet snel teruggaan.

"Uitstekend"
6/6
Jan V.één jaar geleden · 1 review

Wij hebben het 3-gangen verrassingsmenu genomen en het was een geweldige verrassing. De kok had van elke gang iets heel aparts gemaakt. Ik heb bij veel restaurants gegeten, maar dit was uit de kunst.

"Gemiddeld"
3/6
Ed L.één jaar geleden · 1 review

Ze zijn van concept veranderd, gaarne een verrassing menu bestellen, wij willen alleen hoofdgerecht. Dat was eigenlijk niet de bedoeling lieten ze merken. Eten was goed, alleen de sukade was droog en viel niet uit elkaar. We kregen een ander gerecht, maar er moest toch gezegd worden dat het aan ons lag en niet aan de kok. Zeer jammer, we komen hier niet niet meer.

"Heel goed"
5/6
Marianne M.4 maanden geleden · 1 review

Lekker eten, zeer vriendelijke bediening en fijne sfeer! We hebben enorm genoten! Een opmerking: wij zaten in een hoekje waardoor de bediening lastig bij ons kon komen. Onze ‘buren’ klaagde hier wat over omdat die elke keer opzij moesten.

"Heel goed"
5/6
Martina O.één jaar geleden · 1 review

kwaliteit van eten goed en lekker, het toetje teveel honing,en de brokjes die in je kiezen blijven hangen! Ardige jongelui, maar geen serviesh bij het helpen in je jas en het openhouden van de deur! Slordig toilet. Martina Okkerse.