Reviews Brasserie & Restaurant De Koperen Pan

BinnenstadInternationaal, Frans, Europees, Nederlands
Geweldig
5.6/6
9 Reviews
Brasserie & Restaurant  De Koperen Pan Delft image 1
Brasserie & Restaurant  De Koperen Pan Delft image 2
Brasserie & Restaurant  De Koperen Pan Delft image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

9 Brasserie & Restaurant De Koperen Pan Reviews

Lees hier beoordelingen over Brasserie & Restaurant De Koperen Pan. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Brasserie & Restaurant De Koperen Pan hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Brasserie & Restaurant De Koperen Pan.

Geweldig
5.6/6
9 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Heel rustig
Wachttijd:Kort
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Wil D.3 maanden geleden · 1 review

Gezelig restaurant goed eten, een aanrader voor een avond met je vrienden . wij vonden alleen dat de verwarming wat hoger moet, vooral als je bij het raam zit.

"Uitstekend"
6/6
Loe V.5 maanden geleden · 1 review

Vriendelijke ontvangst en heerlijke hapjes bij die eerste drankjes aan nette gedekte tafel voor vier. Gerechten netjes uitgeserveerd o.a. tong aan tafel gefileerd,en mooi opgemaakt. Goede kwaliteit van de door ons gekozen gerechten. Aanrader!!

"Uitstekend"
6/6
Leny H.8 maanden geleden · 1 review

Het was super goed heerlijk gegeten en de bediening was uitstekend een mooie fooi hadden ze ook verdiend voor allemaal. incl. de kok. voor herhaling vatbaar

"Uitstekend"
6/6
Nel Z.10 maanden geleden · 1 review

We waren weer tevreden over ons bezoek aan de Koperen Pan, waar we al jaren komen; dat zegt al genoeg.. De aspergetijd was nog niet afgelopen, dus daar hebben we van geprofiteerd.....

"Heel goed"
5/6
Gerard v.6 maanden geleden · 1 review

de tijd tussen bestellen en serveren was wat te lang .Op een aankondiging aan de kassa begrepen we waarom maar de duizend poot die u zoekt zal moeilijk te vinden zijn Wij weten hoe moeilijk dat is en wensen daar dan ook veel succes mee. Fam.v Beurden

"Heel goed"
5/6
Jaap v.3 maanden geleden · 1 review

Volgens afspraak bij de reservering stond een keurig gedekte tafel bij het raam gereed. Na een hartelijke ontvangst, waar onze jassen werden aangenomen, gingen we aan tafel. Een goede keus in gerechten, voor elk wat wils! Uitstekende en snelle bediening. Een restaurant wat we zeker aanbevelen.

"Uitstekend"
6/6
Yolande V.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en schoon en ruim opgezet restaurant, ook de toiletten zijn netjes en schoon. De ligging van het restaurant is wat minder, terras aan een drukke weg,.maar dat merk je binnen niet.

"Heel goed"
5/6
Arie K.5 maanden geleden · 1 review

Bij binnen komst erg chaotisch. Maar er werd veel georganiseerd om de situatie te verbeteren. Eten was goed, behalve de biefstuk, hier was niet doorheen te komen. Maar toch een geslaagde avond.

"Heel goed"
5/6
Mees v.2 jaar geleden · 1 review

Prettige ambiance, vriendelijke begroeting. Diner van prima kwaliteit....(enige minpuntJE: een mager k aasplankje ... TWEE stukjes kaas) Fantastische avond ! Vraagt duidelijk om een herhaling