NL
Brasserie Fleurie Rosmalen image 1
Brasserie Fleurie Rosmalen image 2
Brasserie Fleurie Rosmalen image 3
Brasserie Fleurie Rosmalen image 4
Brasserie Fleurie Rosmalen image 5
Brasserie Fleurie Rosmalen image 6

Brasserie Fleurie

Centrum · Frans · 
Uitstekend
4.6/6
8 Reviews

Over Brasserie Fleurie

Tijd voor meer smaken, kwaliteit en culinaire ervaringen gecombineerd met de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Een avond uit eten betekent in onze ogen in een ongedwongen sfeer genieten van verrassende gerechten, goede wijnen, lekkere bieren en attente bediening.

Onze chef adviseert om gezamenlijk het zorgvuldig geselecteerde verrassingsmenu te nemen waarbij met allergieën, dieetwensen en andere wensen rekening gehouden word. Wij serveren daarnaast ook een vegetarisch menu of desgewenst à la carte.

Groepen, Private dining, Walking dinner ... Naast deze misschien te noemen nieuwe weg die wij ingeslagen zijn, bieden we voor groepen nog steeds dezelfde mogelijkheden als u van ons gewend bent aan. Neem gerust contact met ons op.

Adres

Brasserie Fleurie
De Driesprong 11
5241 TJ Rosmalen

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 10:30
maandag
10:30 - 22:00
dinsdag
10:30 - 22:00
woensdag
10:30 - 22:00
donderdag
10:30 - 22:00
vrijdag
10:30 - 22:00
zaterdag
10:30 - 22:00
zondag
11:00 - 22:00

Hoofdmenu

Dinerkaart

pdf

Dessertkaart

pdf

Lunchkaart

pdf

Recepties en feesten

pdf

Condoleance

pdf

Groepslunch en brunch

pdf

Groepsdiners en walking dinner

pdf

Vergaderarrangementen

pdf

High-tea

pdf

Wijnkaart

pdf

Borrelkaart

pdf

Meer over Brasserie Fleurie, Rosmalen

Ook als je wat te vieren of te bespreken hebt, is Brasserie Fleurie in het centrum van Rosmalen de plek voor jou. Ze hebben inspirerende ruimtes voor vergaderingen en congressen, en elegante zalen voor bruiloftsfeesten en andere partijen: groepen tot wel 160 personen kunnen bij Brasserie Fleurie genieten van een smaakpapilstrelend, internationaal Frans buffet. Maar in welke hoedanigheid je in dit restaurant ook komt - een romantisch diner voor twee kan natuurlijk ook! - het eten is altijd van hoog niveau en het personeel klantgericht en competent.

In de elegante villa aan De Driesprong in het centrum van Rosmalen kom je simpelweg even helemaal tot rust. Brasserie Fleurie verwent je met een uitgebreide selectie gerechten uit de internationale en Franse keuken: op de menukaart vindt iedereen iets wat bij zijn smaak past. Voor het diner adviseert onze chef om gezamenlijk een verrassingsmenu te nemen waarbij met allergieën, dieetwensen en andere wensen rekening gehouden word. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende à la carte gerechten te bestellen . Daarbij worden uitstekende wijnen, smaakvolle biertjes en andere dranken geserveerd. Kortom, kom naar Brasserie Fleurie voor een bijzonder smaakvolle avond met vrienden en familie!

8 Brasserie Fleurie Reviews

"Uitstekend"6/6
angelique k.7 dagen geleden · 1 review

Prima restaurant goede kwaliteit van het eten. Verrassingsmenu met zeer goede bijpassende wijnen. Ook met dieetwensen wordt goed omgegaan. Vriendelijke attente bediening. Aanrader en komen zeker terug.

"Uitstekend"6/6
Jorinde v.19 dagen geleden · 1 review

De nieuwe chefs zijn zeker een grote aanwinst! Er werden prachtige gerechten binnnen het surprisemenu gekookt, en mooie wijnen geserveerd! We hebben een heerlijke avond gehad!

"Uitstekend"6/6
Rene V.één maand geleden · 1 review

Verrassende gerechten, buitengewone smaken. Afwijkend van het traditionele . Bediening en sfeer erg goed. Komen graag weer eens terug. Hopelijk dan weer hetzelfde niveau te ervaren

"Heel goed"5/6
Martina O.9 dagen geleden · 1 review

kwaliteit van eten goed en lekker, het toetje teveel honing,en de brokjes die in je kiezen blijven hangen! Ardige jongelui, maar geen serviesh bij het helpen in je jas en het openhouden van de deur! Slordig toilet. Martina Okkerse.

"Gemiddeld"3/6
Ed L.15 dagen geleden · 1 review

Ze zijn van concept veranderd, gaarne een verrassing menu bestellen, wij willen alleen hoofdgerecht. Dat was eigenlijk niet de bedoeling lieten ze merken. Eten was goed, alleen de sukade was droog en viel niet uit elkaar. We kregen een ander gerecht, maar er moest toch gezegd worden dat het aan ons lag en niet aan de kok. Zeer jammer, we komen hier niet niet meer.

"Heel goed"5/6
Els v.één maand geleden · 1 review

Het eten was goed. Personeel ook prima. Sfeer gezellig. Heel erg tevreden. Soms duurt het wel even voordat de volgende gerecht komt. Het was de eerste kerstdag om 19.00 uur ook erg druk. Vandaar even wachten.

"Gemiddeld"3/6
Regine H.één maand geleden · 1 review

Het eten was goed. Jammer dat mijn vegetarische vriendin tot 2 keer toe een verrassing met vis kreeg en er geen variatie in de verassing zit (doordat tafel naast ons ook het verrassingsmenu had, waren wij niet meer verrast)

"Gemiddeld"3/6
pam d.2 maanden geleden · 1 review

Prijs - kwaliteit - ambiance zijn niet met elkaar in overeenstemming. Dat was met de oude kaart wel het geval. Er zal echt nog een en ander moeten gebeuren

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (maandag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: