Over Brasserie Fleurie

Tijd voor meer smaken, kwaliteit en culinaire ervaringen gecombineerd met de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Een avond uit eten betekent in onze ogen in een ongedwongen sfeer genieten van verrassende gerechten, goede wijnen, lekkere bieren en attente bediening.

Onze chef adviseert om gezamenlijk het zorgvuldig geselecteerde verrassingsmenu te nemen waarbij met allergieën, dieetwensen en andere wensen rekening gehouden word. Wij serveren daarnaast ook een vegetarisch menu of desgewenst à la carte.

Groepen, Private dining, Walking dinner ... Naast deze misschien te noemen nieuwe weg die wij ingeslagen zijn, bieden we voor groepen nog steeds dezelfde mogelijkheden als u van ons gewend bent aan. Neem gerust contact met ons op.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
zondag
11:00 - 22:00
maandag
10:30 - 22:00
dinsdag
10:30 - 22:00
woensdag
10:30 - 22:00
donderdag
10:30 - 22:00
vrijdag
10:30 - 22:00
zaterdag
10:30 - 22:00

Adres

Brasserie Fleurie
De Driesprong 11
5241 TJ Rosmalen

Hoofdmenu

Dinerkaart

pdf

Dessertkaart

pdf

Lunchkaart

pdf

Recepties en feesten

pdf

Condoleance

pdf

Groepslunch en brunch

pdf

Groepsdiners en walking dinner

pdf

Vergaderarrangementen

pdf

High-tea

pdf

Wijnkaart

pdf

Borrelkaart

pdf

Meer over Brasserie Fleurie, Rosmalen

Ook als je wat te vieren of te bespreken hebt, is Brasserie Fleurie in het centrum van Rosmalen de plek voor jou. Ze hebben inspirerende ruimtes voor vergaderingen en congressen, en elegante zalen voor bruiloftsfeesten en andere partijen: groepen tot wel 160 personen kunnen bij Brasserie Fleurie genieten van een smaakpapilstrelend, internationaal Frans buffet. Maar in welke hoedanigheid je in dit restaurant ook komt - een romantisch diner voor twee kan natuurlijk ook! - het eten is altijd van hoog niveau en het personeel klantgericht en competent.

In de elegante villa aan De Driesprong in het centrum van Rosmalen kom je simpelweg even helemaal tot rust. Brasserie Fleurie verwent je met een uitgebreide selectie gerechten uit de internationale en Franse keuken: op de menukaart vindt iedereen iets wat bij zijn smaak past. Voor het diner adviseert onze chef om gezamenlijk een verrassingsmenu te nemen waarbij met allergieën, dieetwensen en andere wensen rekening gehouden word. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende à la carte gerechten te bestellen . Daarbij worden uitstekende wijnen, smaakvolle biertjes en andere dranken geserveerd. Kortom, kom naar Brasserie Fleurie voor een bijzonder smaakvolle avond met vrienden en familie!

18 Brasserie Fleurie Reviews

Uitstekend
4.7/6
18 Reviews
Service:Heel goed
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
"Uitstekend"
6/6
Raymond S.16 dagen geleden · 1 review

gezellig terras, goede bediening en prima prijs/ kwaliteit verhouding. zeker de moeite waard voor herhaling. a a a a a a a a a a

"Uitstekend"
6/6
Sandy v.5 maanden geleden · 1 review

Nette, aardige bediening. Leuk een verrassingsmenu. De gerechten zagen er heel mooi uit en de smaken kwamen goed tot hun recht. Originele kaart met ruime keuze.

"Uitstekend"
6/6
John B.6 maanden geleden · 1 review

Verrassende gerechten met goede bijpassende wijnen met attent personeel en fijne ambiance. Prijs / kwaliteit verhouding is wat ons betreft prima. Zeker voor herhaling vatbaar!